Οι Guns N' Roses live 10 Ιουλίου στην 3η μέρα του Rockwave

akrivws!!![/quote]

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!! Τύφλα να’χουν οι Tate , Ripper , Alder & cia…ho ho ho ho :lol: :lol:
Να σαι καλά…χι χι χι χι …μας έφτιαξες τη μέρα…[/quote]

Άλλο metal τραγουδιστής, άλλο hard rock…
O Axl ποτέ δεν είχε τη φωνή των προαναφερθέντων (εξίσσου αγαπημένων μου) τραγουδιστών! Δεν είναι όμως πάντα αυτό το ζητούμενο! Δεν χρείαζεται πάντα να είσαι σειρίνα…
Ο Αxl είχε και, δυστυχώς, για κάποιους από εσας, ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ αυτή τη μαγική χροιά που δεν την έχουν όλοι οι υψίφωνοι που συναγωνίζονται στις οκτάβες…
:twisted: Και αυτή η χροιά ειναι που τον κάνει τόσο αναγνωρίσιμο!!!

P.S. Συγκεκριμένα ο Tate, αλλά και ο Alder μπορεί να έχουν φωνάρα, αλλά είναι λίγο "αδερφές’’ στο στήσιμό τους, αν καταλαβαίνεις τι εννοώ. Ο Tyrant π.χ. τους σκίζει!
Τη μαγκία του Axl δεν τη φτάνει κανένας! :evil:

Σκέψου τώρα, που ήταν περιτριγυρισμένος από τους άχρηστους και ούτε την κιθάρα του δεν μπορούσε να ακούσει.

THEE MOU TI MALAKIES DIAVAZW EDOMESA.LOL
eilikrina, simera to proi den ithela na bw se auto to forum apla kai mono gia na min ksenerosw kai xasw to apisteuto feeling apo exthes to vradi.
Anenimerota typakia, pikroxola kolopaida, wannabe mousikoi kai kobleksikoi ellinares- AUTOI einai oi neoi guns n roses apo to 2000-2001, KSIPNISTE, anoikste kana site ektos apo tsodes kai enimerotheite. Den einai dinaton na thelete na exete apopsh enw to 80% twn atomwn sto terra vibe irthe gia na akousei ta " hits" apo ta opoia kapoioi den ikseran oute kan ta My Michelle h Nightrain , enw alloi perimenan pote o Slash tha vgei sti skini.
Gia osous me pathos diatranoun to epixeirima tis " cover band" , prepei mallon na mathoun pos apo to 2000 AUTH einai h nea bada, na mathoun na ksexorizoun to sosto kai na apalaxthoun apo ta koblex tous. Ena plires, ekpliktiko show, petsokomeno vevaia se budjet gia na " bgei" se proipologismo Rockwave, enas Axl pou oute kan perimena pote na dw se tetoia forma kai ena sigrotima toso demeno pou me afise afwno. Mono meionektima o Robin Finck, tou opoiou ta solo apla den …eixan noima. Fortus kai Dizzy ekpliktikoi kathws kai o antikatastasis drummer (nai autos den einai o kanonikos drummer).
Enoxloumai, kseneronw, gelaw me tis katinies pou diavazw. Oi Guns N’ Roses borei na min einai to pio epikindino sigrotima ston kosmo pia, alla apo to Illusion 1 kai meta exoun auto to prog rock, melodiko feeling pou eilikrina to protimw.

pali kala pou arxisan na grafontai kai merika sovara pragmata giati eixa trelathei me tis ahdies pou diavaza edw mesa…

to think about you einai optional tragoudi sto set list tous. to xanasyzhthsame auto. epeidh exeis kollhma esy me auto den shmainei oti prepei opwsdhpote na to paixoun. ki esy aporw pou ton eides ton mantia efoson epaize o frank xtes… alla tosa xerete telika tosa lete…

Μ’αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι και συνομιλείς!!
Κι επειδή παίρνουν κι εμένα να μπινελικάκια σου,φρόντισε να είσαι πιο κόσμιος, γιατί όλοι ξέρουμε να βρίζουμε…στην κουβέντα κάπου το χάνουμε!
Εσένα σε βάφτισε κάποιος “σχετικό” και κράζεις τους “άσχετους” που έχουν αντίθετη άποψη από σένα?
Κι επειδή εσύ θεωρείς αυτό που είδαμε χθες “πολύ καλό Live” όλοι οι υπόλοιποι πρέπει να πάμε να γαμηθούμε??
Κοίταξε να δεις, αν σου άρεσε, αν το γλέντησες, αν διασκέδασες, αν πορώθηκες…μαγκιά σου. Δεν σου λέω να πας να γαμηθείς, όμως!
Εμένα (όπως και όλη την υπόλοιπη παρέα μου) με κούρασε και βαρέθηκα αφόρητα, δεν ήταν αυτό που περίμενα να δω!
Δέξου το και μάθε να μιλάς…άντε γιατί πολλή φόρα έχετε πάρει εδωμέσα ορισμένοι!! :wink:

