δεν ξέρω που ακριβώς είναι το παρκιν. Σορρυ… είπαν ότι θα είναι κοντά, αλλα δεν ξέρω που ακριβώς.
Το super για τους Star Star είναι προωπική άποψη. Σίγουρα BULLETS και BACH θα ήταν κάτι διαφορετικό. Ειδικά οι BULLET που τους θεωρώ το μεγαλύτερο νεο όνομα αυτή τη στιγμή…
Έχετε καμιά ιδέα πώς πηγαίνει κανείς Terravibe αν δεν έχει αυτοκίνητο?Και πώς
γυρίζει φυσικά…Γιατί το άτομο με το αυτοκίνητο δεν γουστάρει Guns :x
Όσο για τους Star Star είναι όντως super και είχαν παιξει και με Alice Cooper…
me aformi to mnm sou graftika kai egw!!!
kairos itane!
1.me ta podia! 2.me traino… :? 3.me ta lewforeia tis SUNWAYS pou se afinoun akrivws mprosta sto terra vibe…
i timi twn lewforeiwn einai 8 euros to pigaine-ela!!!
kai nai,oi star star kaloi einai!
eixane paiksei kai support ston Gilby Clarke!
Οι Star Star καλοί είναι ανήκουν στην παλιά φρουρά το θέμα είναι κατά πόσο θα τους σεβαστεί το κοινό . Ελπίζω να λείψουν οι γιούχες και οι μούτζες!! - σε αυτό βέβαια θα βοηθήσουν και οι ίδιοι αν δεν είναι τέντα λιώμα και παίιξουν στοιχειωδώς καλά .
Σύμφωνα με όσα έχουν φτάσει στα αυτάκια μου ο Izzy θα εμφανιστεί σήμερα στο Rockwave Festival μαζί με τους GN’R… Όσοι είχατε έστω και μια αμφιβολία για το αν θα περάσετε καλά, μπορείτε να μην το σκέφτεστε πλέον και όσοι δεν ήσασταν σίγουροι για το αν θα πάτε, τρέξτε να προλάβετε γιατί θα δείτε ξανά Izzy και Axl στην ίδια σκηνή…
etsi apla to set list
htan to kati allo…opoios den pige exase…
ta ypoloipa to prwi
Welcome To The jungle, It’s So Easy, Mr. Brownstone, Live And Let Die, Robin Guitar Solo, Sweet Child O’ Mine, Knockin’ On Heaven’s Door, Moving The Piano Jam, Dizzy Piano Solo, The Blues, Piano Jam, You Could Be Mine, Axl singing Light My Fire, Richard Guitar Solo, Richard And Robin Guitar Duet (Beautiful), Out Ta Get Me, Piano Jam, The Asshole Song, November Rain, Better, Band Introductions, Bumblefoot Guitar Solo (Don’t Cry), Madagascar, My Michelle, Patience (with Izzy Stradlin), Nightrain (with Izzy Stradlin)
Encores: Robin Guitar Solo, Paradise City (with Izzy Stradlin)
Ηταν ΘΕΙΚΑ! Ο Axl τραγούδησε απίστευτα -πραγματικά ήταν τέλειος!!! Και ναι εμφανίστηκε και ο Izzy! Δεν μπορώ να συνέλθω, έπαιξαν τα περισσότερα αγαπημένα κομμάτια (μόνο το Civil War μου έλειψε λίγο) και κάποια καινούργια που ήταν πολύ καλά. Μας έστησαν βέβαια πάρα πολύ, πάνω από ώρα (όπως το ‘93 από ότι έχω ακούσει) αλλά παρόλο που είχα κουραστεί… μόλις βγήκαν και άρχισε το Welcome to the Jungle…Τί να πω; Έλιωσα! Όλοι στον αέρα, όλοι να τραγουδάμε, να ουρλιάζουμε! Δεν πίστευα ότι το έβλεπα αυτό. Αν και πολύ slashική γενικότερα τον παραδέχομαι τον Axl! Και οφείλω να πω ότι και οι υπόλοιποι ήταν πάρα πολύ καλοί! Τώρα για τους Star Star προσωπικά δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα… Η αλήθεια είναι ότι ανυπομονούσαν όλοι τόσο για Guns που δεν ήταν και πολύ… θερμοί μαζί τους… Συγκεκριμένα τα περισσότερα χειροκροτήματα ήταν μετά από τη φράση “This is gonna be the last song” Α! Είχε γέλιο πριν βγουν οι Guns που παραφράστηκε από πολλούς το γνωστό σύνθημα "Guns - N’ - Roses" σε “Slash - N’ - Roses”!! Αναρωτιόμασταν αν θα τα πάρει ο Axl και δε βγει!!!
Μέχρι πού θα φτάσει αυτή η φωνή του Axl;
Πρίν ένα μήνα στο Donington ήταν πάρα πολύ καλή εώς φοβερή!
