Οι Guns N' Roses live 10 Ιουλίου στην 3η μέρα του Rockwave

diabase- oti eipa - htan ok - alla den diaskedasa. den eipa oti htan kakoi.
tespa - meta apo to trentikolo twn CG - den ksanamilaw. oti xeirotero exw dei sth zwh mou, o oresths makrhs. abussalea kakoi - pali kala pou phgame TOTO meta kia staniarame.

Δε μιλάμε, δε μιλάμε αλλά όταν βλέπεις τη μία κοτσάνα/ηλιθιότητα να διαδέχεται την άλλη δε μπορείς να κρατηθείς (ούτως ή άλλως τα 'χω κρατημένα εδώ και καιρό αλλά έλεγα να περάσει η συναυλία για να υπάρχουν περισσότερα "στοιχεία).

Ξαφνικά θυμήθηκαν πολλοί ότι αυτό που είδαν δεν είναι Guns N’ Roses αλλά Axl Roses (δεν το ξέρατε πριν πάτε στη συναυλία ε; ). Μας πείραξε που δεν έγινε soundcheck. Ο, σοβαρά; Αλλά βέβαια, εμείς προτιμάμε το κάθε συγκρότημα της πλάκας που παίζει στο Underworld και μαζεύει 60 άτομα. Ναι, αυτοί είναι ροκάδες, κάνουν soundcheck, πίνουν μπίρες, ρεύονται, μιλάνε με το κοινό…

Το να μην αρέσει σε κάποιον η συναυλία είναι λογικό. Το να πηγαίνεις προκατειλημμένος όμως και να βγαίνεις μετά να το παίζεις αντίθετος στην κοινή γνώμη, απλά για να το παίξεις αντίθετος και να “επιβεβαιωθείς”, να πεις “να, εγώ δεν τα λεγα;”, είναι χαζομάρα. Και από τη στιγμή που ξέρεις ότι στη μπάντα αυτή τη στιγμή είναι μόνο ο Axl, πηγαίνεις στη συναυλία έχοντας αυτό ως δεδομένο.

Είδα κάτι χοντράδες από τον doomed… Για ποιο λόγο; Θίχτηκε τι; Η “ροκιά” κάποιου; Το γυρίσαμε στα τεχνικά θέματα; Δεν πειράζει, είπαμε, Underworld και AN Club με συγκροτήματα που και δωρεάν να παίξουν δε θα μαζέψουν πάνω από 200 άτομα (σε περιπτώσεις). Yes, this is rock n’ roll.

“Παίξε μαλακία με τις φωτογραφίες” κλπ κλπ. Μπράβο ρε. Μεγάλη μαγκιά.

Ο karja, που ούτε ελληνικά δεν ξέρει και για να βγάλεις νόημα πρέπει να κοιτάς αυτά που γράφει μία ώρα, παριστάνει τι; Την κατίνα; Το πόσους μπράβους είχε και αν ήθελε να έρθει με ελικόπτερο; Χεστήκαμε. Μήπως τσατίστηκες που δεν πήρες photo pass; Θα 'θελες πολύ να 'χεις φωτογραφία το ελικόπτερο που θα ερχόταν ο Axl ε; Κρίμα…

Είναι άτομα που γράφουν για πρώτη φορά εδώ μέσα και ενώ μπορεί να έχουν άκρως αρνητική γνώμη για τη συναυλία, ξέρουν να φέρονται και να εκφράζονται. Εγώ δε θα κάτσω να πω αν μου άρεσε ή όχι (και μην πεταχτεί κανείς να πει το πρώτο γιατί κι εγώ έχω εντωπίσει μερικά αρνητικά) αλλά δε μπορώ να χωνέψω πως υπάρχουν τόσοι άνθρωποι κλεισμένοι στη στενομυαλιά και την ξερολίαση τους.

Φαίνεται πως το να υπερασπίζεσαι την αρχική σου θέση και να φέρεις αντίθετη άποψη συνεχώς σε κάποιο θέμα δείχνει κάτι.

Τέλος πάντων, είναι τόσα πολλά που δεν έχουν τελειωμό. Ξερόλες και δήθεν ψαγμένοι, συνεχίστε. Ποιος ξέρει, ίσως καταφέρετε να κάνετε το forum υπόθεση 5 ατόμων.