Και εχω να προσθεσω στα οσα σωστα ειπε ο aekenosis οτι αν δεν εγραφαν ο axl και ο izzy τις κοματαρες που εγραψαν ο slash θα τζαμαρε ακομη με τους αθλιους rapper που τζαμαρε καποια στιγμη…ετσι και λιγο trirvia για να μαθαινετει ασχετοι… [/quote]

Κατ’αρχήν γειά σε όλους. Κατα δεύτερο νομίζω πως θα συμφωνήσω με τον Wylde πάνω και θα προσθέσω και μερικά πράγματα άκομα.
Είναι δυνατόν να γίνεται τέτοιο αναπάντεχο event στην Ελλάδα μετά από τόσους μήνες γκρίνιας για την διοργάνωση του Rockwave και τα ονόματα που θα ερχόντουσαν και πάλι να γκρινιάζουμε? Είναι δυνατό να βλέπουμε Guns μετά από τόσα χρόνια, να προσφέρουν δύο ώρες show και εμείς να γινόμαστε όλοι μουσικοι/κριτικοι και να σχολιάζουμε έτσι ένα πραγματικά τεράστιο και πολυσχιδές φαινόμενο της rock για την εποχή μας? Είναι δυνατόν να λέμε ότι το κοινό (που παρεπιπτόντως μου φάνηκε περισσότερο από ότι πέρυσι στους Sabbath) δε συμμετείχε και δεν ανταποκρινόταν? Είστε με τα καλά σας βρε παιδιά? Χτες είδαμε Guns και κάθεστε και θάβετε? Καταλαβαίνετε τι κάνετε? Αντιλαμβάνεστε τι γίνεστε? Νεοέλληνες γίνεστε παιδιά, που έχουμε καταντήσει να σχολιάζουμε αρνητικά και να κουτσομπολεύουμε τα πάντα και τους πάντες γιατί αυτό μας κάνει να νιώθουμε καλά!!!
Δε λέω δημοκρατία έχουμε, ελευθερία της γνώμης και του λόγου και τα λοιπά, αλλά μήπως λίγο έχει καταντήσει αηδία το θέμα? Μήπως την έχουμε δεί λίγο ειδήμονες επι παντός επιστητού και δε παύουμε να κάνουμε συνεχώς την εύκολη και ασφαλή για τους εαυτούς μας κριτική σε άλλους?? Για ελάτε λίγο στα σύγκαλά σας!!!
Μιλάω εν θερμώ τώρα και παραδέχομαι ότι δεν είμαι 100% αντικειμενική. Επίσης δεν είμαι μουσικός ούτε κριτικός μουσικής. Η μουσική όμως για μένα είναι κομμάτι της ζωής μου, είμαι fan και ο κάθε ένας την εκλαμβάνει διαφορετικά απο τόν άλλο. Ήμουν εκεί χτες, το περίμενα 14 χρόνια, αυτάκια έχω, ματάκια έχω, είδα, άκουσα, πέρασα απίστευτα τέλεια και τον παραδέχομαι τον Axl!!!
Αυτά είχα να πω, να είστε καλά όλοι σας.

“Don’t damn me when I speak a piece of mind, cause silence isn’t golden, when I’m holdin’ it inside…”

…Eπίσης καρφάκι δε μου καίγεται για το αν κιθάρα παίζει ο Slash ή οποιοσδήποτε άλλος, από τη στιγμή που ακούω ενδιαφέρουσα μουσική. Και τα καινούρια κομμάτια των Guns είναι κάτι παραπάνω από ενδιαφέροντα…

Όσον αφορά την παθητική στάση μεγάλου μέρους του κοινού, έχω να πω ότι όταν βλέπεις από κοντά ένα Rock θρύλο (αυτό είναι ο Axl, είτε μας αρέσει είτε όχι), θέλεις να ρουφήξεις κάθε στιγμή από την παρουσία του στη σκηνή μένοντας καρφωμένος και μαγεμένος, αδυνατώντας να πράξεις οτιδήποτε άλλο…

sumfwnw apoluta.Spoudaia ta eipate.

