Guns Ν' Roses

Δεν νομιζω…Πολυ επεξεργασμενα φωνητικα,το μονο που μου αρεσε ειναι το hoaaaaawwww που κανει ο Axl,δεν καταλαβα τιποτε αλλο.

2 Likes

χάλι.GNR λέγεσαι όχι ΝΙΝ ?

Πάντως το διάβασα κι εγώ ότι είναι από ηχογραφήσεις που ξέμειναν από την Κινέζικη Δημοκρατία.

1 Like

Και πως ειπε ο Slash,οτι ενταξει θα το παιξω,αντι να πει τι μαλακια ειναι αυτη? :stuck_out_tongue:

3 Likes

Το τραγουδι ειναι για το πεος, τα φωνητικα ειναι ντροπη.

2 Likes

Δεν είναι τόσο κακή η προσέγγιση και η ατμόσφαιρα που προσπαθεί να χτίσει, αλλά το τελικό αποτέλεσμα δεν το δικαιώνει. Μέτριο. Στα θετικά το groove, στα αρνητικά τα χάλια πολύ επεξεργασμενα φωνητικά

Too much indrustrial για GN’R,αν ειναι ας το γυρνουσε σε NIN ξερω γω.Χειροτερο απο autotune τα vocals.

Τι σκουπίδι είναι αυτό ρε σεις?? Φαντάζεστε τι κράξιμο θα έπεφτε αν το έβγαζε άλλη μπάντα? Δε μπορώ να αποφασίσω αν είναι χειρότερο το κομμάτι ή το βίντεο.

1 Like

Μαπα ειναι.

2 Likes

Δεν είναι καθόλου καλό δυστυχώς…

Δεν θέλω να υπονοησω κάτι για το καινούριο τραγούδι των G’n’R, απλά ανεβάζω ένα σημείωμα που είδα πρόσφατα στην ευρύτερη περιοχή!

Αυτό ακριβώς, τίποτα άλλο!!! (Copyright: αντιπρόεδρος Εδεσσαικου!)

8 Likes

Είναι 2-3 μέρες που έλεγα “θα το ακούσω αύριο” και “θα το ακούσω αύριο”. Κρίμα που δεν το άκουσα αύριο. Ή και ποτέ.

3 Likes

Ε Κ Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο performance, σου φεύγουν τα σαγόνια :black_heart:

Αν και έχει μπουκωμενο ήχο το video,ναι είναι πολύ καλή απόδοση,ειδικά από slash.Μου φάνηκε λίγο παράξενο να τον βλέπω να παίζει το absurd γιατί είναι τελείως εκτός από το στυλ που παίζει.

Αν τα απομειναρια του CD2 είναι σαν το absurd,καλύτερα να μην το βγάλει και πότε,υλικό με την ακριβότερη παραγωγή εβερ κλπ.

Why Is Guns N’ Roses’ New Song ‘ABSUЯD’ Hated By So Many Fans?

After the live performance, Guns N’ Roses announced the song’s official release via their official Instagram account. Although fans agreed that this new version of ‘Silkworms’ is way better than the original, and it initially excited them, a recent update revealed that fans are dissatisfied with the release since they had higher expectations from the band.

According to many, the song didn’t satisfy the fans because Axl Rose sounds significantly different than usual after all the vocal effects. ‘Absurd’ sounds overall floppy, as if the band didn’t put enough effort into making the track.

1 Like

30 χρόνια :metal: Δισκάρες :heart:

9 Likes

Απ’ την πρώτη στιγμή που είδα το poll στην κεντρική, ο Ixnay μου ΄ρθε στο νου. Θέλω ανάλυση και οπαδικό post των “Illusions”.

Φέτος έχει έκπληξη. Συνέντευξη Axl κ Izzy!!! Μαζί!! Μετά από τουλάχιστον 25 χρόνια. Το rocking.gr έχει την άδεια μου να την αναπαράγει στο σαιτ του. Πάμε.

Izzy: Τι έγινε που είναι ο αλλος;

☆ δεν έχει έρθει ακόμα

Ι: Τι ώρα του ειπες;

☆ 11

Ι: είσαι μαλακας.κ σ εμένα 11 είπες. Πες το αρχιδι 9, να είναι εδώ 11 γτχκτπτ ο μαλακας. Παω να φάω κανα μπουριτο χτυπάω κ κανα 2 κορόνα κ επιστρέφω.

…2μιση ώρες μετά…

Ι: ήρθες μπουλη;

Axl: ρε αντε γαμησου

Ι: Τι έκανες κ αργησες; έπαιζες γκολφ ή είχες ραντεβού για μποτοξ αααααααααα χαχαχαχαχα

Α: είσαι μαλακας

Ι: κ εσύ

Α: εσύ είσαι αρχιδι

Ι: εσύ είσαι δύο αρχιδια

Α: Βρε γαμησε μας

Ι: το ίδιο ίδιο είπε κ η μάνα σου αααααχαχαχα

Α: φεύγω

Ι: εγώ σαν να μην είμαι εδω

☆ σας παρακαλώ ν αρχίσει η συνέντευξη οκ; γιατί Izzy δεν πήρες μέρος στην επανασύνδεση;

Ι: με παίρνει τηλ ο μπουλης από εδώ

Α: ε βουλωστο ρε μαλακα

Ι: οκ με παίρνει τηλ το μοντέλο από εδώ κ μ λέει αν ψήνομαι να αναβιωσουμε την παλιοπαρέα. Τον ρωτάω πόσα θα παρω; μ λέει θα τα βρούμε. Του λέω αυτά να τα πει στον δικηγόρο της πρώην του κ τον ρωτάω για πόσα φράγκα μιλάμε. Ε μ λέει δια του 5. 50% αυτός, 20 ο καπελάκιας, 10 ο σκατογερος που το παίζει πανκιο, 10 εγώ κ 10 όλοι οι υπόλοιποι. Του λέω Βρε αντε γαμησου κ του το κλείνω. Παλιοαρχιδι 10% να είναι η στύση σου.

Α: οταν σε φώναζα να κάνεις γκεστ όμως ρε μαλακα επειδή δεν είχες φράγκα ούτε για ν αγοράσεις admiral μια χαρά ερχόσουν.

Ι: λες για τότε που ο άλλος ο αμπαλος χτύπησε το χέρι του;

Α: καλύτερος από εσένα

Ι: σε τι; να τον κλεβεις;

Α: γαμιεσαι

Ι: εσύ πιο πολύ

☆ izzy ποιο είναι το αγαπημένο σου τραγούδι απο τα illusions??

I: το my world αααααχαχαχα αααααχαχαχα

Α: τον παίρνεις

Ι: εσύ πιο πολύ

Συνεχίζεται…

6 Likes

☆ Axl μια ερώτηση για σένα

Ι: ρώτα τον για τα παπούτσια!

☆ ποια;

Ι: τα παπούτσια ρε θα καταλάβει

Α: Για τα παπούτσια στο εσωφυλλο του σπαγγέτι λέει ο καθυστερημενος που γράφουν Axl

Ι: τρεις μέρες γελούσα το άτομο νομίζει ότι ειναι ο τζορνταν της μουσικής. την πρώτη φορά που είδα την φώτο από τα γέλια μου κόπηκε η αναπνοή λιποθυμησα.

Α: σίγουρα δεν είχες ρουφήξει σκόνη απορρυπαντικου άφραγκο πρεζονι;

Ι: 3 φορές το χω κάνει μαλακα. Τουλάχιστον εγώ δεν στεγνωνα τρίχες από τον νιπτήρα για να τις καπνίσω

Α: μια φορά έγινε αυτό κ θυμάσαι πως ήμασταν

Ι: δεν θυμάμαι

Α: λογικό τόσο χάλια που ησουν. Αφού σε χαλάει τι το πίνεις φλωρε;

Ι: βαψε κανα μαλλί μπουλη εσύ κ ασε με εμένα

Α: ασε βρε πουστρακι που βγαίνεις σελφι μπροστά σε καθρέφτες

Ι: προσεχε τις λέξεις που χρησιμοποιείς θα σε πούνε ομοφοβικο κ μετά θα βγαίνεις κ θα λες άλλο εννοουσα δεν καταλάβατε ένας φίλος με παρέσυρε όπως στο one in a million βλαχαδερό ρατσιστομουτρο

Α: εγώ ρατσιστής ρε; που εχω μαύρο ντράμερ;

Ι: κ εγώ έχω μαύρη πουτσ

☆ εεεχμμμμ σας παρακαλώ να συνεχίσουμε;

Συνεχίζετε…

5 Likes

Καλύτερη ιστορία από ο,τι έχουν βγάλει οι μαλάκες μετά το Appetite … :stuck_out_tongue:

To hard school που προβαρε ο slash ειναι και αυτο ενα απομειναρι απο τo CD1,οποτε ΑΝ και ΠΟΤΕ κυκλοφορησει καποιο δισκακι,θα ειναι το CD2,με πολυ industrialιλα,που δεν ταιριαζει καθολου σαν ηχος,ποσο μαλλον να βλεπεις τον slash να παιζει αυτο τον ξενο ηχο.