Άτοιμο παιδί με ανατρίχιασες πρωί πρωί… Λες να αξιωθούμε να την ξαναδούμε ποτέ αυτή τη σκηνή…;

Ti na sou po re Ilia…
Nai emeis oi “xeroles” pou exoume kai kamia 10aria xronia sti skini kai den eimaste xthesini san ta perisotera pitsirikia pou itan sti sinavlia,ta opoia kai apo kaseta na akougan ekeini tin ora ta kommatia to idio tha ourliazan,den anexomaste na mas douleuei o kathe malakas kai na exeftelizei onomata pou kapote agapisame.giati otan exeis kapoia xronia stin plati sou , ta live pou kaneis prepei na einai toulaxiston isotima tou onomatos sou.kai an den mporeis,gine mpakalis.kai etsi mporeis na ziseis.
Oso gia to an goustaroume tis local mpantes loipon pou akoma kai tsampa na epaizan den tha mazeuan 200 atoma,Nai.tis goustaroume giati ekei toulaxiston ta pragmata einai auta pou vlepeis kai oxi alla apo piso.kai den katalava,paizei kapoio kollima me tis ellinikes mpantes pou nai kanoun kai sounchech(!) kai pinoun kai mpires kai goustaroun auto pou kanoun kai mpainoun kai mesa stin teliki gia na to kanoun kai na tous akous esi?Kai nai to girisame kai sta texnika themata giati apo ekei mporei na fanei poso sevetai o allos ton akroati tou.an diladi epezan playback den tha to girnagame?i mipos oute auto mas noiazei?

Kourou, βλέπεις τη μία μόνο πλευρά και νοώθω ότι πρέπει να υποστηρίξω την άλλη.

Οι πρώτες γνώμες για το Live ήταν αρνητικές και σε πολύ ευγενικό και κόσμιο ύφος. Όλη η φασαρία ξεκίνησε όταν κάποιος Wylde που θεωρούσε τη συναυλία πολύ καλή, έβρισε χυδαιότατα όποιον είχε αντίθετη άποψη.

αργησα να γραψω για να εχω μια πιο πληρη εικονα αυτων που θα γραφοντουσταν απο τους οπως παντα ασχετους σε αυτο το forum που κατα την γνωμη μου πραγματικα ντροπιαζονται.δεν θα ονοματησω απλα θα πω οτι οποιος βρισκει αυτο το πολυ καλο live ασχημο απλα θα του πω να παει να γ…!!

Ο xxxerosexxx συνέχισε προσβάλλοντας, όσους δεν ξετρελάθηκαν με τη συναυλία:

Anenimerota typakia, pikroxola kolopaida, wannabe mousikoi kai kobleksikoi ellinares

Από εκεί και πέρα, η κατάσταση γίνεται τελείως σουρεαλιστική…

Για να κάνω τις παραθέσεις, ξανακοίταξα τα παλαιότερα Posts και τώρα είδα το “αποχαιρετιστήριο” post του Axlgreece.

Αν και δε σε ξέρω, μου είσαι αρκετά συμπαθής,κάνεις όμως ένα λάθος. Σε μία “δημόσια συζήτηση” (forum), ακούς πολλές διαφορετικές απόψεις, από πολλούς διαφορετικούς τύπους ανθρώπων. Αν θες να ακούς τη δικιά σου άποψη, άνοιξε ένα blog και σου εγγυώμαι ότι δε θα διαβάσεις διαφορετική γνώμη…

Τελευταιο μου ποστ στο Rocking γιατι οσο και αν συμπαθω κοσμο απο δω μεσα εχω κουραστει να διαβαζω αποψεις ανθρωπων που για να βγαλουν καλη κουβεντα απο το στομα πρεπει να γνωρισουν ολο το συγκροτημα και να περασουν 5 ωρες backstage μαζι τους…

(Δεν υποστηρίζω καμία άποψη, γιατί ΔΕΝ ήμουν στο live. Απλά ένιωθα ότι έπρεπε να τα πω… ως καλός ρουφιάνος :stuck_out_tongue: :smiley: :twisted: :smiley: :stuck_out_tongue: :twisted: :twisted: :twisted: )

συγχαρητηρια στον π.λουκα για το εξαιρετικο review.και μαγκια του που δεν κωλωσε να τα πει οπως ειναι,παρα το κλιμα εδω μεσα.και επιτελους ενα review σε πορταλ απο καποιον που εχει ασχοληθει με τη μπαντα για την οποια μιλαει. respect.

