χαριτωμένο - αλλά όχι και κάτι το τρελό.
Παραδέχομαι ότι μου άρεσε και δεν το περίμενα
είναι που είσαι old school οπότε γιατί να μην σου αρέσει και το hard skool
Πες τα μωρή λατρεία
Δεν μπορώ να είμαι κ πολύ αντικειμενικος όταν ακούω ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΩΝΗ σε συνδυασμό μ αυτήν την ΡΕΦΡΕΝΑΡΑ αρα μπορώ να πω ότι το τραγούδι ΓΑΜΗΣΕ.
Κ επίσης…πσσστ Izzy μάλλον είναι λίγο αφιερωμένο σ εσένα αυτό το τραγούδι
Ειναι καλυτερο απο τη σαβουρα το Absurd,με πιο κλασσικο hard rock GN’R στυλ και ηχο,περιμενω και κατι πιο δυνατο με αυτη τη συνθεση,μπορουν καλυτερα.
Είπα κ εγω κάνειςαλλος δεν θα σχολιάσει το τραγούδι της μεγαλύτερης ροκ μπαντας της γενιάς μας;
Στο Aμπουρδ όλοι οι haters εμφανίστηκαν
Εγώ 20 λεπτά στο πήγαινε κ 20 λεπτά ή όσο κρατήσει αφού είμαι ήδη μέσα στο λεωφορείο μόνο αυτό ακουω στο ριπιτ.
Τραγούδι κατευθείαν βγαλμένο από live like suicide εποχές. Κ ενα ρεφρέν σιδηροδρομικη μηχανή σε κατηφόρα με φουλ σπιντ.
Όλοι αυτό περιμένουμε ΚΙΜΙ.
Υγ: οι υπόλοιποι ας ακουσουν Foo fighters
Όχι τρελό μεν, καυλιάρικο δε! Ό,τι πρέπει είναι, θα βγάλουν ωραίο δίσκο όταν έρθει η ώρα!
Το EP είναι ολίγον μουφα θεωρώ,δλδ απλά για να πούν ότι να βγαλαμε νέα μουσική με 2 τραγούδια και δύο παλιά live κομμάτια.
Το soon is the world θα το διαβάζουμε συχνά.
Πρώτα θα δούμε δίσκο conspirators,αφού όπως δήλωσε ο Slash,ακόμη δεν έχουν αρχίσει να γράφουν η να δουλεύουν υλικό στους GNR.Αυτο το ep με ουσιαστικά μόνο νέο αξιόλογο τραγούδι το hard skool.
Υπάρχουν κάποιες προτάσεις που σου έχουν πει που σου μένουν στο μυαλό κ τις σκέφτεσαι συνέχεια. Για παράδειγμα
“Δεν χρειάζεται ότι σκέφτεσαι να το λες” ( μάνα μου)
"Αν είχες μυαλό θα είχες ανέβει " (ο υποδιευθυντης μου)
"Πάμε από αυτό το στενό δεν θα εχει ΜΑΤ (φιλος)
"Δεν νιώθω όπως ένιωθα για σένα (διάφορες γυναίκες)
"Οι στίχοι των GNR είναι για τα σκουπίδια ( @QuintomScenario )
Κ σαν κολλημένος που είμαι σκέφτομαι πως είναι δυνατόν να το λέει κάποιος αυτό κ να μ γυρίζουν τα μυαλά.
Ας μην αναφερθώ σε civil war estranged coma sweet child welcome to the jungle
Θα αναφερθώ σ αυτό
Που περιέχει τους στίχους
But if someone really cared, well, they’d take the time to spare
A moment to try and understand another one’s despair
Remember, in this game we call life, that no one said it’s fair
Αν αυτός ο στίχος θεωρείται σκουπίδι εγώ θ αρχισω ν ακουω πυξ λαξ.
Οι Guns N’ Roses ετοιμάζουν μια επετειακή έκδοση για να γιορτάσουν τα 30 χρόνια του “ Use Your Illusion ”, η οποία θα κυκλοφορήσει το 2022, σύμφωνα με τον Slash.
Ακόμα, όπως δήλωσε, στην έκδοση αυτή θα υπάρχουν και δύο συναυλίες, η μία από το The Ritz στη Νέα Υόρκη στις αρχές των ‘90ς και η άλλη από το Las Vegas το 1989.
Χρόνια πολλά στον Izzy Stradlin
Μακράν ο πιο cool τύπος από όλο το lineup της μπάντας.
Σαν να τραμπιζει επικίνδυνα η κόμη
Οι αισθητικες επεμβασεις του μπαρμπαξλ δεν κρυβονται πλεον,το πιο πιθανον ειναι να εκανε νεα μεταμοσχευση μαλλιων με νεα hairline και επρεπε να τα κοψει στη δοτρια περιοχη,δευτερο η γυαλιαδα στο προσωπο απο το υαλουρονικο και οι καμπλαμαδες/θηκες στα δοντια,τυφλα να εχει ο τζιν σιμονς και ο στιβ ταιλερ.
Κατα τα λοιποα,το ντουετο με underwood δεν περναει απαρατηρητο.