Χαιρετω παιδες.
Ημουν και εγω χθες στη συναυλια. Δεν μπορω να βρω λογια για αυτη τη συναυλια, ηταν ΑΨΟΓΗ! Και ας ηταν χωρις τον Slash. Το κοινο επισης ειχε πορωθει πολυ και τους χειροκροτησε ολους. Βεβαια υπηρχαν και καποιοι μαλακες που φωναζαν Slash. Απλα αυτοι ειναι μιζεροι…
Τωρα οσον αφορα αυτους τους βλακες που νομιζουν οτι κανουν κριτικη υψηλου επιπεδου και πιστευουν πως εχασαν τα λεφτα τους, ενα εχω να τους πω… με 40? πηγαινεις 2 φορες σε οικο ανοχης. Τουλαχιστον εκει μπορειτε να πετατε τις μαλακιες σας και να μην γινεστε ρεζιλι, ομως εδω μεσα γινεστε για αυτο ξεκολλατε λιγο… Σιγουρα για εσας θα σας αρεσε πιο πολυ αυτη η λυση. Ειλικρινα ομως δεν μπορω να καταλαβω ποσο ξενερωτος και στενομυαλος μπορει να ειναι καποιος ωστε να νομιζει πως η συναυλια ηταν αθλια.
Τωρα οσον αφορα το event, εχω 2 παραπαονα. Οπως ολοι ξερουμε, η didi εδινε καποιες προσκλησεις τζαμπα σε επιλεγμενα ατομα. ΟΚ σεβαστο αλλα γιατι αυτος που δεν εχει πληρωσει απολυτως τιποτα να ειναι πιο μπροστα απο εμενα που πληρωσα και ιδρωσα; Ειναι δικαιο; Και το δευτερο παραπονο μου ομως ειναι πιο σοβαρο. Ημουν πρωτη σειρα και λεω σε ενα φυλακα να μου δωσει να πιω λιγο νερο. Αυτος μου απανταει πως τα νερα αυτα ειναι ληγμενα και τα εχουν για να τα πετανε στο κοινο για να δροσιζεται και οχι να το πινουν! 8O Κατα τ’αλλα εγω ειχα πιει ηδη 2 τετοια μπουκαλακια… Ελεος ετσι;
Κλεινοντας, δεν ξερω για εσας αλλα εγω, οταν τελειωσε η συναυλια ενιωσα αυτη την αισθηση απογοητευσης που νιωθεις οταν ξυπνας απο καποιο πολυ καλο ονειρο…
Ρε όσοι περάσατε καλά περάσατε. Όσοι όχι δεν πειράζει, άλλη φορά. Τί σας νοιάζει αν άρεσε σε όλους το αγαπημένο σας (ή όχι) συγκρότημα?
Εγώ αν περάσω καλά σε μια συναυλία δεν με νοιάζει τι λέει ο υπόλοιπος κόσμος. Τι να λέει δηλαδή αν εσύ γούσταρες…
to ti xero ego…esi den prokite na to matheis oses malakies kai na paixeis gonatistos mprosta stis photografies tou axl.
Mazeueste se kana domatiaki ekei sto club kai varate kai omadikes me dvd???
Ρε παιδιά, ηρεμείστε λίγο. Εγώ δεν πήγα στη συναυλία (δικοί μου λόγοι), μπαίνω να δω πως ήταν (και τα θετικά και τα αρνητικά της) και βλέπω διαλόγους που ρίχνουν το IQ μου.
Πολλοί έχετε πει χοντράδες (είτε το καταλαβαίνετε είτε όχι) και μονοπωλείτε τη συζήτηση για να ικανοποιήσετε τους μικροεγωισμούς σας (η άποψη μου να επικρατήσει και να μην ακουστούν αντίθετες γνώμες). Μιλήστε για τη συναυλία, δεχθείτε ότι αυτό που εσείς βρίσκετε ωραίο ή άσχημο δεν είναι το ίδιο για όλους, και μη μας πρήζετε άλλο…
Συμφωνώ απολυτα φίλε μου! Δεν μπορεί να έχουν όλοι την ίδια άποψη για μία συναυλία. Αλλιώς βλέπει ο καθένας τα πράγματα. Εγώ πάντως βρέθηκα προ εκπλήξεων! Το live ήταν αρκετά καλύτερο από αυτό που περίμενα να δώ! Τώρα το να συγκρίνουμε συναυλίες μεταξύ τους και πάλι δεν συμφωνώ, γιατί άλλα συναισθήματα σου προκαλει η μουσική μιάς μπάντας σε σύγκριση με άλλες!
