Guns Ν' Roses

Οκ ειναι το hard skool,το absurd μια industrial βλακεια και το perhaps οκ χωρις ομως να εντυπωσιαζει η να ειναι αξιομνημονευτο.Δεν ξερω αν ο Axl Rose εχει συμβολαιο με καποια δισκογραφικη,παντως ειναι ο μονος στο χωρο αυτο που γραφει τα συμβολαια στα παπακια του,πχ θα κυκλοφορησεις νεο αλμπουμ σε 3-4 χρονια,ναι καλα,οτι πειτε. :rofl:

Στο 0.34 του επίσημου video βλέπουμε ΟΑΚΑ. Διακρίνεται η στέγη Καλατράβα και το πυροτέχνημα/καπνογόνο στο Welcome to the jungle…

4 Likes

Όντως!!! Τέλειο!!! Δε θα το πρόσεχα!!!

2 Likes

Θα είναι και η μαμά του Fortus στην αυριανή συναυλία.

Guns N’ Roses > Iron Maiden (λογικό το βρίσκω)

Βασικά Guns N’ Roses υπεράνω όλων.

Αισχος αλητεία ντροπή με φωνή Λεβέντη

1 Like

Μιλάμε για ένα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ άλμπουμ. Πριν 25 χρόνια που το άκουγα είχα πάθει παράκρουση.

Μου είχε δώσει ένας φίλος την κασσέτα (Guns N’ Roses είναι, τη θες;) και η πόρωση ήταν απίστευτη.

2 Likes

Γιατι ομως θαφτηκε τοσο αυτο το αλμπουμ?

Επαιξαν το The General,δεν μπορεις να καταλαβεις πολλα μιας και οι κιθαρες δεν ακουγονται τοσο καθαρα,μου θυμιζει ενα στυλ σαν το magadascar περιπου.Δεν μπορω να κρινω αν μου αρεσει αν δεν ακουσουμε την studio version.

Κυκλοφορησε σημερα το The General (spotify).
Ωραιο τραγουδι. Θα ηταν ακομα καλύτερο αν δεν ηταν παραμορφωμένα τα φωνητικά.

2 Likes

Μ αρεσε αρκετα. Θυμιζει Chinese era. Δεν ακουσα “πινελιές” Slash. Ωραιο ρεφρεν. Ναι τα παραμορφωμενα φωνητικά θσ μπορουσαν να λειπουν.

Οβερολ που λενε κ στο χωριο μου το φχαριστηθηκα αλλα δυστυχως οι guns είναι το μονο συγκρότημα που δε θα πω την φραση "να ειμαστε ευχαριστημένοι που βγαζουν ακομα τραγούδια ". Απο αυτους περιμένω επικα πράγματα.

Περίμενε εσυ…

Είναι και στο youtube στο επίσημο κανάλι των GNR. Ωραίο τραγούδι, μου αρέσει. Όχι κάτι επικό (ούτε καν) αλλά καλό.

Είναι ιδέες από την εποχή του Chinese Democracy, έτσι δεν είναι; Ή κάνω λάθος;

Υπερβολικά παραμορφωμένα και πειραγμενα τα vocals,καλό κομμάτι χωρίς να μένει κάτι στο τέλος πάντως.

Βλέπουμε ότι η προσπάθεια τόσων χρόνων πάντως για μουσική κατεύθυνση διαφορετική από τον κλασσικό ήχο που τους καθιέρωσε,δεν απέδωσε τους αναμενόμενους καρπούς και δεν δικαιώνει τον Axl για την επιλογή του αυτή.Στα Live θα έχει καλύτερη αποδοχή νομίζω.

Χωρίς να έχω ακούσει ακόμα το τραγούδι, για ποιο λόγο κυκλοφορούν ακυκλοφόρητα τραγούδια του Chinese και δε γράφουν κανένα με τον Σλάσαρο που θα σπέρνει σίγουρα;

Ξέρωγω μπορει ακομα να θεωρει ο Axl δικο του το γκρουπ !!;;!!??!!

Πρέπει επιτέλους η μουσική βιομηχανία να καταλάβει ότι η κυκλοφορία μεμονωμένων κομματιών δεν προσφέρει τίποτα. Το The General από μόνο του δε λέει πολλά (χωρίς όμως να το θεωρώ κακό κομμάτι). Αν όμως ήταν μέρος ενός ολοκληρωμένου άλμπουμ και βρισκόταν ανάμεσα σε δύο κομματάρες, θα προκαλούσε άλλη αίσθηση. Φαίνεται πως ο Axl δε θέλει να επαναλαμβάνεται και αναζητεί άλλα μουσικά μονοπάτια. Αυτό προφανώς το έχουν αποδεχτεί οι Slash και Duff και τις δικές τους συνθέσεις τις κρατούν για τους προσωπικούς τους δίσκους. Προσωπικά το Chinese Democracy το θεωρώ πολύ καλό δίσκο, και ακόμα και τώρα, 15 χρόνια μετά, τον ακούω με την ίδια ευχαρίστηση… Aπόδειξη ότι στο ΟΑΚΑ μου έλειψαν κομμάτια όπως τα This I Love και Τhere Was A Time περισσότερο από ό,τι το Don’t Cry…

4 Likes

Η μικρη μου εμπειρια λεει οτι πολλοι καλλιτεχνες δεν ενδιαφερονται να βγαλουν δισκους γιατι τα εσοδα απο τις πωλησεις τους ειναι ανυπαρκτα.

1 Like

Επίσης, το σημαντικότερο και πιο δυστυχές από όλα είναι ότι η πλειοψηφία δεν ακούει δίσκους, αλλά κομμάτια. Αν δουν ολόκληρο δίσκο τρομάζουν γιατί δεν ξέρουν ποιο να ακούσουν και στο τέλος δεν ακούν τίποτα. Οπότε η φάση είναι lose-lose για όλους.

3 Likes

Mε τρώει ο…κωλος μου να κανω μια ΛΙΣΤΑ
προτίμησης των τραγουδιων που βγηκαν μετα το ριγιουνον.

1. The general.
    Ναι οκ φρεσκο το χουμε αλλα επειδή δίνω μεγάλη σημασια στους στιχους που εδω μιλαει για την κακοποίηση που δεχτηκε απο τον…general του ο Axl (μερικα πράγματα φαίνεται δεν τα ξεπερνας ποτε οσο χρονων κ να φτασεις) αλλα κ επειδη μετα απο ακροάσεις το ρεφρεν ειναι πραγματικά μεγαλο μπαίνει νο.1

2. Hardskool.
    Θυμιζει εποχες gnr lies σε ολα του κ επισης τεραστιο ρεφρέν. Εδω ακουμε κ slash που θυμίζει εποχες use your illusion. Rock n roll!!

3. Absurd
    Οποιος το αποκαλεσει Αψου γαμιεται γιατι με κανει κ γελαω. Εντελως Axl κομματι απο αυτα που ηθελε να κανει κ οι αλλοι δεν ήθελαν αλλα τελικα το θελησανε(!!).

4. Perhaps
    Δεν εχω κατι κακό να πω ουτε κ κατι καλό. Δεν “μ έπιασε”.

4 Likes