Μπάχαλο ε;

Άλλοι προσπαθούν να το παίξουν έξυπνοι, άλλοι να επιβάλουν την άποψη τους και άλλοι να απλά να πουν μια άποψη.
Ποιός ο λόγος; αν σε κάποιον δεν άρεσε το live δικαίωμα του είναι, προσωπικά το χάρηκα τρελά, μου άρεσαν οι GUNS και τελειώνει εκεί το θέμα για μένα. Δεν θα κάτσω να τσακωθώ με τον άλλον που δεν του άρεσαν.
Και από την στιγμή που όλοι οι υπόλοιποι παλιοί GUNS παραιτήθηκαν, έναντι αμοιβής φυσικά, του ονόματος του συγκροτήματος, πολύ καλά κάνει ο Axl και το κρατάει, ή μήπως θα έπρεπε να ρωτήσει τους Έλληνες οπαδούς του; Άλλωστε αυτό που παρουσίασαν στην σκηνή ήταν κάτι παραπάνω από αξιοπρεπές. Όπως και να έχει αυτοί είναι οι GUNS του 2006 και σε όποιον αρέσουν, αρέσουν. Όποιος δεν τους γουστάρει πολύ καλά κάνει.

Karvou, εσένα παιδί μου το ΜΟΝΟ μειονέκτημα που διακρίνω πάνω σου όσο καιρό σε παρακολουθώ είναι η ομάδα σου… :stuck_out_tongue:

Και άλλοι που δεν πήγαν δεν εκφράζουν καν άποψη…

Παρακαλώ Ευάκι θα ήθελα μια αναγνώριση της πολύ υπεύθυνης και ώριμης μου στάσης

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

__Karvou, Cozy και ο Μοντεchris είναι φοβερά παιδιά, ΤΡΕΞΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!! Αργήσατε αλλά το καταλάβατε! :lol: Οχι πως δεν υπάρχουν κι άλλοι βέβαια ωραίοι και μοιραίοι, αλλά είναι απατεώνες, δε μπορώ να σας τους συστήσω, θα έχω τύψεις! χιχιχιχι :lol: :lol:

__Το review μου άρεσε κι εμένα πολύ… Αλλη μια πολύ καλή δουλειά… 8)

Οπως υπήρξαν Black Sabbath χωρις Ozzy,Buttler και Ward…(εποχες Tony Martin, εποχες με μοναδικο αρχικο μελος τον Iommi ετσι???)…
Oπως υπ’ηρξαν Rainbow χωρις Dio και Powell…
Οπως υπάρχουν Deep Purple χωρις Blackmore,Lord…
Οπως υπηρξαν Iron Maiden χωρις Dickinson kai Smith…

…ετσι να υπαρχουν και οι Guns χωρις Duff και Slash…

και οταν κυκλοφορησει το ρημαδι το αλμπουμ θα ειναι κ με την βουλα Guns…

Καποιος ανεφερε παραπανω οτι ηταν απλα οκ και οχι κανενα ιδιαιτερο σοου…κ μαλιστα αυτος εχει δει acdc και rush που μπροστα τους οι guns δεν πιανουν μια…
Συμφωνω αμφοτερα και με τα δυο…ΑΛΛΑ…για τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ το live ηταν οχι απλα οκ ΑΛΛΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ…και επισης οι περισσοτεροι ελληνες ΔΕΝ εχουν δει acdc και rush (ειτε γιατι δεν εχουν φραγκα,δυνατοτητα να πανε εξω ειτε γιατι δεν τους στελνει καποιος) οποτε ΔΕΝ εχουν δει το καλυτερο…

Aσχετο…ανTwisted Sister και Wasp ειναι public demand οπως διατενοταν η εταιρια που τους εφερε, οι Metallica,Tool,ACDC τι ειναι???

