H Loreena McKennitt στην Ελλαδα!

Ευχαριστούμε πολύ για τη μεγάλη συμμετοχή στο διαγωνισμό για τη συναυλία της Θεσσαλονίκης!

Υπενθυμίζω πως ο διαγωνισμός θα τρέχει μέχρι σήμερα τα μεσάνυχτα και αύριο το πρωί/μεσημέρι θα ειδοποιηθούν οι νικητές.

Γαμω τα αγια ιεροσολυμα.Ποιος μαλακας ειπε οτι στην Πατρα εχουν 45 ευρω τα εισητηρια !
30 ευρω ειχε η προπωληση…
Εννοειται οτι το εμαθα εξω απο το ωδειο χτες και ενω ειχαν αφησει κοσμο να μπεις στις εισοδους
μιας και το λαηβ ηταν sold-out απο μερες.
Σκατα.

Εσύ με πήρες τηλέφωνο?

Το τσίμπησα το εισιτήριο :smiley:

ξέρουμε αν υπάρχουν ακόμα εισιτήρια για αθήνα?

Μία λέξη περιγράφει αυτό που ζήσαμε απόψε: ΘΑΥΜΑ!!! Δεν υπάρχουν λόγια!!!

Ξέρει κανείς αν Πάτρα έπαιξε το Mystic’s Dream? Εδώ δεν το έπαιξε:(
Ελπίζω σε διαφορετικό setlist αύριο…
Πάμε για Αθήναααααααα!!! :vibrate::vibrate::vibrate:

Καμιά πληροφορία παιδιά για Αθήνα? Αν υπάρχουν εισιτήρια, αν πουλάνε στο ταμείο στο Θέατρο Βράχων, αλλά και τι ώρα αρχίζει η συναυλία?

εδιτ. Μια που το ψαξα λιγο, τα εισιτήρια λέει στα ταμεία έχουν 50 ευρώ.

Θα πάω λοιπόν όπως όλα δείχνουν, και ό,τι γίνει.

πες μας τι έπαιξε αν μπορείς μερερεφιν (σε σποιλερ παντα)

ενταξει αυτη η φωνη δεν υπαρχει. δεν μπορω να πω κατι για αποδοση κτλ. θα αναφερθω μονο στα αρνητικα.

η μονη λαζαριστων ηταν τελικα ο χειροτερος χωρος που θα μπορουσαν να διαλεξουν. ατμοσφαιρα 0. φωτισμος σκατα, ατομα περνουσαν συνεχεια απο μπροστα. καρεκλακια παντου. δηλαδη ενα θεατρο δασους η γης θα ταιριαζε πολυ περισσοτερο. γενικα δεν σ’αφηνε να μπεις στο κλιμα. ασε που αν καθοσουνα δεν εβλεπες και πολλα. επισης απαραδεκτο που στο 2ο ενκορ βγηκε η γυναικα να παιξει μονη της στο πιανο και αναψαν οι μαλακες τους προβολεις. ποσο πιο πατος. και στην τελικη αν ηθελες να καθονται ολοι, βαλτην στο μεγαρο, τουλαχιστον να μπορεις να βλεπεις οπου και αν κατσεις και να μπορεις να συγκεντρωθεις πιο ευκολα χωρις να περναει ο καθενας απο μπροστα με πατατακια, μπιρες κτλ. δηλαδη δεν βλεπεις τον νταλαρα γαμω, παλουκωσου και παρακολουθα.

ολο το σετλιστ δεν το θυμαμαι αλλα σιγουρα επαιξε

The Lady Of Shalott, Tango To Evora, The Bonny Swans, The Dark Night Of The Soul, The Mummers’ Dance, Dante’s Prayer κ.α.

The Highwayman?

οχι…

ε ναι ρε αυτη η συναυλια δεν επρεπε να γινει στη μονη λαζαριστων…θεατρο δασους θα ηταν ο,τι πρεπει

Ο Θεός της μουσικής είναι μεγάλος… ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙΙΙΙΙ :vibrate:

Ναι φίλε μου, ελπίζω να πέρασες καλά. :slight_smile:

Ήταν φοβερή, πρώτη φορά κερδίζω εισιτήριο για συναυλία.

