Εχουν ενα που θεωρειται “μεταγενεστερο”, κι ας εκλεισε κι αυτο πλεον 14 χρονια.
Ναι αλλά το έγραψες και μόνος σου και συμφωνώ 100% ότι είναι κακος δίσκος
Νομίζω ότι το άλμπουμ στο οποίο αναφέρεσαι είναι συνομήλικο με το Death Magnetic.
Κι αυτο μεταγενεστερο αλμπουμ ειναι για τους Metallica, εχουν 8 πριν απο αυτο και μολις 1 μετα. Η διαφορα ειναι οτι το DM ειναι 1000 φορες καλυτερο απο το Chinese Democracy
Οκ φευγω απο το τοπικ πριν φαω πετρες.
Χαχαχαχαχ…όχι και 1000 φορές καλύτερο το dm από το CD. Πιο μαζεμένο πιθανόν. Το ότι το CD είναι ένας μουσικός χωρίς συνοχή αχταρμας το δέχομαι, αλλά έχει και αρκετά διαμαντακια μέσα.
Απλά έν έτη 2022 και βάλε, εμένα προσωπικά μου προκάλεσε μεγαλύτερη θλίψη που είδα τους Metallica - που καραγουσταρω - να μην αντέχουν να παίζουν ούτε 16 κομμάτια σε λάιβ τους και τον παπά(όνομα και πράγμα πλεον)χετ σε τέτοια χάλια εμφανισιακά και φωνητικά, παρά τους guns να παίζουν 3ωρα σετ.
Και όχι η φωνή του Axl στα 60 δεν είναι ίδια με αυτή που είχε στα 25.
Καλά ο Axl όταν ήταν 30 έκανε την τιτικα ότι δεν μπορεί να τραγουδήσει γιατί το μικρόφωνο ήταν σε λάθος θέση ή επειδή τον στραβοκοιταξε ο steward, ο James μετά από 40 σερί χρόνια στο σανίδι (και ένα πολύ πρόσφατο rehab) να έχει κουραστεί είναι νορμάλ.
Για το πόσο κόσμο θα μαζέψουν, στην προηγούμενη περιοδεία τους με 5εκ εισιτήρια σε 175 συναυλίες οι 30k κόσμος είναι ο μέσος όρος τους, άρα είμαστε κομπλέ
Καλα την φωνη που ειχε ο Axl στα 30 ο james ουτε στα ονειρα του.
Ωραιο παιχνιδάκι ν ασχοληθούμε κ εδω με τους λεφταλικα (παντα ηθελα να το γραψω) τους οποιους σεβόμαστε κ γαμανε αλλα μουσικά οι guns τους γαμανε πιο πολυ
πάντως ασχέτως του αν αρέσουν ή όχι σε κάποιους , μιλάμε για μπάντα με συγκλονιστικό impact , που ξεπερνάει ακόμα και τα όρια της μουσικής
Καλά, δεν απασχολεί και κανέναν αυτό, για τη “συμπεριφορά” στη σκηνή μιλάμε, που καλά έκανε και ο Axl και τα έκανε αυτά τα πράγματα δηλαδή, αν δεν ήταν ντίβα αυτός τότε ποιος θα ήταν??
Για να λέμε όμως και του στραβού το δίκιο, στα 30 ο James (οκ 28) έβγαζε τη μεγαλύτερη μπαλάντα ever, όταν 3 χρόνια πριν τελείωνε δίσκο με το Dyers Eve.
Αν πατήσεις το link που έβαλα και κάνεις τις πράξεις θα δεις ότι κατά ΜΟ το εισιτήριο έκανε 115$, άρα μάλλον κάποιοι άλλοι σκέφτηκαν πως πρέπει να βγουν στη γύρα για τη σύνταξη…
Ωραία μπάντα οι GNR, θα πάω εννοείται να τους δω, αλλά για μένα είναι καθαρά νεανική μπάντα, τους γνήσιους rock stars δε μου κάνει κέφι να τους δω στα 50-60 τους
Εγώ συμφωνώ με αυτό που είχες γράψει ότι St. Anger περίπου 30 φορές καλύτερο από Ænima
Τώρα για Death Magnetic και Chinese Democracy είμαι αρκετά κουρασμένος (σχεδόν 2 το πρωί) για να αναπτύξω το σχόλιό σου και να κάνω συγκρίσεις.
Προτιμώ κι εγώ Magnetic πάντως.
Ηγετικό hot take.
Μακάρι να έρθουν,αν και οι τιμές θα είναι φωτιά και ακόμη και οι AC/DC δεν είχαν καταφέρει να γεμίσουν ΟΑΚΑ πλήρως.
Η κατάσταση της φωνής του AXL προβληματίζει,πραγματικά υπάρχουν συναυλίες που δεν βγαίνει καθόλου η φωνή του,δεν είχε θέμα πριν 2 χρόνια,τον τελευταίο χρόνο όμως δεν είναι καλός.
Πράγματι,ίσως θα είναι η τελευταία ευκαιρία να δει κάποιος μαζί Slash,Axl,Duff,από την original σύνθεση.
Αυτό με την παρελθοντολογια το είχε δηλώσει ο kirk hammet σε ερώτηση για τους GN’R και τους είχε αποκαλέσει nostalgia act,δίκαιο η υπερβολικό,το όνομα είναι τόσο εμπορικό που ο Axl είχε την δύναμη να γράφει τις δισκογραφικές και τα συμβόλαια στα @@ του.
Για το CD,θα κρατήσω κάποια κομμάτια που μου αρέσουν όπως το IRS,TWAT,Magadascar,This I Love που έχουν σολαρες.
Καλημέρα. Για το '93 κάνεις μεγάλος λάθος. Είχε πάνω απο 45-50 χιλιάδες.
Αν είχε το 93 είχε στους guns κάτω απο 30, το καλοκαίρι οι maiden δεν είχαν πάνω απο 15
και για του λόγου το αληθές δες και μια φωτο απο το λαιβ των maiden το καλοκαιρι.
Αν αυτό σου κάνει εσένα για 30 (όπως θεωρήθηκε από πολλους οτι τοσο κοσμο είχε - κατ’εμε πανω απο 20 δεν ηταν), τότε gnr το 93 είχε γύρω στις 100.
Φιλικά πάντα, αλλά να μην λέμε μουφιες
Συμφωνώ σε όλα όσα λες.
Εχουν αποφασίσει την τελευταία εξαετία να κάνουν τόσο απαιτητικά σετ, που δυστυχώς η φωνή είναι αυτή που τραβάει πολύ μεγάλο ζόρι και χρήζει ιδιαίτερης διαχείρισης.
Είναι μεγάλο στοίχημα δλδ το πως θα είναι σε κάθε λαιβ.
Το 17 που τους είδα έπαθα σοκ με την καλή έννοια με την φωνή του Axl. Φέτος πάλι που τους είδα, ήταν μέτρια.
Αλλά γενικά είναι νόμος για τις ροκ μπαντες ότι όσο περνάνε τα χρόνια, την θέση της νιότης και του αλήτικου ροκ ν ρολ, παίρνει εύλογα ο επαγγελματισμός και τα φαντασμαγορικά σοου. Μιλάμε για μια απο τις μεγαλύτερες μπάντες ever που μετά από σχεδόν 40 χρόνια συνεχίζουν να εχουν τεράστιο impact στο παγκόσμιο μουσικό στερεωμα
Guns το '93 μήπως είχε και 200.000 κόσμο.
αν το καλοκαίρι στους maiden ειχε 30 και 40 που ακουστηκε (βλεπε φωτο παραπανω), μπορει να λες και λιγο για το 93
Στη φετινή συναυλία των Maiden, ο κόσμος που πήγε είναι αυτός που φαίνεται στη φωτό που έβαλες;
yes
Περίεργο, εγώ είδα κόσμο και στις κερκίδες