Public Danger

Πάντως είναι κρίμα που δεν είχαν το full show που είχαν στην υπόλοιπη περιοδεία ή τουλάχιστον σε αρκετές από τις συναυλίες της. Εκείνα τα “πραγματάκια” (:P) που σκάνε, πυροτεχνήματα, πως να τα πω…

Πάντως, επειδή είδα κάπου να αναφέρεται, στο “Knockin’ On Heaven’s Door” δεν είμαι σίγουρος αν κάνουν πάντα την εναλλαγή κοινού-συγκροτήματος στο τέλος. Τουλάχιστον στην Ιταλία που τους είδα (και είχε σαφώς περισσότερο κόσμο) νομίζω πως δεν το έκαναν.

Με χάλασε που δεν έπαιξαν τουλάχιστον άλλα 2 κομμάτια, όπως κάνουν κατά μέσο όρο στις υπόλοιπες εμφανίσεις.

Ο xxxerosexxx συνέχισε προσβάλλοντας, όσους δεν ξετρελάθηκαν με τη συναυλία:

Anaferthika se osous pigainoun se mia sinavlia me to kefali skifto, kathodai se mia gonia kai arnountai ston eauto tous na perasei kala, simeionodas ta meiwn me kobleksiki mania. Oxi auto pou esi anafereis. Den apaitw kapoios na ksetrelathike me ti sinavlia file mou, apaitw omws me pasa antikeimenikotita, na min borei na tin xaraktirizei kakh.

[quote=“Guardian_of_the_blind”]

Public Danger[/quote]

TI???

Katse giati mou shkwuhke h trixa… (h trixa…)
Kata pws to les auto?

Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΣ Γιάνννενα να κερδίζουν και οι υπόλοιποι να πάνε…

:smiley: :stuck_out_tongue: :lol: :smiley: :stuck_out_tongue: :lol: :smiley: :stuck_out_tongue: :lol:

xxxerosexxx, δε γνωρίζω τι σκόπευες να πεις, αλλά εγώ σαν τρίτος, αυτό κατάλαβα από τα λεγόμενα σου. Παρεξήγηση τέλος… :smiley:

Public Danger[/quote]

TI???

Katse giati mou shkwuhke h trixa… (h trixa…)
Kata pws to les auto?[/quote],

Ότι άμα έρθουν εδω μόνο δημόσιος κύνδινος θα είναι!!!

[size=2]Λόγω της κ@@@ας του κόσμου…[/size]

xm… nai. isws exeis dikio. Gia mia stigmh troma3a omws!!

Δηλαδή λες ότι αν ήμουν αντικειμενικός θα χαρακτήριζα τη συναυλία τουλάχιστον αρκετά καλή κι αν ήμουν ψιλοκολλημένος θα τη χαρακτήριζα εξαιρετική!
Συνεπώς, τώρα που τη χαρακτηρίζω μετριότατη…δεν μπορεί…είμαι εμπαθής!!
Τι να πω…αν έχουμε φτάσει σε τέτοια επίπεδα “ελευθερίας λόγου” ΄σ’ένα νεανικό και rock μουσικό forum…είναι λογικό το ότι δεν πρόκειται ν’αλλάξει ποτέ το πολιτισμικό-πολιτικό επίπεδό μας!!!

ΥΓ1: Για τις προσωπικές “βολές” του xxrosexx και του axlgreece δεν θέλω να σχολιάσω, γιατί θ’ανοιχτεί διάλογος και δεν γουστάρω! Ξαναδιαβάστε τα posts σας [size=1](όσοι παραμένετε στη “παρέα” μας, γιατί όσοι “φύγατε” …μικρή η απώλεια)[/size] κι αν νομίσετε ότι δεν είναι προσβλητικά για κάποιους που ΝΑΙ πιστεύουν ότι το live δεν ήταν καλό κι έχουν κάθε δικαίωμα να πουν την άποψή τους…αφήστε τα χωρίς την παραμικρή παραδοχή ότι υπήρξατε επιθετικότατοι!!

ΥΓ2: Karvou θεέ…πάρε τη ΠΑΕ!! :wink:

mporei o kathenas na pei oti htan metriotath h sunaulia, opws akrivws mporoun kai oi upolopoi pou exoun dei kamposes sunaulies kai epathan plaka me th sugkekrimenh sunaulia, na thewroun empathi auton pou xarakthrizei auth th sunaulia metriotath.ektos an den paizei h eleutheria apopshs se auth thn periptwsh.