zhtw suggnwmh gia to entono ufos pou eixan kapoia posts mou, apla thewrw oti mono an de sou aresoun oi Guns N’ Roses (to opoio einai sevasto) einai dunaton na mh sou arese h xtesinh sunaulia. Kai apo pleuras apodoshs kai apo pleuras diatheshs kai apo pleuras diarkeias htan mia e3airetikh sunaulia. Mono kapoios pou mphke tsampa gia xavale tha mporouse na krazei th xtesinh sunaulia.

epishs to na fwnazeis “slash” opws kanane eutuxws polu ligoi xtes, enw 3ereis oti o slash einai se allo sugkrothma, deixnei elleipsh sebasmou stous mousikous pou dinoun ton kalutero eauto tous.

otan eixa dei tous priest me ton tim to 2001, de mou arese katholou, parolauta sevasthka to sugkrothma kai ton idio ton Tim pou ekane oti mporouse kai ton xeirokrothsa therma.

Ρε σεις το γ@μησατε λιγο…Ειπαμε,και εμενα μου αρεσε παρα πολυ η συναυλια χωρις να ειμαι μεγαλος fan τους,αλλα με το να χαρακτηριζετε ασχετους και να βριζετε οσους δεν τους αρεσε καταφερνετε μονο να μη σας παιρνουν στα σοβαρα.Μαθετε να δεχεστε δευτερη γνωμη.Γουσταρα πολυ χτες,ομως υπηρχαν και πραγματα που με εκνευρισαν στο live.Πρωτον τα 3 σολο κιθαρας κ το 1 σολο πιανου,δευτερον το οτι το 3ο σολο(του Bumblefoot) ηταν το Don’t Cry που αντι να το τραγουδησει το συγκροτημα το τραγουδησαμε εμεις μονοι μας και 3ον το οτι δεν παιξαν οσο παιζουν στα υπολοιπα φεστιβαλ.Δεν ακουσαμε Chinese Democracy,TWAT,IRS,Attitude,Think about you και Rocket Queen,τα οποια (οχι ολα στο ιδιο live) παιζονται γενικα στην περιοδεια τους.
Αλλα,για μενα τουλαχιστον,δεν ηταν τοσο σημαντικες λεπτομερειες ωστε να μου χαλασουν τη διαθεση.
Και βρισκω ανοητο να μαλωνουμε μετα απο μια τετοια συναυλια.Ιδιως οσοι περασαμε καλα δεν θα πρεπε να χαλιομαστε.

Entelws plhroforiaka, to TWAT to epeksan mono tin prwth nixta stin Nea Iorki kai to Attitude dn prokeite na to akouseis apo tous gnr ksana.

Fisika 8a dextoume kai 2h gnwmh apla dn katalavenw autous pou dn goustaroun tous gnr kai pane na tous doune.

here i am… rock you like a hurricanε (έτσι για να σε βάζω σε κλιμα για scorpions)

λοιπόν εγώ έζησα μια υπέροχη νύχτα… δεν ξέρω αν φταίει η συγκινηση της πρώτης μεγάλης συναυλίας ,του Άξλ του Ίζζι και των δύο μαζί ή των τραγουδιών αλλά δεν με νοιάζει κι όλας… δεν είμαι μουσικός… ούτε ώριμη ηλικιακά με εμπειρία στις συναυλίες αλλά θα σας πω γιάυτό που έζησα χθες, μια νύχτα που δε θα ξεχάσω ΠΟΤΕ! ο Άξλ ήταν κορυφή… ο άνθρωπος ήρθε για να μας διασκεδάσει κι αυτό φάνηκε νομίζω… φωνή έγω διαφορά δεν κατάλαβα… το playlist καλο (civil war??) και το κλίμα τουλάχιστον εκεί που ήμουνα εγώ ήταν συκλονιστικό… ρε να πέφτει το βρίσιμο που δεν έβγαινε και με την πρώτη νότα να γίνεται ο χαμός… κι εγώ ψιλοφοβήθηκα κάποια στιγμή πως δε θα γυρίσω σπιτι ολόκληρη γι’αυτό και έφυγα από μπροστά… η αλήθεια είναι πως κάπου κάπου έλλειπε ο σλας και ο νταφ αλλά εμένα μου φάνηκαν πολύ αξιοπρεπείς και αυτοί… αυτά για την ώρα τουλάχιστον… μακάρι να ξαναζήσουμε τέτοιες συναυλίες…

