Εισαι ο μοναδικος που μιλησε μεχρι τωρα για το ακατανομαστο (ετσι πρεπει να αναφερομαστε στο συγκεκριμενο γεγονος οταν προκειται για συναυλιες σε ανοιχτο χωρο).
Αν γινει, θα σε κυνηγήσουμε και θα σε θυσιασουμε στους Θεους των Ινδιάνων για να σταματήσει η βροχή… :lol:[/quote]
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Πρωτα αφηστε με να χορεψω τον χορο του ηλιου για να σταματησει το ακατονομαστο και αν αποτυχω θα παω μονος μου στα παρασκηνια να πω στον Axl οτι ο Slash ειναι πιο ομορφος απο αυτον για να με σκοτωσει
Μα ξέρεις: Κανένα! 8)
(σήμερα είχε η didi εκδρομούλα στο Terra Vibe και απ’ότι κατάλαβα…no support!)
Πάντως σύμφωνα με τα λεγόμενα του axlgreece, είναι πάρα πολύ πιθανό να είναι και ο Izzy…
o Izzy htan xtes sth Finlandia alla den epaixe me tous Guns… to thema einai oti akoma vrisketai sthn Eurwph… mazi me tous Guns… opote Theou kai Izzy thelontos tha ton doume ki edw…
Ποιό parking φίλε μου? Το parking είναι όπου βρείς στον παράδρομο τηνς εθνικής. Τώρα όσο πιο νωρίς πάς τόσες μεγαλύτερες πιθανότητες έχεις για να αφήσεις το αμάξι κοντά στον συναυλιακό χώρο. Αν αργίσεις τότε παρκάρεις αρκετά μακριά. Στους Sababth πέρσι ένας φίλος μου πάρκαρε 4 χιλιόμετρα μακρυά.
Το ξερω αυτο… Εχω παει στο “καταπληκτικο” Terravibe κι αλλες φορες… Απλα αμα προσεξεις στα νεα του site που βρισκεσαι (rocking.gr) λεει για καινουργιο παρκιν πισω απ τον συναυλιακο χωρο… Γι αυτο ρωταω…
Το parking θα είναι τουλάχιστον με ασφάλεια και υπό επιτήρηση αφού πληρώνεις 5 Ευρώ ή θα είναι κανά ξέφραγο αμπέλι?
Επίσης, να μας ενημερώσουν αν θα είναι εύκολη η πρόσβαση σε αυτό ή θα περνάει από κανά κατσικόδρομο. Επίσης, να ξέρουμε αν πάμε στο parking το αμάξι ότι δεν θα έχουμε και μια ώρα αναμονής…
Τα λέω αυτά γιατί είμαι στη δύσκολη θέση να πρέπει να είμαι σε δουλειά στις 9 το πρωί αρκετά μακρυά από Αθήνα. Έχω κανα 2-3 ώρες δρόμο για το σπίτι, τουλάχιστον να φύγω μια ανθρώπινη ώρα να προλάβω. Σκατά μου έκαστε βασικά.
Επίσης, έλεος που είναι και super οι Star Star. Σε όλη την Ευρώπη έβλεπαν Bach και Bullet For My Valentine και εμείς θα δούμε Star Star. Αντε και Εξόριστους.