Οι Guns N' Roses live 10 Ιουλίου στην 3η μέρα του Rockwave

Εξ’αλλου εχω την αισθηση οτι μιλαω με επιχειρηματα.

Αν νοιωθεις οτι κατι απο αυτα που λεω δεν το δικαιολογω, πες μου να το διορθωσω.

δεν υπάρχει πρόβλημα με το promotion,αλλά αυτό δεν είναι promotion!! είναι κινήσεις πανικού! α,τα σποτάκια δεν είναι διαφμηστικά,είναι πάντα μέσα σε εκπομπές και ειδήσεις!

Μα ρε συ, μεσα σε δυο εβδομαδες κανει οτι μπορει κανενας.

Δυστυχως αυτος ειναι ο χρονος που εχουν για να το μαθει ο κοσμος και να παει στην συναυλια.

Προσεγγισεις εγιναν και νωριτερα αλλα τωρα οι συνθηκες ηταν αλλες, και απο τις δυο πλευρες, και εκλεισε η συναυλια.

Νομιζω οτι ολοι γνωριζουμε οτι ηταν ρισκο της Didi να κλεισει δυο εβδομαδες πριν μια τετοιου μεγεθους συναυλια αλλα απο κει και περα δεν υπαρχουν περιθωρια…

Οτι promotion ειναι να γινει, θα γινει.

poli panikos…

epeidi ekanan promo sta deltia tis net gia 1 mera proti fora meta apo 1 bdomada propolisis me aniparkti sxedon diafimisi

sto magic poy paizoyn kathe mera 5 fores spot gia scorpions

ti einai?

Πιστευω η τουλαχιστον θελω να πιστευω οτι εισητηρια θα πουληθουν αρκετα… Το 93 ημουν μολις τριων χρονων αλλα επειδη ειμαι φαν και ασχολουμαι ξερω οτι λιγες μερες πριν απο την 24-5-93 ειχαν πουληθει πολυ λιγα και φοβουνταν για ακυρωση της συναυλιας και μια μερα αν θυμαμαι καλα η την ιδια πουληθηκαν σχεδον αλλα τοσα… Οποτε ελπιζω!!!
Διορθωσε με Χριστο αν κανω λαθος…