Σήμερα ήταν α π ί σ τ ε υ τ η !
Μέχρι το τέλος της περιοδείας τι εξωγήινα επίπεδα θα έχει προσεγγίσει;
Είναι ΘΕΟΣ! :twisted:
Kala xero oti tha me kraxete alla koufoi eiste??? pou akousate foni re??o tipos mono sta 2-3 prota kommatia tragoudise ,ola ta alla itan ektos teleios!!!mexri kai monos tou eipe oti to Don’t you cry den mporoun na to paixoun live…Giati den mporeite re filo???
A!i moni malakia itan pou den ekanan kai kana solo na akousoume ti paizoun…eleos.Epexan kai kapoia kainouria kommatia i mou fanike?? gia pete pos sas fanikan auta… :roll:
To kommataki me to Sample pos sas fanike?? :lol: :lol: :H’ i misodiaskeui Doors les kai epezan prova mprosta se 10 filous tous??
Pali kala pou den edosa mia giati tha erixna polla mpinelikia.
Ante na doume kai Celtic frost!!!
Δεν παίξανε το I think about you. Major Mistake. Συμφωνω με τον προλαλήσαντα. O ΑΧL τραγουδάει, οκ, αλλά είναι πεσμένος, φυσικά καλύτερος απο την κουνίστρο των VR, αλλά και πάλι, αρκετά σκληρότερη η χρειά. Βαρετό blah, blah, μέτρια σκηνική παρουσία, 0 επαφή με το κοινό, το οποίο τα έφτυσε μετά απο 3-4 τραγούδια και αντιδρούσε μόνο στα hitakia. με τον mantia να βαράει τα drums - για να φώναξουν το όνομα του group. 9 άτομα για να παίξουν αυτά που άνετα παίζουν 4-5 ? 3-4 βαρετά solo, τα καινούρια μες το σύνολο ακούστηκαν πολύ αδύναμα. και όπως και πανv, καλοί αλλά λίγοι. Απλά ΟΚ.
Η δε μεγαλειότης του, απαίτησε να μη βγούν άλλοί, πριν φύγει ! Τι λές ρε παληκάρι.
Η απόλυτη δε θείλα, ήταν ότι περπατήσαμε με τους Cg, στα αυτοκίνητα και κανείς, δεν μας ενόχλησε, LOL ! Ακούσαμε και μονωδιά μεσα στο αμάξι. Απλά ελάτε την τετάρτη, και θα με θυμηθείτε.
Γειά σας. Έχουνε να ειπωθούνε οι απόλυτες αποθεώσεις και τα απόλυτα κραξίματα.
Εγώ δεν πήγα, οπότε δεν ξέρω μουσικά και παικτικά πώς ήταν, αλλά αυτοί που βγήκαν χθές στη Μαλακάσα δεν ήταν GnR.Ήταν οι Axl Rose Band.Το να δίνεις τόσα χρήματα για να δείς ένα συγκρότημα που μόνο στο όνομα είναι GnR ,επειδή ο Axl δεν μπορούσε να κάνει solo καριέρα και κράτησε το όνομα αλλά με άλλους μουσικούς,ε αυτό ειναι κοροϊδία.Και δεν λέω,μπορεί να έχει μέσα τους καλύτερους μουσικούς,αλλά δεν είναι GnR.Και ας έχει και guest τον Izzy σε κανα δύο τραγούδια.
Τελικά πώς ήτανε φωνητικά ο Axl?Πόσο κόσμο μάζεψε?
Αυτο ηταν ισως και το μονο 'παραπονο" μου απο τα χθεσινα(δεν ειμαι και πολυ της γκρινιας εξαλλου).Οπως επισης και το Rocket Queen.
Oι Star Star καλοι ηταν παντως.
Φωνητικα πιστευω ηταν παρα πολυ καλος αν και στις ψηλες φωναζα κι εγω οποτε δεν μπορω να ξεχωρισω.lol
Προσωπικα δεν ξερω αν φταει αυτο που ειπε ο Καργια: “το κοινό το οποίο τα έφτυσε μετά απο 3-4 τραγούδια και αντιδρούσε μόνο στα hitakia” αλλα μου φανηκε πως το κοινο δεν ηταν οσο “δυνατο” οσο θα επρεπε.
Ισως εκει να δικαιολογειται και η:" 0 επαφή με το κοινό", αυτα ειναι αμφιδρομα…
Οσο για το μπλα μπλα του Aξλ νταξει, my english suck
Κορυφαιες(για μενα) στιγμες: It’s so easy, You could be mine, Out ta get me, Nightrain.
sigoura ine lathos afou mousika oi velvet revolver ine diaforetikoi parolo pou exoun 3 guns mesa…
alla me vasi aftous pou pigan xthes kai episis idan persi tous velvet revolver ti exete na pite? (mia sigrisi)
Μάλλον η χειρότερη συναυλία που έχω δει εδώ και 13 χρόνια που πηγαίνω σε συναυλίες (η πρώτη ήταν των Gn’R στο ΟΑΚΑ)… Πραγματικά το εννοώ, χωρίς κλάψες και υπερβολές. Και χωρίς κολλήματα. Καθόμουν απαθής και προσπαθούσα να βρω κάτι να με κρατήσει μη φύγω προτού τελειώσει… Και τελικά αυτό το κάτι ήταν ο Izzy, παρόλο που κανείς δεν τον άκουσε μαζί με άλλους τρεις “κιθαρίστες”.