Mallon den exetai dei megales sinavlies gia na exetai metro sigrisis.Ntropi meta apo live san tou Waters kai ton Sabbath na lete tetoia pragmata gia auto to prama xthes.Ti na po.Gousta einai auta alla kapoia pragmata einai antikimenika sosta i lathos.Kai epidi theletai na kanete tous exipnous me leptomeries kai malakies,to limiter pou eixe stin sinoliki mixi gia na peftei i entasi apo tis kithares to prosexate?ta trela delay stin foni gia na akougontai oi “oures” poli ora meta pou tsamataei ta akousate?piatinia apo ta timpana ektos apo to china akousate pouthena?ogo apo to mpaso akousete?mipos xeretai oti oi tipoi oute soundchech den ekanan (giati na kourazontai mesa ston ilio) alla vgikan me mia psifiaki konsola stin opoia einai ola etoima kai i opoia exei kai skliro disko etsi oste na mporoun na exoun kai proixagrafimena oti theloun?ta marshall apo piso ta eidate?nomizetai pos epeze kanena?? me Diezel pezoun oi opoioi den fenontan kan.
tora ego pao na gamitho oos leei kai enas flos parapano giati den m’arese katholou loipon…

Βαριέμαι να ποστάρω, αλλά όταν με βρίζουν δεν μπορώ να κάθομαι και να μην αντιδράω!!

Προς xxrosexx: Επειδή εσύ είσαι κολλημένος με τους Guns και μέλος τους fun club τους δεν εξουσιοδοτήσαι να βρίζεις τον κόσμο!! Συμμαζέψου και στην τελική, γιατί μπήκες σ’αυτό το forum αφού ήξερες ότι θα διάβαζες “αηδίες”?? Μείνε στο site των Guns να συνομιλείς με τους άλλους κολλημένους και να βαυκαλίζεται τα μούσια σας για το πόσο φοβερό live ήταν το χθεσινό! Και πάρε πίσω τους χαρακτηρισμούς, γιατί δεν ξέρεις κανέναν απ’αυτούς που βρίζεις…“ειδήμονα”!!

Προς aekenosis: Δεν είναι ανάγκη αγαπητέ να μην σ’αρέσουν οι Guns για να μην σ’άρεσε η χθεσινή συναυλία. Ανάγκη για να κρίνεις είναι να είσαι ψύχραιμος κι όσο γίνεται αντικειμενικός. Αν είναι το αγαπημένο σου συγκρότημα ever είναι λογικό να μην μπορείς να είσαι ψύχραιμος, αφού (προφανώς) δεν τους έχεις ξαναδει. Προσωπικά οι Guns N’ Roses μου αρέσανε πολύ, δεν είναι όμως και οι αγαπημένοι μου (όπως και οι Sabbath ). Δεν έχω βρει όμως έναν άνθρωπο (εκτός του karja πάντα) να πει αρνητική κουβέντα για εκείνο το Live, γιατί εκείνο ήταν το κορυφαίο live!!

Προς EOAS: Πρώτον: Σε καμμία περίπτωση ο κόσμος χθες δεν ήταν περισσότερος απ’τους Sabbath, αλλά η αλήθεια είναι ότι ήταν πολύς, δεν περίμενα τέτοια συμμετοχή. Από 'κει και πέρα, το ότι φέραν τους Guns και βάφτισαν τη χθεσινή μέρα " πρώτη μέρα του Rockwave" σαφώς και είναι κοροΐδία! Εξήγησέ μου και κάτι άλλο: Γινόμαστε νεοέλληνες (με την κακή έννοια) επειδή ΄λέμε τη γνώμη μας για ένα live που παρακολουθήσαμε? Τι είναι οι Guns και είναι στο απυρόβλητο και κανείς δεν μπορεί να κάνει κριτική και να πει αρνητική κουβέντα! Λέμε την άποψή μας, σεβαστείτε τη, δεν ζητάμε να ταυτιστείτε μαζι της.

καλα που εχεις παει εσυ και ξερεις…δεν θελω να φαινομαι ηλιθιος αλλα μερικα ατομα εδω μεσα το κραξιμο το εχετε κανει δουλεια…αυτα και τελος απο μενα…

loaded like a freight train
flyin like an aeroplane
feelin like a space train
one more time tonight…

doomed

eida kai sabbath kai waters kai priest. exw dei kai stones kai dire straits kai pink floyd kai gabriel kai motorhead kai metallica kai bruce springsteen kai REM kai guns to 93 opote ase ta daskalistika.

