Paradise City—
Live And Let Die—
You Could Be Mine—
το live and let die είναι πολύ ωραίο τραγούδι όντως, αλλά δεν είναι δικό τους!
Εγώ ψηφίζω Nightrain! Έπος!
‘Οταν μιλάμε για GUNS N’ ROSES είναι δύσκολο να διαλέξεις ένα τραγούδι τους γιατί όλοι οι δίσκοι τους,αν και λίγοι στο σύνολο, περιέχουν πραγματικά αριστουργήματα που άλλα συγκροτήματα δεν φτάνουν ούτε με 40 δίσκους, σημασία δεν έχει η ποσότητα αλλά η ποιότητα των τραγουδιών!
ΟΛΑ είναι εξαιρετικά, μηδενός εξαιρουμένου ( προσωπικά το My World δεν το θεωρώ τραγούδι απλά κάτι σαν επίλογος του AXL στο δίσκο)
Σίγουρα από τα καλύτερα είναι τα ESTRANGED ,NOVEMBER RAIN, DON’T CRY , και το καινούριο THIS I LOVE!!!
συμφωνω κ επαυξανω!!! προσθετω κ το knocking on heaven’s door γιατι το διασκευασαν ΤΕΛΕΙΑ!!!
Don’t Cry ευκολα απο μενα!
Ain it fun
patience
- sweet child
- enstranged
- don’t cry
- patience
- think about you
Αυτά μάλλον αν και είναι δύσκολο να διαλέξω γιατί το συγκεκριμένο συγκρότημα είναι από τις πρώτες μου αγάπες 8)
Riad and the Bedhouins :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Με δύο λέξεις, Night Train
1)out ta get me
2)nightrain
και επειδη απλα ειναι δυσκολη η ερωτηση του τοπικιου…ολο το πρωτο “Use”!!!
:lol2:
you could be mine…οι guns
ειναι hard rock οχι μπαλαντες και μαλακιες…:lightsabre::lightsabre::lightsabre::lightsabre::lightsabre:
It’s So Easy μεγαλη λατρεια
και απο τα καινουργια There Was A Time
Το Better! Χοχο! (Αλήθεια το λατρεύω)
Paradise City και November Rain για μένα.
απτα καινούργια το better μου αρέσει κ εμένα πάρα πολύ…
από τα παλιά, θα πω μάλλον you could be mine
You could be mine και Don’t cry. Το Don’t cry απο τοτε που το εβγαλα στην κιθαρα μου αρεσει περισσοτερο.
Γιατι αραγε?? :-k
Είναι αδύνατο να πω μόνο ένα-δύο τραγούδια : )
-Από το Appetite for Destruction:
Paradise City, Welcome to the jungle, It’s so easy, Nightrain, Sweet Child o’mine, Mr.Brownstone (αν και προτιμώ να το ακούω από το live era)
-Από το Use your illusion I:
Don’t Cry, November Rain, Don’t damn me
-Από το Use your Illusion II:
Estranged, Civil War, You could be mine, Locomotive
ότι έχω ακούσει μαρέσει,αλλά πιο πολλά για μένα λέει το Patience,με χαλαρώνει φουλ
Συμφωνώ απόλυτα, επισης ειναι από τα καλυτερά ή ισως και το καλύτερο ακουστικό τραγούδι που εχει γραφτει ποτέ στην ιστορια της ροκ μουσικής και γενικοτερα, η κορύφωση του τραγουδιου στο τελος είναι απο εκείνες τις μαγικες στιγμες που σου δημιουργουν τα τραγουδια των μοναδικων [SIZE=“3”]GUNS N’ ROSES[/SIZE]!!!
Τραγικη παραλειψη το Estranged.
Aπο το CD το There Was a Time χωρις τα πρωτα 2 λεπτα θα ηταν κατι περισσοτερο απο αριστουργημα. Τωρα ειναι απλα ενα φοβερο τραγουδι.