Ξέρε μήπως κανείς τι ώρα ξεκινάει η συναυλία σήμερα, ή απο ποιά ώρα είναι καλό πάνω κάτω να είμαστε εκεί?

Όχι τιποτ’ άλλο, αλλά θα πάω μόνος και φοβάμαι μήπως χαθώ. :slight_smile:

To εισιτηριο γραφει ωρα εναρξης 21:30 (οχι δεν γραφει τι ωρα ανοιγουν οι πορτες…). Αφου δεν την οργανωνει η ντιντι λογικα δεν θα εχει καθυστεριση!:stuck_out_tongue:

Εγω θα προσπαθησω να παω κανα 2ωρο(!) πριν!! Ελπιζω να σε πετυχω!:slight_smile:

A ωραία, θα χω τα μάτια ανοιχτά μήπως σε δω στο πλήθος! (εδώ σε έχω πετύχει σε άλλες, ακόμα πιο άκυρες φάσεις, δε μπορεί :P)

Θα πάω και γω κατά τις 8 λοιπον, και θα κόβω βόλτες. 8)

φοβερή η συναυλία, πολλά db βγάζει η μάγισσα…

ήθελα ένα highwayman γμτ όμως :frowning:

Ητανε ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ!!!:):)8O8O:respect::respect:

Τρομερη ατμοσφαιρα, στιγμες που σε κανανε να ανατριχιαζεις ολοκληρος και ηχος ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ!!
Πραγματικα δεν ξερω αν εχω πετυχει ποτε καλυτερο ηχο σε συναυλια. Ισως και να φταιει και η πολυ καλη θεση που ημασταν (4-5η σειρα απο τη σκηνη ακριβως κεντρο) αλλα ακουγονταν ΤΑ ΠΑΝΤΑ (και μην κανετε λογοπαιγνιο με τα συμπαθη ζωακια) με απιστευτη καθαροτητα. Ακομα και το… τριγωνακι!!

Η φωνη της Loreena παιζει απο κοντα να ειναι πολυ πιο απιστευτη απ’οτι ακουγεται στους δισκους!8O Δεν την ειχα δει ποτε και τωρα νιωθω πολυ-πολυ ομορφα!!:slight_smile: Φαινεται πως ειναι πραγματικα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ανθρωπος. Κριμα που δεν μας αφησαν στο τελος να τη δουμε απο κοντα…:frowning:

Παιδια, αν και ημουν σχεδον απο τις 7 εκει τελικα, δεν καταφερα να δω κανεναν σας… Δεν πειραζει, ας ευχαριστησουμε την Κελτισσα για την ονειρικη σημερινη βραδια και ας ελπισουμε να κρατησει την υποσχεση της (και δεν φαινεται οτι ειναι ανθρωπος που δεν το κανει) να μας ξαναεπισκεφτει συντομα!:slight_smile:

Θα επανελθω συντομοτατα με φωτογραφιες!

O γκαντεμοάνεμος που χτύπησε τον κόσμο του rockwave φύσηξε και προς το μέρος μου. Πηγα και γω μονάχος ως το Θέατρο Βράχων, με τα χρήματα στη τσέπη, προσδοκώντας να πάρω εισιτήριο απο το ταμείο. Αμ δε. Είχαν τελειώσει απο το πρωί!

Και να έχω ξενερώσει τη ζωή μου. Οι επιλογές πλέον ήταν: ή φεύγω. Ή μένω, ελπίζοντας να δω με κάποιο τρόπο έστω και ένα μέρος απο το λάιβ.

Τι επέλεξα τελικά?

[SPOILER]Το δεύτερο αγαπητοί, χεχεχε! Κάνοντας κάποια ακροβατικά, σφηνώνοντας σε φράχτες και σκαρφαλώνοντας σε στέγες, μπόρεσα να απολαύσω τελικά τη Loreena! 8)

Ήταν υπέροχη, τράβηξα ως και βιντεάκια! Η φωνή της ζωντανά ακουγόταν ακόμα καλύτερα απ’ ότι στα άλμπουμ! Απίστευτη, είμαι πολύ χαρούμενος που την είδα τελικά. Και που παρά τον άνεμο της γκαντεμιάς, δεν έφυγα αλλά επέμεινα.

Ναι ρε γαμώτο!!! [/SPOILER]