Tosh analysh gia mia rock n’ roll synaulia oute sta parathyra kakou deltiou eidhsewn ena pragma.Otan to rock san mousikh pernaei ap to mikroskopio ths pseutoakadhmaikhs analyshs fantazei apostewmeno kai ftwxo.Proswpika kati ttetoio thewrw pws einai krima.Kai einai krima idiws gia osous apo mas perasan omorfa parakolouthwntas ena live enos group pou an mh ti allo den blepoume kai kathe mera.Proswpika katebhka apo thes/nikh na tous dw,ypyrksan pragmata pou m aresan alla pou de mou aresan alla genika perasa mia omorfh bradia.Siga siga tha phgainoume me ta monocles kai ntymenoi sthn trixa na kathomaste se kerkidoules pinontas xamomhli kai blepontas tous Motorhead…It’s only rock n roll for fucking sake… 8)
arxika…sorry pou anoiksa allo ena topic…den katalava oti kai ekei 8a mporousame na sxoliasoume to live…meta…den xreiazetai toso entonh antipara8esh kai xarakthrismoi…an einai dynaton…se ayth th xora eite exei thlepara8yra eitai forums ayto einai to epipedo?..kano copy/paste ayta pou egrapsa kakos se allo topic kai teleiono…Ayth th fora o k.Axl Rose vghke kanonika sxedon , xoris megaly ka8ysterhsh…kai ksekinhse…power me to “Welcome To The Jungle”…kapnogona…pa8os…porwsh kai h Malakasa ano-kato…emfanos den mporouse na tragoudhsei…alla h skhnikh paroysia htan gia mia akoma fora 8eikh…kata thn tapeinh mou gnomh einai o o kalyteros frontman ta teleytaia 25-30 xronia…di8esh…sevasmos kai oreksi gia na ta dosei -opos kai ta edose- OLA !..Poly kalo set-list…me koryfaies stigmes ta “Paradise City”- xauhke to sympan , ta kefalia ponane akoma- , “November Rain” , “Knocking On Heaven’ s Door”…Megalh ekplhksh to “My Michelle” kai megalyterh to “Outta get me”…3 ki8aristes pou mas espasan ligo t arxidia me solos-klise…alla eprepe na pairnei kai anases meta apo tetoio treksimo…poly kalh synaylia kai kyriws “entimh”…pragmatika katevhkan na paiksoun…Allo ena shmantiko stoixeio htan o kosmos…15000-18000 edeiksan gia mia akoma fora oti yparxei megalo rock koino sth xwra alla edeiksan epishs th dynamikh enos pragmatikou star pou xoris diskografikh parousia gia 10 xronia…mazevei xoris megales proetoimasies kai promotion toso kosmo…na sai kala AXL…mia akoma oraia nyxta sth zoh mou…8a th 8ymamai…eyxaristo…
Λοιπόν,κακά τα ψέμματα,η φωνή του Axl δεν είναι όπως παλιά.
Το κακό γι’αυτόν είναι ότι χθες δεν ήταν πολύ καλός ο ήχος από τα μικρόφωνα(φάνηκε αυτό και από τους τραγικούς Star Star).
Όμως η συναυλία ήταν και γαμώ.
Ωραία η ατμόσφαιρα,πολύς κόσμος και τρομερό setlist(ίσως μόνο το Civil War να έλειψε).
Δεν θα κακολογήσω αυτούς που φώναζαν για τον Slash.
Μαγκιά τους είναι να τους αρέσει ο Slash και να τον θέλουν στους Guns n’ Roses.
Εμένα δεν μου την έσπασαν αυτοί.
Μου την έδωσε κάπως ο Fink,ο οποίος προσπαθούσε να το παίξει Slash.
