H Tarja στην Αθηνα

:lol: :lol: :lol: Πές μόνο σε κάποιον να τραβάει βίντεο να δούμε αντιδράσεις:p :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: Ahahahaha

Ααααααχαχαχαχαχαχα αχαχχαχαχα αχαχχαχαχαχααχχα!!! :lol3: Θα πάμε μαζί!!! Ελάτε όλοι! :stuck_out_tongue:

Εγώ θα της δώσω το Once θα υπογράψει. Αν αρνηθεί, ε θα πέσουν καντήλια.

χαχαχαχα, σωστος ! Ουτε τσαμπανταν δεν παω να την δω, δεν την μπορω καθολου μιλαμε, μα καθόλου[-X

Α ρε, έτσι και είχε ανακοινωθεί 10 μέρες νωρίτερα, κάτι θα μπορούσε να γίνει… :-k

Αλλά τώρα, τελευταία στιγμή… :x

Kαποιος/α να παει με το Dark passion play να το υπογραψει…:lol:

Αμ δεν ήρθε ο Τόλκκις.
Πήγαμε freedomofrock, Negative_Creep, Aloe, συναντήσαμε nephelie και αργότερα Angmar o oποιός ήρθε με μπούκλετς των Rage.

Τεράστια ουρά στο Public, κάμερες, κανάλια, ιστορίες. Τριαντάφυλλα, αρκουδάκια με αφιερώσεις για την Τάργια. Πανικός όταν η ντίβα έσκασε μύτη. Τσιρίδες και “ΑΑΑΑΑΑΑ ΝΑ ΤΗΗΗΗΗΗ!!! ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!” και μέσα σε όλα η ατάκα του freedom: “Σιγά ρε παιδιά, δεν είναι και ο Ρουβάς!” :lol:

Μπορώ να πω ότι ήταν πιο συμπαθητική απ’ό,τι περίμενα. Πρέπει να με συμπάθησε κιόλας, ή απλά με έγλυφε για τη συναυλία αύριο :stuck_out_tongue:

Φώτος λέιτερ…

έχει πάρει φόρα αυτό και φωτογραφίζεται με τις τραγουδιάρες…

Μετά από μένα είπε ένας τύπος εκεί να σταματήσουν οι φώτος γιατί δε θα τελείωνε ποτέ το γλέντι. :-s

Δεν ηρθα γιατι ημουν κομματια μετα τη δουλεια :frowning:
Καλυτερα για εσας γιατι θα γινομασταν ρομπα :smiley:

Είχε έρθει και η τηλεόραση, το σόου περίμεναν. Αλλά επειδή δεν ήρθες τραβούσαν τα κοριτσάκια που έλεγαν: “Είναι σουυυυυπεεερ!!! Είναι θεάααααααα!!! Τέλειααααα!!! (μιλώντας σε μας): Παιδιά έχετε να δηλώσετε κάτιιιι;;;;” :-s

Επίσης ο Μέιντεν πήρε απουσία…

Εννοειται οτι ηρθα μπας και σκασει μυτη κανας Τερρανα. Rage και ξερο ψωμι. Νταξ, εφερα και το τελευταιο Μαστερπλαν βεβαια.:stuck_out_tongue: Δε τον βρηκαμε, αλλα δεν ανησυχουμε. Ολο και καπου θα τον πετυχουμε…

Παιζει εγω και ενας γνωστοσμ’ Slayerας να ημασταν οι μοναδικοι που σκασαμε μυτη και ουτε καν τζιφρα δε κατσαμε να παρουμε απ’ την Ταργια.:lol:

ρε παιδια…ποιο το νοημα να παει κανεις Tarja??? μια αρπαχτη ειναι τελειως…και 33 Euro το ticket?? εδω οι Epica ερχονται με 25 και ως Epica…οχι ως “η Simone που με κανε μαγκας ο ταδε και γυροφερνω να μαζεψω οτι μπορω τωρα που γυριζει”…
ασε που ερχονται και οι Nightwish φετος…να παιξουν τα τραγουδια ΤΟΥΣ και τη μουσικη ΤΟΥΣ

Ο κόσμος στις σκάλες μέχρι επάνω…

Τα φλας της δημοσιότητας

To Once, γιατί δεν είχα το Dark Passion Play :stuck_out_tongue:

Ταργιαλόη χαζοχαρούμενα

Το Αλοε εχει διδυμη αδερφη…/?:stuck_out_tongue:

:lol: :lol:

Πως κάνανε έτσι τα βλαμμένα ρε συ, πράγματι…

Και πίσω εικονίζεται το μικρό Αλόε…

Kαλά ρε σα τη μάνα μου είναι.

Καλά είχε πάρα πολύ κόσμο (ειδικά για μένα που πήγα και λίγο αργά…)αλλά άξιζε η 1 ώρα αναμονής!!Ήταν πολύ γλυκιά και πολύ όμορφη!πως κρατήθηκα και δεν της πέταξα κανένα "finland ρεεεεεεεεε?? ούτε εγώ το ξέρω!:stuck_out_tongue: Και το cd της είναι αρκετά καλό, αν και η διασκευή στο poison δε με ενθουσαζει!
Πολύ καλή εμπειρία πάντως για μένα που δεν την έχω ξαναδεί από κοντά!!:smiley:

Μηπως εσπερνε ξώγαμα η Tarja στην Eλλάδα?

:lol:

:lol: :lol: :lol: