Guns Ν' Roses

Πραγματικά εδώ και πολλά χρόνια είναι ο μόνος λόγος που μπορώ και ανακαλύπτω νέα μουσική. Επειδή για την δουλειά θέλω κανά 50λεπτο, ήταν τόσο οδυνηρή εμπειρία να ακούς αυτά τα δύο αισχη, που φορτώνω συνεχώς το usb στο αμάξι και έχω βρει απλώς την υγειά μου.

1 Like

Νόμιζα πως μόνο εμένα ενοχλεί ότι κόβουν το τελευταίο μέρος στο November Rain και μέρος του σόλο στο Sweet Child O’ Mine. Είμαστε πολλοί τελικά.

Δεν ακούω ραδιόφωνο έτσι κι αλλιώς. Με εξαίρεση όταν είμαι στο αυτοκίνητο που θα ακούσω τους σκυλοροκ σταθμούς Red και Rock Fm (πολύ εύστοχος ο χαρακτηρισμός). Αναγκαστικά! Τι να βάλω δηλαδή Λάμψη και Ρυθμό 949;

Ρυθμός 949 για να ακούω τον Αργυρό που ακούει η φίλης της @Sh_Wo_f ;; ΕΛΕΟΣ!

Πάντως, όπως πολύ εύστοχα έχει πει μια κοπέλα που κάνει εκπομπή στη μεσημεριανή εκπομπή του Atlantis, εκεί στον Atlantis είναι ραδιοφωνικοί παραγωγοί. Στους υπόλοιπους σταθμούς παίζουν με playlist. Τεράστια η διαφορά.

μ… πώς?! όχι ότι δεν έχω τέτοιες φίλες (κυρίως έχω τέτοια αδερφή γμτχ), αλλά κάτι έχασα ;p

Όσον αφορά στην Αθήνα, όσες φορές έχω βάλει τον 88.6 έχει ωραία τραγούδια. Από γενικά ελληνικό ράδιο, 1055 rock ιντερνετικά αν δε μένεις Θεσσαλονίκη

Ρε συ, κάπου δεν είχες αναφέρει ότι μια φίλη σου ακούει κάποιον Αργυρό;

Ή τα έχω μπερδέψει τώρα, δεν ξέρω!

Τελικά ήταν άλλη κοπέλα! Sorry!

Τότε το 93 θυμάμαι έναν ξάδελφο να έχει πάει να μάθει κιθάρα κ του είπε ο δασκαλος ότι ο Σλας κρατάει λάθος την κιθάρα γι’αυτό χάνει νότες. Ότι να ναι.

Κατά τ’άλλα πείτε κ αλλα άσχετα με το τοπικ :laughing:

1 Like

Το σερί 1987-1993 των GnR δεν το έχει ξανακάνει άλλη hard rock μπάντα ποτέ στην ιστορία. Μικρό σερί μεν αλλά δεν έχει να λέει κάτι. Όσοι έχουν ακούσει τους 4,5 δίσκους που έβγαλαν τότε, ξέρουν τι εννοώ.

9 Likes

Σχετικά με το τόπι αλλά καθόλου ουσιαστικά, είναι ότι το appetite είναι ο πιο ξέκωλος κι αλήτικος χαρντ ροκ δίσκος έβερ, ο καλύτερος όλου του '87 και προφανώς και της μπάντας (ψύχραιμη τοποθέτηση), ότι το 14 years είναι το αγαπημενότερό μου guns κομμάτι και ότι κλαίω ακόμα τα λεφτά μου, γιατί πήγα να τους δω και τους πέτυχα την μία φορά από ολόκληρο λεγκ περιοδείας που ο μαλάκας ο αξλ είχε αποφασίσει να μην κάνει τίποτα για τη φωνή του (γιατί προφανώς νόμιζε ότι γίνεται; ότι το χει;!) και δεν ακούγονταν, απύθμενος κουβάς. Σνιφ. Αυτά.

5 Likes

Για το 14 years. εκτός του ότι περιέχει έναν από τους πιο έξυπνους στίχους
“they’re all used up has-beens out of the game”
Πόσο γαμαει ότι είναι ουσιαστικά μια δήλωση του Izzy ότι θα αποχωρήσει από το γκρουπ; ότι έχει βαρεθεί όλο αυτό το ροκσταριλικι κ να έχει γίνει η μουσική του εμπόριο.

Παραξενος; αληθινός; καμμενος; άνθρωπος με αρχιδια; όλα τα παραπανω;
Ήταν σίγουρα ότι ένωνε το γκρουπ. Ο συνδετικός κρίκος. Αυτός που κρατούσε χαλινάρι στον Axl. “Σταματα ρε καραγκιόζη τις μαλακιες. Σοβαρεψου” Όχι τυχαία η διάλυση τους μετα την αποχώρηση του.

5 Likes

Aν ο Izzy δεν ενδιαφεροταν για το κασε του,εν συγκρισει με τους αλλους,μιλαω για το reunion,τοτε θα ηταν μεσα και αυτος,εστω και σαν guest σε καποια κομματια η συναυλιες,εχει επιλεξει τον δικο του μοναχικο δρομο απο την αποχωρηση του και μετα,απολυτα σεβαστο αυτο,αλλωστε δεν πιστευω οτι θα μπορουσε να συμμετεχει στο υφος του CD.

Τα live videos που ανεβαζουν,εχουν εντελως ψοφιο και αποδυναμωμενο ηχο παντως,καμια σχεση με metallica.

1 Like

Ήθελε να γίνει ίση μοιρασιά. Δεν είπε δεν μου έδωσαν πολλά. Είπε δεν ήταν στα ίσα.

Whitesnake_(album)

:smiling_imp: :smiling_imp: :smiling_imp:

1 Like

Ακριβώς αυτό! Το έγραψα κι εγώ πιο πάνω.

1 Like

Θα ειχε πληρη συμμετοχη στο reunion η μερικη,αυτο δεν εχω καταλαβει,δηλαδη ο Izzy ηταν συμφωνος να γυρισει οντως,η απλα ηθελε να περασει,να κανει guest εμφανισεις οπως ο adler,τιμης ενεκεν.

Η ιεραρχια αλλωστε στους Gn’R ειναι γνωστη,Axl,Slash και μετα οι υπολοιποι.

Aρκετα καλος δισκος και αυτος.

1 Like

AnthraxAmongTheLiving

1987 είπαμε? Πολύ δύσκολο να διαλέξω ανάμεσα στο magnum opus των anthrax και το appetite των gnr, και τα δύο στο είδος τους είναι εκ των κορυφαίων

Εντάξει guys τώρα μπορεί να έρθει και ένας άλλος και να βάλει αυτό ως το κορυφαίο άλμπουμ του 1987.

BadCover

Εμένα πάντως ο δίσκος που με έχει σημαδέψει είναι το Appetite ξεκάθαρα.

2 Likes

Προβλέπεται Πανδαιμόνιο στο νήμα μετά την ατάκα για το '87.

6 Likes

Θα ερθει το Πανδαιμονιο αλλά στο νο1 θα πέσει η νύχτα.

CandlemassNightfall

4 Likes