Πάντως έχω την εντύπωση ότι χθες είδαμε τους Guns n’ Roses και όχι τους Axl Rose’s Band όπως είχαν πει πολλοί(ίσως και εγώ ορισμένες φορές).
Κορυφαίες στιγμές τα Welcome to the Jungle, Night Train και Paradise City.
1.βρηκα την συναυλια αρκετα καλη…εως εξαιρετικη
2.με εξεπληξε ευχαριστα ο axl…τον περιμενα κατωτερο των περιστασεων.
3.ικανοποιημενος απο την διαρκεια της συναυλιας (θα θελα λιγο παραπανω)
4.Ηξερα απο την αρχη οτι θα καθυστερησει να βγει…γιαυτο και αραξα και περιμενα χωρις να εκνευριστω…και τελικα εν αντιθεσει με αλλες χωρες βγηκε σχετικα νωρις…αλλου εβγαινε στις εντεκα και στις εντεκαμιση
5.ειδα τον περισσοτερο κοσμο να γουσταρει και αυτο ειναι το σημαντικοτερο.
6.οι μουσικοι που ειδα απο τα λιγα που γνωριζω μου φανηκαν αρκετα καλοι…λαθη λογικο να γινουν…(μηπως θυμαστε περισυ τον slash ποσο χαλια ειχε παιξει???)
7.καποιοι εδω μεσα μονο σκοπο εχουν να ριξουν χολη και να βγαλουν ηλιθιους οσους περασαν καλα χθες…
8.και τελειωνοντας οπως λεει καποιος παραπανω ΔΕΝ ειναι σωστο να συγκρινουμε συναυλιες μεταξυ τους…
Φίλε Isis θα ηθελα να σημειώσω κάτι εδώ! Δεν υπάρχει σωτό κ λάθος! Μόνο γνώμες! Κάποιος μπορεί να μη μπαίνει στη διαδικασία να συγκρίνει συναυλίες. Άλλος μπορεί να το κάνει! Είναι δικαίωμα και των 2! Δεν έχει ο ένας δίκιο και ο άλλος άδικο! Απλώς απόψεις εκφράζουμε! Το σωστό και το λάθος θα λειτουργούσε ως προς το αν οι απόψεις εκφράζονται κόσμια!
Άλλο να λέμε ότι μια συναυλία μας άρεσε ή όχι κι άλλο να γράφουμε ότι να ναι χωρίς να το δικαιολογούμε. Η χτεσινή συναυλία ήταν απίστευτη.
Σίγουρα ορισμένοι εδώ μέσα ξέρουν καλύτερα από τους διοργανωτές όλων των rock festival της Ευρώπης που είχαν headliners τους GNR φέτος, όπως επίσης και από τους κριτικούς μουσικής όλου του κόσμου που σχολίασαν αυτές τις συναυλίες με άριστα (να μην σχολιάσω για τον δικό μας rockavlon που χτες είδε τον Brain να παίζει και δεν του άρεσε - δεύτερη φορά που απορώ για το που βρισκόταν και τι άκουγε)…
Μα φυσικά … είναι βέβαιο… σίγουρα αυτά τα 5 άτομα που κάθονται και βρίζουν ανεξέλεγκτα εδώ μέσα ξέρουν να κρίνουν καλύτερα από τις εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπων που παρακολουθήσαν τις συναυλίες των GNR φέτος (να μην σχολιάσω τον αριθμό των συναυλιών που ήταν sold out) και που πέρασαν καταπληκτικά…
πείτε μας άρεσε γι αυτούς τους λόγους
δεν μας άρεσε γι αυτούς τους λόγους
όχι γράφοντας ότι να ναι κι όχι βρίζοντας και προβάλλοντας άλλα φόρουμ κι άλλους χρήστες.
στη χτεσινή συναυλία μου άρεσαν τα πάντα εκτός από ορισμένα solos που τα θεώρησα περιττά και κουραστικά καθώς επίσης και ορισμένα πράγματα διοργάνωσης/οργάνωσης από την Didi που το μόνο που κατάφεραν ήταν να ταλαιπωρήσουν αρκετό κόσμο που βρέθηκε εκεί.
