Χαχαχαχαχ
Οκ…λοιπόν : ΟΑΚΑ, Ιούλιο, High Priority.
Θες και άλλα;
Πριν λίγες μέρες που μίλησα με την πηγή μου, μου μίλησε για τελεσίδικο ντηλ λίγο πάνω από τα 1.2 μυρια.
Ανακοίνωση από την ίδια την μπάντα όλου του τουρ τον Ιανουάριο.
Πέρα του Λονδίνου που έχει ανακοινωθεί, θα είναι μέσα σίγουρα η Μαδρίτη και το Τελ Αβίβ.
Σ’ ευχαριστώ, φίλε.
You never can tell μηπως;
Όχι όχι. Δεν λέω μλκιες. Απλά μέχρι την ανακοίνωση δεν ξέρεις τι κ αν μπορεί να αλλάξει. Για αυτό κ λέω αυτή την στιγμή ότι είναι πάνω απο 90%. Και εννοείται αν δεν κατέβαιναν Ισραήλ δεν θα υπήρχε καμία πιθανότητα για εδώ με αυτό το fee
Well, well, well…
Θα πέσει κλάμα . Και με τις τιμές και λόγω συγκίνησης γιατί την έχω πολύ ψηλά αυτή τη μπάντα στην καρδιά μου και δεν τους έχω δει ποτέ
ΥΓ : μη γράψετε από κάτω don’t cry
Αν πέσει μεσα σε ΣΚ που λείπω με δουλειά, θα τρελαθω
Το θέμα είναι οτι μεγαλώνουμε και εμείς. Έφτασα 35 και ακόμα δεν τους έχω δει και αν δεν κάτσει και φέτος θα είναι πολύ δύσκολο.
Το σίγουρο ειναι οτι θα παρω εισιτήριο FOS την πρώτη μέρα
Επειδη μεγαλωνουν αυτοι
Guns, The Who, RATM και Green Day ως τώρα είπαμε?
Μακάρι να ισχύσουν και τα 4…
Με τα δύο πρώτα είμαι καλυμμένος…
Green Day δεν είπε κανένας νομίζω. Και μόνο guns να έρθουν είναι τεράστια υπόθεση
Τέτοια πέραση για G’n’R το 2022 στην Ελλάδα μου φαίνεται πολύ παράξενη, μην πω και παράλογη… στο live το 93 ζήτημα να είχε 30.000 κόσμο
Παρελθοντολαγνεια λεγεται και ισχυει για ολες τις παλιες μπαντες.
Προσωπικα δε θα πηγαινα να δω GNR εν ετει 2022 ακομα και να με πληρωνες $100.
Και γουσταρω τα παλια τους αλμπουμ, χωρις να ειμαι τρελος φαν.
Ε στην Ελλάδα λειτουργούμε με μια διαφορά φάσης κάποιων χρόνων.
Το '93 που ήταν στο απόλυτο peak τους είχε λιγότερους από 30 χιλιάδες και τώρα στα 60 τους θα μαζέψουν 70 χιλιάδες κόσμο.
Αυτό κυρίως αλλά σε σχέση με άλλες παλιές μπάντες δεν έρχονται κάθε 2 χρόνια και για μερικούς είναι ίσως η μόνη ευκαιρία να τους δουν με αυτή τη σύνθεση η και γενικά
Προσωπικά το βρίσκω τραγικό…καλά, 70.000 δεν μαζευούν για κανέναν λόγο…20αρακι και είναι μια χαρά
Μόνο που βλέπω τον Axl πως έχει καταντήσει…ούτε με το πιστόλι στον κρόταφο δεν θα πηγαίνα
Έχουν και καινούρια albums?
Ε κάτι θα γίνει. Εδώ πήρε μπρος το μετρό Θεσσαλονίκης
Ας ξεκινήσουμε απο το γεγονος οτι δεν πρόκειται να ερθουν οτι πληροφορίες κ να παιζουν εκει εξω.
Δεν υπαρχει συναυλία συγκροτηματος που δεν παίζει το στοιχείο της παρελθοντολαγνιας. Αλλιως θα εβγαιναν στον δρομο μονο αν ειχαν νέο αλμπουμ θα το επαιζαν ολοκληρο κ 1 2 παλιοτερα τραγούδια. Εδω γεμίζουν αρενες με “περιοδεια αποκλειστικά για το ταδε παλιο αλμπουμ”.
Κατα τ αλλα να επιχειρηματολογησουμε γιατι θελουμε να δουμε ζωντανά το μεγαλύτερο συγκρότημα της γενιας μας σε ενα μουσικό φόρουμ μ φαίνεται λιγο…μαλακιουλα.