Guns Ν' Roses

9 Likes

χαριτωμένο - αλλά όχι και κάτι το τρελό.

Παραδέχομαι ότι μου άρεσε και δεν το περίμενα

2 Likes

είναι που είσαι old school οπότε γιατί να μην σου αρέσει και το hard skool :stuck_out_tongue:

4 Likes

Πες τα μωρή λατρεία :stuck_out_tongue_closed_eyes:

3 Likes

Δεν μπορώ να είμαι κ πολύ αντικειμενικος όταν ακούω ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΩΝΗ σε συνδυασμό μ αυτήν την ΡΕΦΡΕΝΑΡΑ αρα μπορώ να πω ότι το τραγούδι ΓΑΜΗΣΕ.

Κ επίσης…πσσστ Izzy μάλλον είναι λίγο αφιερωμένο σ εσένα αυτό το τραγούδι :smile:

Ειναι καλυτερο απο τη σαβουρα το Absurd,με πιο κλασσικο hard rock GN’R στυλ και ηχο,περιμενω και κατι πιο δυνατο με αυτη τη συνθεση,μπορουν καλυτερα.

3 Likes

Είπα κ εγω κάνειςαλλος δεν θα σχολιάσει το τραγούδι της μεγαλύτερης ροκ μπαντας της γενιάς μας;

Στο Aμπουρδ όλοι οι haters εμφανίστηκαν :smile:

Εγώ 20 λεπτά στο πήγαινε κ 20 λεπτά ή όσο κρατήσει αφού είμαι ήδη μέσα στο λεωφορείο μόνο αυτό ακουω στο ριπιτ.

Τραγούδι κατευθείαν βγαλμένο από live like suicide εποχές. Κ ενα ρεφρέν σιδηροδρομικη μηχανή σε κατηφόρα με φουλ σπιντ.

Όλοι αυτό περιμένουμε ΚΙΜΙ.

Υγ: οι υπόλοιποι ας ακουσουν Foo fighters

Όχι τρελό μεν, καυλιάρικο δε! Ό,τι πρέπει είναι, θα βγάλουν ωραίο δίσκο όταν έρθει η ώρα!

2 Likes

Το EP είναι ολίγον μουφα θεωρώ,δλδ απλά για να πούν ότι να βγαλαμε νέα μουσική με 2 τραγούδια και δύο παλιά live κομμάτια.

Το soon is the world θα το διαβάζουμε συχνά.

Πρώτα θα δούμε δίσκο conspirators,αφού όπως δήλωσε ο Slash,ακόμη δεν έχουν αρχίσει να γράφουν η να δουλεύουν υλικό στους GNR.Αυτο το ep με ουσιαστικά μόνο νέο αξιόλογο τραγούδι το hard skool.

33 χρόνια…

4 Likes

Υπάρχουν κάποιες προτάσεις που σου έχουν πει που σου μένουν στο μυαλό κ τις σκέφτεσαι συνέχεια. Για παράδειγμα
“Δεν χρειάζεται ότι σκέφτεσαι να το λες” ( μάνα μου)
"Αν είχες μυαλό θα είχες ανέβει " (ο υποδιευθυντης μου)
"Πάμε από αυτό το στενό δεν θα εχει ΜΑΤ (φιλος)
"Δεν νιώθω όπως ένιωθα για σένα (διάφορες γυναίκες)
"Οι στίχοι των GNR είναι για τα σκουπίδια ( @QuintomScenario )

Κ σαν κολλημένος που είμαι σκέφτομαι πως είναι δυνατόν να το λέει κάποιος αυτό κ να μ γυρίζουν τα μυαλά.
Ας μην αναφερθώ σε civil war estranged coma sweet child welcome to the jungle

Θα αναφερθώ σ αυτό

https://youtu.be/7M7aSWQ1OVw

Που περιέχει τους στίχους

But if someone really cared, well, they’d take the time to spare
A moment to try and understand another one’s despair
Remember, in this game we call life, that no one said it’s fair

Αν αυτός ο στίχος θεωρείται σκουπίδι εγώ θ αρχισω ν ακουω πυξ λαξ.

9 Likes

Οι Guns N’ Roses ετοιμάζουν μια επετειακή έκδοση για να γιορτάσουν τα 30 χρόνια του “ Use Your Illusion ”, η οποία θα κυκλοφορήσει το 2022, σύμφωνα με τον Slash.

Ακόμα, όπως δήλωσε, στην έκδοση αυτή θα υπάρχουν και δύο συναυλίες, η μία από το The Ritz στη Νέα Υόρκη στις αρχές των ‘90ς και η άλλη από το Las Vegas το 1989.

4 Likes

Χρόνια Πολλά στον Axl Rose :heart:

5 Likes

Χρόνια πολλά στον Izzy Stradlin :birthday:

FP1FZgFWQAE5Fi2

5 Likes

Μακράν ο πιο cool τύπος από όλο το lineup της μπάντας.

Ο πιο κοντοκουρεμένος Axl που έχουμε δει.

Σαν να τραμπιζει επικίνδυνα η κόμη :stuck_out_tongue_closed_eyes:

2 Likes

Οι αισθητικες επεμβασεις του μπαρμπαξλ δεν κρυβονται πλεον,το πιο πιθανον ειναι να εκανε νεα μεταμοσχευση μαλλιων με νεα hairline και επρεπε να τα κοψει στη δοτρια περιοχη,δευτερο η γυαλιαδα στο προσωπο απο το υαλουρονικο και οι καμπλαμαδες/θηκες στα δοντια,τυφλα να εχει ο τζιν σιμονς και ο στιβ ταιλερ. :rofl:

Κατα τα λοιποα,το ντουετο με underwood δεν περναει απαρατηρητο.