Οι εκατοντάδες χιλιάδες που παρακολούθησαν τις συναυλίες των GnR στην Ευρώπη σε κάποιες απο αυτές τις συναυλίες όμως γιουχάρανε και ο Axl έτρωγε μπουκάλια μέχρι που αρχίσανε να παίζουνε τα χιτάκια τους.Λές να μην ξέρανε τόσες χιλιάδες γιατί γιουχάρανε?Και μη νομίζετε οτι ήτανε λίγοι, απλά διαβάστε τα reviews των συναυλιών και σε ελληνικά sites και σε ξένα.
άντως έχω την εντύπωση ότι χθες είδαμε τους Guns n’ Roses και όχι τους Axl Rose’s Band όπως είχαν πει πολλοί(ίσως και εγώ ορισμένες φορές).
Αυτό είναι άκυρο έτσι και αλλιώς.Οι GnR ήταν συγκεκριμένοι μουσικοί απο τους οποίους τώρα μόνο ο Axl είναι.Αν θεωρείται οτι GnR είναι μόνο ο Axl, τότε δεν έχει νόημα να το συζητήσουμε παραπάνω.
Όσο για τα υπόλοιπα, ο καθένας ακούει την μουσική με τον δικό του τρόπο.Ένας κιθαρίστας π.χ ,έστω και αν δεν είναι πολύ καλός ακούει και κρίνει το τραγούδι ίσως λίγο διαφορετικά απο τον άλλον ο οποιός δεν παίζει μουσική.Βέβαια το πάν είναι το τραγούδι που ακούς να σε πορώνει, ανεξαρτήτως απο τους μουσικούς που παίζουνε σε αυτό.
__Θέλω απλά να πω τη γνώμη μου για κάτι συγκεκριμένο (τα άλλα με αφήνουν αδιάφορο, ρίξτε το επίπεδο όσο θέλετε, το πολύ πολύ στο τέλος να διαβάζετε μόνοι σας το αγαπημένο μου rocking.gr). Για τους κιθαρίστες και τον Slash. Δε θυμάμαι ποιος, αλλά κάποιος είπε επ’ αυτού το πιο σωστό, ο Slash ήταν δυναμικός κιθαρίστας με BLUES επιρροές και παίξιμο. Οπως (ΣΕ ΣΤΙΛ) ο Gary Moore, o Page κλπ… Οι αντικαταστάτες του, δεν παίζουν στο ίδιο στιλ και γι’ αυτό βγαίνει αυτό το αποτέλεσμα που άλλους (όπως εμένα) του ξενερώνει και άλλους όχι. Δε σημαίνει ότι είναι κουλοί!! Αλλά παίζουν αλλιώς!
__ΤΩΡΑ, αν αυτό το αλλιώς μου αρέσει περισσότερο; ΟΧΙ. Αν αυτό το αλλιώς το θεωρώ καλύτερο τεχνικά; ΟΧΙ και πάλι. Χωρίς να λέω ότι είναι κουλοί ή άσχετοι οι κιθαρίστες που αντικαθιστούν τον Slash (έλεος), λέω ότι δε μου αρέσουν και πως για επαγγελματίες κιθαρίστες τους θεωρώ μέτριους ή καλούς για άλλο είδος. ΠΡΟΣΟΧΗ. Υπάρχουν κιθαρίστες που μπορούν (δύσκολα) να βγάλουν το Sweet Child ΙΔΙΟ. Υπάρχουν άλλοι που μπορούν να το βγάλουν ίδιο, με το ίδιο στιλ, αλλά την δική τους προσωπικότητα (όπως έκανε ο πιτσιρικάς κιθαρίστας στα τραγούδια του Gilmour - κατά πολύ δυσκολότερου κιθαρίστα απο τον Slash για να “κοπιάρεις” και γενικά- στη συναυλία του Waters). Υπάρχουν και άλλοι που δεν θέλουν να τα παίξουν ίδια, ή δε μπορούν να τα παίξουν ίδια με το ίδιο feeling και δικό τους χαρακτήρα και έτσι αρχίζουν οι “διασκευές”, οι “μπουκωμένες” κιθάρες, οι “παραμορφώσεις” κλπ τα οποία εγώ θεωρώ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΕΣ. Τόσο απλά. Υπάρχουν metal κιθαρίστες που μπορούν να παίξουν ίδια τα τραγούδια /μέρη του Slash, όπως ο Ζακ Γουάιλντ, δε λέω πως το να παίζεις με metal στιλ είναι κακό! Υπάρχουν και metal κιθαρίστες που μπορούν να παίξουν τα πάντα απίστευτα, λέγε με Jason Becker… Αλλά, άλλο το να διασκευάσεις το Welkome σε πιο μεταλ στιλ όλο το τραγούδι, και άλλο το να το παίζουν οι άλλοι στο ίδιο στιλ και την κιθάρα σε metal… Εμένα μου φάνηκαν κατώτερα των περιστάσεων τα παλικάρια.