Και εκεί θέλω να σταθώ. Οι Guns n’ Roses είναι το αγαπημένο μου συγκρότημα ever και θα συνεχίσει να είναι. Σέβομαι τον Axl απεριόριστα, πιστεύω ότι ο νέος του δίσκος θα είναι αντάξιος της αναμονής, αλλά…
Αλλά αυτό που είδαμε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ GUNS N’ ROSES. Μπορεί κάποιος άλλος να πει ότι άρχισα τις γραφικότητες, αλλά ο καθένας ζει στην εποχή του. Όταν άκουγα να μου λένε ότι οι Black Sabbath είναι η κλασική τετράδα, έλεγα ότι και ο Tony Martin είναι μιά χαρά. Όταν τους είδα επιτέλους πάνω στη σκηνή, κατάλαβα ότι υπάρχει κάτι που λέγεται χημεία και είναι πάνω από “αρπαχτές”, “τσακωμούς”, “οικονομικά συμφέροντα” κλπ.
Αυτή η συναυλία ήταν το απόλυτο μηδέν και τεχνικά και συναισθηματικά. Έχεις 3 κιθαρίστες, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο και είναι και οι τρεις για τα πανηγύρια!!! Ιδιαίτερα αυτός ο Robin Finck, ο πολυδιαφημισμένος, είναι ΘΕΟΚΟΥΛΟΣ! Τι άχρηστα είναι αυτά τα παλικάρια! Και γιατί ο Axl θέλησε να αλλάξει τον ήχο του Appetite, με μόνο σκοπό να τον κάνει πιο “βαρβάτο”.
Μιλάμε για τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ rock δίσκο όλων των εποχών… Τον έχω ακούσει πάνω από 1000 φορές και ποτέ δεν πρόκειται να τον βαρεθώ. Βασικό στοιχείο του οι κιθάρες, ιδιαίτερα στα ρυθμικά, και αυτή η απίστευτη χημεία Slash/Izzy. Και χτες παρακολουθήσαμε βιασμό και ιεροσυλία πάνω του. Ο Axl έχει τα δικαιώματα του ονόματος, ΟΚ… Αλλά δεν έχει κανένα δικαίωμα να καταστρέφει την ιστορία του.
Και αυτός ήταν μιά χαρά, η φωνή έβγαινε συμπαθητικά, κινητικός, ορεξάτος, άνετος… Αλλά αυτό το τσίρκο ήταν ανεκδιήγητο. Οι “Τρεις Κουλοί”… Ακούρδιστοι, ανέμπνευστοι, ασυγχρόνιστοι, μηδέν!
Στην τελική, βάλε κέρινα ομοιώματα του Slash και του Duff, πάρε και τον Izzy και παίξτε playback, καλύτερα θα ήταν. ‘Η έλα και παίξε μόνο τα καινούργια, αλλά ΜΗΝ ΤΟ ΑΓΓΙΖΕΙΣ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟ APPETITE…
Αυτό το ενδεχόμενο το ήξερα όταν ανέβαινα χτες στη Μαλακάσα, και ειλικρινά πήγα με την καλύτερη διάθεση, περιμένοντας να δω μία μπάντα που θα σέβεται το όνομά της. Και οι Guns n’ Roses δεν είναι Dream Theater, δεν είναι και τόσο δύσκολο να παίξεις ΑΚΡΙΒΩΣ όπως ο Slash, αλλά οι κουλοί έχουν και άποψη πάνω στα κομμάτια. Άσε που το Appetite είναι 30% θέμα μουσικής και 70% θέμα atitude, μαγκιάς, αρχ… και προφανώς κάτι τέτοιο δεν έχουν τα γελοία τυπάκια που μάζεψε ο Axl.
Τέλος πάντων, τώρα μπορούμε να μην έχουμε ενδοιασμούς για το πόσο αναγκαίο είναι το reunion… Καταλαβαίνω απόλυτα κάποιον που δεν είναι και τρελός οπαδός τους και απλώς ήθελε να ακούσει 5-6 κομμάτια που γουστάρει, αλλά για όποιον έζησε τους Guns n’ Roses εκείνα τα 5-6 χρόνια που ήταν η μεγαλύτερη μπάντα του πλανήτη, οτιδήποτε λιγότερο από τους Axl/Slash/Izzy/Duff είναι απλώς ένα τίποτα…