Επιδη τραγουδαει ο Alice Cooper?
δεν το ηξερα οτι τραγουδαει ο alice cooper? παντως δεν ειναι αυτος ο λογος…μου τη σπαει το video clip κ σαν τραγουδι δεν με γεμιζει!!!
Estranged
Χμμμμ…
Civil War
Kατσε μισο… Για ποιο Garden λες? To the garden ή Garden of Eden?
για το the garden…το garden of eden εχει πολυ φαση!!!:D:D
Ναι στο to the garden τραγουδαει ο θεός μαζι με τον Axl…
ΟΙ δυο θεοι μαζι!!!:D:)8)
Πολυ δυσκολο να βρω το πιο αγαπημενο μου τραγουδι απ τους φοβερους GN’R… Αλλα μαλλον θα πω το Sweet Child O’ Mine διοτι ειναι το πιο μελωδικο απ τα πολλα αριστουργηματα που εχουν γραψει
Για μένα το καλύτερο σόλο το’ χει το Sweet Child O’ Mine, αλλά σαν σύνολο το αγαπημένο μου τραγούδι είναι το Don’t You Cry.
Paradise City και Garden of Eden, μεγάλες αδυναμίες…
‘‘Don’t cry’’. Από την πρώτη στιγμή που το άκουσα και ακόμα πιστεύω ότι είναι η καλύτερη μπαλάντα ever.
Άλλα αγαπημένα:
‘‘My Michelle’’
‘‘So fine’’
‘‘Ain’t it fun’’ (αν και διασκευή)
‘‘Patience’’
ολα απ το appetite of destruction ειναι μπομπες αλλα προτιμω το θρυλικο november rain.τρομερο feeling…
estranged
ειλικρινα παρα πολλα
sweet child o mine-με αυτο κλοησα το μικροβιο που λεγεται γκανς
my michele-δε ξερω το λογο αλλα με αρεσει πολυ.νιωθω κιολας οτο ο αξλ αισθανεται κατι οταν λεει το ρεφραιν
november rain-civil war-οι υπερτατοι υμνοι.τραγουδαρες με ενα σιβιλ γουορ να εχει τους καλυτερους στιχους των γκανς και μια βροχη του νοεμβρη να εχει τα καλυτερα σολο τους
dont cry-πολυ μελαγχολικο.θεικο it
s so easy-δυναμιτης
paradise city- πορωση
welcome to the jungle-το τραγουδι με το οποιο ξεκινησαν ολα
patience -το αγαπημενο απο το gnr lies
madagascar chinese dem-απο καινουρια
και παραπαπαμ παμ παμ
[SIZE=“5”]nightrain[/SIZE]-η απολυτη τραγουδαρα με αγγιζει πολυ ειδικα το ριφφ στην αρχη και η πορωση τερμα
θεοι:bow::respect::bow2::band::rockon:
+1 παρολο που εχω κατι χρονια να τους ακουσω…#-o
ειχαν αρτιο ντεμπουτο οι guns…
You Could Be Mine…
Welcome To The Jungle ή Paradise City, δεν ξέρω ποιο απ’τα δύο να διαλέξω…
Τις προάλλες διαπίστωσα ότι το Civil War πρέπει να είναι το πιο ολοκληρωμένο τραγούδι τους, τα έχει όλα.
Γιατί, από το November Rain, τί λείπει;