__Εγω ακούσει, ΕΛΛΗΝΕΣ, να παίζουν ΙΔΙΑ (έστω 95 - 99% ίδια, πάντα ο “αέρας”, ακόμα κι αν έχεις τους ίδιουςς ενισχυτές, χορδές, κιθάρα κλπ, σε γεμάλους μουσικούς, δεν αντιγράφεται) Jimi Page, SRV, Gary Moore, Malmsteen, Satriani, Mark Κνόπφερ, και μαύρους μπλουζίστες, δε μπορώ να δεχτώ πως ΔΕΝ υπάρχουν μουσικοί στην πολύ μεγαλύτερη ξένη αγορά που να μπορούν να παίξουν ίδια τα τραγούδια του Slash… Απλά ήταν επιλογή τους αυτή η διαφορετική προσέγγιση και επειδή όπως άκουσα, δεν είχαν μάλλον το υπόβαθρο (όχι αναγκαστικά ταλέντου, μπορεί να είναι και θέμα προσαρμοστικότητας ταλέντου ή “γκάμας”), ήταν κατώτεροι των περιστάσεων και εκεί που προσπαθούσαν να παίξουν σαν Slash και εκεί που προσπαθούσαν να μην παίξουν σαν Slash… Ισως ήθελε πιο ώριμους κιθαρίστες… ο Brain και ο μπασίστας π.χ. παίζαν με τον δικό τους τρόπο και “ακόμα καλύτερα”, απο την άποψη ότι ούτε αντέγραφαν, ούτε προσπαθούσαν να μην αντιγράψουν κι ας έπαιζαν “τις ίδιες νότες”…
__Ελπίζω να καταλάβετε τι έγραψα /εννοώ…
Υ.Γ.
__Ελα μωρέ? Μια χαρά τραγουδάκι ήταν το ?Fix? για το στιλ του? Και το σολάκι, κωλοέλεγε, για το στιλ του?
ta mpourdela kapoiou x epipedou einai 30-40 e minumum.
epishs, gousto sas kai kapelos sas kai kaoumpoiliki sas.
Blueheart - den kserw ton mantia - san fatsa- oute ton eblepa apo kei pou hmoun oute tha asxolhthw. kalos htan opoios htan, kalyteros apo ton adler LOL !!!
apo kei kai pera, o axl tragoudage ok, me ta delay sto theo omws !
oi kitharistes tou htan ok - alla o enas yperbolh, o allos avantgarde kai o tritos rocknroll kai ligo apo gers…
o hxos sto VIP - kalos - dynatos - alla levels opou nanai. kapoio default tha tan.
htan kalo eipa to live , alla opws kai sto uk - psyxro kai metrio - den me syneklonise.
Eite to thelete oxi, mpantes pou paizoun se tripsifious arithmous - sto ellanta 3psifious - oi WIG WAM einai no1 - pan-norbhgika - ta dinoun ola ! OLA !!!
ehm - kai nai tha htela na dw ton SAXL - gia na mou ypograpsei ta 2 authentika appetite - gia na dwsw to ena sto ebay ! ANETA ! exw -10 sebasmo gia auton.