Μα rudolf, είναι Promotion πανικού-δεν το βρίσκεις λογικό να πανικοβάλλονται?! Πολύς κόσμος δεν έχει ακούσει για τη συναύλια και οι μέρες πλησιάζουν. Τι άλλο θα μπορούσαν να κάνουν παρά να βάλουν τα σποτάκια στις ζώνες μεγαλύτερης τηλεθέασης?!
Axl-δεν διαφωνώ ότι σαφώς ξέρεις κάποια πράγματα παραπάνω (αλλοίμονο αν δεν ήξερες εσύ!) και δεν μιλάω για το συγκεκριμένο post. Αλλά έχετε όλοι οι Gn’R fans μια τάση να πέφτετε να φάτε όποιον πει κάτι αντίθετο. Λες και δεν ξέρεις ότι οι “ξερόλες” βασιλεύουν στην Ελλάδα?! Εδώ όλοι προσπαθούμε ανά τον καιρό να αποδείξουμε ότι ο γάιδαρος πετάει, μη μου πεις ότι εσύ δεν το έχεις κάνει ποτέ!
Και δεν αντιλέγω -στη συγκεκριμένη περίπτωση ισως έχεις δίκιο, δεν μπορώ να πω όμως ότι έχουν άδικο οι άλλοι. Προσωπικά χαίρομαι πολύ που θα έχω την ευκαιρία να δω έστω τον Axl live γιατί δεν το φανταζόμουνα ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα ότι μπορεί να ακούσω το Paradise city (το οποιό τυχαία εντελώς παίζει στο Media Palyer μου αυτή τη στιγμή! 8O) σε έστω ημι-αυθεντική σύνθεση. Πέρσυ εγώ τρελάθηκα όταν διασκεύασαν οι VR-Guns…Και άκουσα κι όλη τη Μαλακάσα να παραληρεί! (Να σου πω την αμαρτία μου, μόνο εκείνη τη στιγμή ανέβηκε το ενδιαφέρον μου για τους VR) Αλλά ΕΛΕΙΠΕ ο Axl κι ας ήταν ο Slash πάνω. Φέτος η έλλειψη θα είναι μικρότερη-φυσιολογικό, ο Axl είναι ο frontman. Και μόνο γι’αυτό μπορεί να λέγεται Guns n’ Roses το συγκρότημα.
Αλλά από την άλλη, δεν μπορώ να μην είμαι επιφυλακτική για το τι θα συναντήσω. Όταν περιμένω από ένα συγκρότημα να βγάλει δίσκο 40 χρόνια και κάθε “φέτος βγαίνει”! Πώς να στο πω? Όλο το ζήτημα Chinese democrasy ήταν κοροϊδια. Ακόμα κι αν ο δίσκος είναι τέλειος, ήταν λάθος η πολιτική του Axl-νομίζω αυτό οφείλεις να το παραδεχτείς! Έχω παρόμοιες αμφιβολίες με αυτές που πολύ εύστοχα έχει διατυπώσει ο Outshined αλλά πάω με τις καλύτερες των προθέσεων και σε διαβεβαιώ γι’αυτό.
Συμπέρασμα, ο καθένας ότι νιώθει θα κάνει- ποιός ο λόγος να σου ανεβαίνει η πίεση? Συζήτηση γίνεται… Πρέπει να είναι εντελώς ζώο κάποιος αν επηρεαστεί από ένα forum. Και τέλος πάντων όπως σε κάθε συναυλία κάποιοι θέλουν να πάνε, κάποιοι άλλοι όχι-έχουν όμως κάθε δικαίωμα ν’αναφέρουν τις αντιρρίσεις που υπάρχουν μέσα στο κεφάλι τους. Έγκυρες ή μη. Άλλωστε ίσως και να προσπαθούν να επιβεβαιώσουν αν ισχύει η φήμη ή όχι.

PS.Πω ρε π*****-έκθεση έγραψα…

Εχεις δικιο για το οτι περιμενεις πολυ καιρο για ενα νεο δισκο.

Αλλα απο την αλλη, σου υποσχεθηκε κανεις οτι θα κυκλοφορησει ο δισκος στις τάδε του τάδε μήνα και δεν κυκλοφόρησε? Μονο φημες ακουμε για ημερομηνια κυκλοφοριας δισκου.

Ο Axl δεν υποσχέθηκε ποτέ τιποτα σε κανενα.

Φυσικα ο κοσμος περιμενει και τσατιζεται που δεν βγαινει δισκος. Εγω απλα δεν αγχωνομαι, αν ειναι να βγει θα βγει…

Μεχρι να βγει θα απολαμβανω νεες κυκλοφοριες απο αλλους καλλιτεχνες που γουσταρω:

Red Hot Chili Peppers
Audioslave
U2
κτλ
κτλ…

Και σε θεωρούσα σοβαρό… :lol: :lol: :lol:

Και σε θεωρούσα σοβαρό… :lol: :lol: :lol:[/quote]

Κοιτα, ο λατρης της μουσικης τα ακουει ολα και μετα κρινει.

Τους U2 τους ακουγα παλια και λιγο προσφατα τους ειχα συνδεσει με μια δυσκολη στιγμη της ζωης μου, γυναικες ααααααχ, οποτε ελπιζω να καταλαβαινεις…

Αν και ο ηχος τους δεν λεει να αλλαξει (κατι που προσωπικα δεν με χαλαει), θεωρω οτι ο Bono, αν και το εχει παρακανει με τις “φιλανθρωπιες”, ειναι φοβερος στιχουργος.

o νταλάρας της ιρλανδίας.
BTW , i νετ είναι το κανάλι με τη χαμηλότερη τηλεθέαση, αλλά ίσως και με τα φθηνότερα advertising costs…

Promotion tis symforas ligaki και η didi - χρειάζεται κάποιον rocka να τους γράφει τα δελτία τύπου.