H xtesinh sunaulia einai sto idio upshlotato epipedo me tis parapanw.apla opoios eipe o fios parapanw an de goustareis guns katse spiti sou h phgaine kapou allou. de vriskw to logo na paw na dw ena sugkrothma pou de mou aresei gia na paw thn allh mera na to kra3w sto rocking.gr kai na to pai3w kontra sto reuma.

epishs an krineis tis sunaulies me tis markes twn enisxutwn, einai entelws allos o tropos pou vlepoume th mousikh.

Προς aekenosis: Δεν είναι ανάγκη αγαπητέ να μην σ’αρέσουν οι Guns για να μην σ’άρεσε η χθεσινή συναυλία. Ανάγκη για να κρίνεις είναι να είσαι ψύχραιμος κι όσο γίνεται αντικειμενικός. Αν είναι το αγαπημένο σου συγκρότημα ever είναι λογικό να μην μπορείς να είσαι ψύχραιμος, αφού (προφανώς) δεν τους έχεις ξαναδει. Προσωπικά οι Guns N’ Roses μου αρέσανε πολύ, δεν είναι όμως και οι αγαπημένοι μου (όπως και οι Sabbath ). Δεν έχω βρει όμως έναν άνθρωπο (εκτός του karja πάντα) να πει αρνητική κουβέντα για εκείνο το Live, γιατί εκείνο ήταν το κορυφαίο live!!

tous exw dei kai to 93 kai prin ena mhna sto douvlino. voulwmeno gramma diavazeis.

Piga na do ena group pou to 93 me afise malaka,kai eno pia den tha valo spiti mou na akouso itan mia kali eukeria gia kamia mpira.Tin sinavlia tin krino kai apo auto pou akouo kai apo to attitude tis mpantas.an esi vriskeis idies tis sinavlies pou aneferes (kai ego imoun stis perisoteres) me tin xthesini, tote to mono pou mporo na skeuto einai oti krineis ta live apo pleuras deous.“eida tous tade…oooooo kaula…” den einai etsi omos ta live.i mpanta an den exei oute orexi na asxolithei gia na vgalei ixo,tote den sevetai ton akroati

o hxos gia th mousikh pou paizoun oi Guns htan idanikos. den exei sxesh me deos, exei sxesh me to xarisma pou exoun merikoi anthrwpoi na kanoun ekplhktikes sunaulies. O Axl einai apo autous.Fwnhtika htah apsogos, h parousia tou sth skhnh apisteuth kai h mpanta kaluterh apo thn palia.

exw hxografhsh ths sunaulias tou 93 kai tou douvlinou prin ena mhna.safws anwterh h sunaulia tou douvlinou se apodosh mpantas kai axl.parolauta de mporw na 3exwrisw poia einai h kaluterh kathoti kai oi 3 pou eida htan sugklonistikes.

exw dei polla agaphmena mou sugkrothmata na paizoun aparadekta.an de mou aresan xtes oi guns de tha eixa kanena provlhma na to pw.

Τελευταιο μου ποστ στο Rocking γιατι οσο και αν συμπαθω κοσμο απο δω μεσα εχω κουραστει να διαβαζω αποψεις ανθρωπων που για να βγαλουν καλη κουβεντα απο το στομα πρεπει να γνωρισουν ολο το συγκροτημα και να περασουν 5 ωρες backstage μαζι τους…

1. Λιγα για το fan club των Guns και “πάρε πίσω τους χαρακτηρισμούς”. Μονο απο το παραπανω ποστ σου δειχνεις ποσο αντικειμενικος εισαι… “ειδήμονα”

2. Εχετε καταφερει να κανετε το rocking.gr ενα forum γραφικων τυπισκων που το μονο που κανουν ειναι να μιλανε αρνητικα για οποιοδηποτε live εκτος των συγκροτηματων που γουσταρετε φυσικα…

Τοσες χιλιαδες κοσμος χθες εφυγε εκστασιασμενος απο την συναυλια και οι κλασσικοι γραφικοι εδω μεσα θαβουν οπως παντα.

Και οσο για το post του doomed που αναφερεται και στους ενισχυτες, εισαι πολυ γνωστης ρε αδερφε, ξερεις παρα πολλα… ΟΥΣΤ.