GIA KANENAN allo logo.
o typos einai ena apisteuta kakomathimeno -34$@#$@#$@–, pou thelei 4 swmatofylakes, pou zhthse ELIKOPTERO, apo to resort sto terravibe - apeilwntas na mhn paiksei, pou zhthse link - na dei ton kosmo -ksanaapilwntas apo pisw - pou anagkase - na gyrisoume oloi prtos ta aristera otan anebenai sth skhnh sto VIP - GIA NA MHN TON DOUME ?>??? E??? kai pou apeilouse na katebei an pernan polles photos, gia namhn poume gia thn apaithsh na fygei prwtos, kratwntas arketa omhrous gia kana misawro sto vip strip. sto telos mas ebala kai to yO ! kai ebrize tous panteS !
osoi ton goustarane - perastika. egw - den xalasthka, alla oi SISTER tous opoious tha doun 3000 atoma - dysthxws - ton typo ton EKMHDENIZOUNE ! kai den einai tpt aderfoules. o typos (o axl einai MEGALO sourgelaki, kai an ton krazw - den kerdizw tpt ---- eleos. krazw OTI DEN m aresei - ekraksa kai ton bon jovi. sth glaskwbh mou fanhke katw tou metriou. TI NA KANOUME - eixe kai tous anekdihghtous NICKELBACK MAZI - YUK !
osoi apla sygklonhstikan - epeidh den exoun dei rock n roll shows prin - e mprabo.
exwntas dei polla parapanw, apo poly pio megales mpantes apo tous guns - lege me ACDC / RUSH / DEF LEPPARD ktl … e xtes den me entypwsiase auto pou eida.
ti na kanoume - wylde - pane kai kane xaroules - otan ksynoun tpt mousatoi me podies pou fernoun sto wylde kai sto makarith. (thn podia alhtheia ti thn htele - katharize kremydia backstage ?)
XTES egw den eida GNR, eida waterpistols and possies fronted by SAXL POSE !
Θα σου ορμήξω εγώ… Πειράζει; Μέτά απ’ αυτά που έγραψες ετοιμάζομαι να γράψω το απίστευτο… Φέρτε πίσω τον Kee…
Πέρα από την πλάκα, ο γίγαντας ο AXL έχει κάνει τους πάντες να ασχολούνται μαζί του, έχοντας να μας δώσει μουσική 12 χρόνια… Μου φαίνεται πως είχε δίκιο ο Bon Jovi…
Επίσης Guns n’ Roses δεν είναι ούτε ο ΑXL ούτε ο SLASH… Είναι και οι δύο μαζί…
Το Guns ήταν ο Slash και το Roses ο Axl…
Οπότε ο γίγαντας πρέπει ν’ αλλάξει το όναμα της μπάντας σε “Πρωτομαγιά”
Προς xxrosexx: Επειδή εσύ είσαι κολλημένος με τους Guns και μέλος τους fun club τους δεν εξουσιοδοτήσαι να βρίζεις τον κόσμο!! Συμμαζέψου και στην τελική, γιατί μπήκες σ’αυτό το forum αφού ήξερες ότι θα διάβαζες “αηδίες”?? Μείνε στο site των Guns να συνομιλείς με τους άλλους κολλημένους και να βαυκαλίζεται τα μούσια σας για το πόσο φοβερό live ήταν το χθεσινό! Και πάρε πίσω τους χαρακτηρισμούς, γιατί δεν ξέρεις κανέναν απ’αυτούς που βρίζεις…“ειδήμονα”!!
Den vrizw proswpika kai oute evrisa. Ean mesa stis omades anthropwn pou anefera anagnorizeis ton eauto sou, tote de ftaiw ego gia auto. Eimai melos tou rocking kai “sinergatis” se polla epipeda apo to 2001, den bika tora gia na xarw ta posts sou. Eilikrina, ws teleutaio post gia auto to thema, pisteuw pos prepei kapoios anthropos, peran tou an tou aresei auto to group, na einai kretinos an theorei ti xthesini sinavlia -estw- kai katw apo metria. Mia tetoia emfanish, epaggelmatikh se ola kai prosegmeni. Lypamai pou h zoi sas gemizei me anupomonisia gia to pio eksipnakistiko post, tin teleutaia ataka kai to xleuasmo, theorodas pos eiste mages, afou tolmate kai diaferete kai vriskeste apenanti se xiliades atoma me tin antitheti apo esas gnomi.