Εγώ ξέρω ότι ο ίδιος ο Axl έλεγε κατά καιρούς τις ημερομηνίες κυκλοφορίας. Αλλά και έτσι να μην είναι δεν τα βγάζει από μόνος του ο κόσμος! Είπαμε, ότι κάνουν την τρίχα-τριχιά, αλλά όχι πια και φαντασιόπληκτοι. Εδώ ξέραμε τον τίτλο του album τα τελευταία 10 χρόνια! Από που τον μάθαμε αν δεν το άφησε ο ίδιος ο Axl να διαρρεύσει? Γιατί έχει συμβεί μόνο με αυτόν δηλαδή και με κανένα άλλο συγκρότημα στον πλανήτη?!
Δεν είναι ότι με αγχώνει το ότι δε βγήκε ακόμα (και αν θα βγει τελικά ποτέ) απλά δε δείχνει και άτομο για να το πάρεις στα σοβαρά μετά από κάτι τέτοιο.

πωπωπωπωπωπω,στο magic που σπάει ρεκόρ τηλεθεάσεων!!!

:smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

sosta ta spane oi eidiseis tis net :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

SLASH 7 prin tin sinaylia to 93 eixan poylithei gyro sta 14 xiliarika . Den ipirxe pote fobos akirosis.Prin tin sinaylia eginan polla skinika

:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: kai o aritmos eftase tis 30000[/quote]

Υπηρχε οντως φοβος ακυρωσης.

Και τα εισιτηρια δεν εφτασαν ποτε τις 30,000. Ο κοσμος μπορει να εφτασε και τις 40,000 αφου εγινε το ντου απο τους τζαμπατζηδες.

Τα εισιτηρια ομως δεν ηταν πανω απο 17-18,000.

De milisa gia 30000 eisitiria.

Egine to megalitero ntoy poy exo dei se sinaylia.

40000 kosmo den eixe me ti kamia pantos

Gia akirosi den eixame akoysei tipota tote

Φιλε NDIAN πηγαινε εδω http://www.gunsnroses.gr/athens.htm και θα δεις ποσοι ηταν… Επισης αν θες διαβασε και το review… Λεει κατι το οποιο δυνδεεται με την πιθανοτητα ακυρωσης…

Ο αριθμος αυτος ειναι κατα προσεγγιση συμφωνα με το GNRontour.com το οποιο σπανια πεφτει εξω.

SLASH to xo diabasei to review kai o logos poy anaferetai de moy fenetai na isxyei

Apla logo tis xamilis propolisis to show ton GNR den htan tetoion diastaseon opos alloy

Gia paradeigma eixan ferei tin mikri skini xoris gigantothones kai oxi tin skini poy eixan sto monaxo p.x , 1mina meta apo mas me 70000 mesa,opos fenetai kai sto clip toy estranged.

AXL, sto gnrontour gia tin sinaylia stin athina exoyn kanei lathos oxi mono gia to kosmo alla kai gia ta opening acts

Grafoyn oti htan oi Brian May, Soul Asylum, Blind Melon eno htan mono o protos

Pantos to sigkekrimeno site einai ontos poli kalo

Oi guns sthn Athina tha einai thauma an exoun panw apo 10 xiliades eisitiria.
Me to promotion pou (de) ginetai, th meiwsh tou rock koinou sthn ellada kai to gegonos oti ginetai sth malakasa, zhthma na exei panw apo 10 xiliades.

To promotion δεν ειναι ευκολο να γινει οπως επρεπε γιατι ανακοινωθηκε μολις 2,5 εβδομαδες πριν τη συναυλια…