δε μοιάζουν:-k
Wow! :o
Προφανής ο λόγος!
Δεν προλάβαινα να προετοιμαστώ κατάλληλα… :roll:
Δε ξέρω τι λέτε αλλά απόψε τα άξιζε τα λεφτά της η συναυλία για τους εξής λόγους:
- εκτός του I Walk Alone βρήκα κι έτερο τραγούδι από το CD της να μ’ αρέσει (όχι, δεν είχα μπει στον κόπο να το ακούσω καν),
- έχω σε βίντεο το Poison ώστε αν μου πει κανείς ότι το λέει τέλεια να του το τρίψω στη μούρη. Είπαμε, φωνάρα, κορυφή, αλλά να μη τραγουδάμε ό,τι βρεθεί μπροστά μας,
- όσο περιμέναμε να βγει η Tarja ακούσαμε μέχρι KAMELOT (The Haunting) και καραγουστάραμε, κρίμα που δεν έπαιξε όλο το υπόλοιπο άλμπουμ. Αναρωτιόμασταν δε, για ποιο λόγο άραγε τους έπαιξαν ώσπου …
- είδαμε και τη Simone (των Epica) και η ανωτέρω απορία μας απαντήθηκε.
- Η Tarja ήταν πανέμορφη (και ναι, είμαι γυναίκα και μάλιστα straight αλλά δεν μπορώ να θάψω μία γυναίκα όταν αξίζει την εκτίμηση μου), φωνάρα, κεφάτη, σίγουρα είχε αγωνία να δει αν θα τη στηρίξουμε είτε πήγαμε γιατί το πιστεύαμε είτε για να δούμε τι λέει χωρίς τους Nightwish αλλά κατάφερε να με κάνει να περάσω καλά κι ας μη μ’ άρεσε το 90% των τραγουδιών του νέου της CD.
Με το καλό να μας ξανάρθει … άτσα ο αδερφούλης της … !!!
Παιδιά,και εγώ πέρασα πολύ καλα.Το cd το είχα ακουσει μονο 2 φορές πριν την συναυλια.Δν με ειχε ενθουσιάσει.Αλλα στη συναυλια τα έσπασε η άτιμη!Πολυ καλη η υπόλοιπη μπάντα!Εξαιρετη!
Μονο ο αδερφος της μου την εσπασε λιγο…επειδη έχει τα μέσα,προοθείται…
Καλα,η Σιμονε τί εκπληξη ήταν αυτη στο τελος!!Καλη φάση
Παίδες,ανακοινωσε ότι του χρόνου θα ξαναρθει!
Πολυς κοσμος είχε παει,δν το περιμένα
Τι επαιξε απο Nightwish?
Ανέλπιστα καλό live…
Τα αρνητικά:
-Μόνο 4 τραγούδια από Nightwish…(Passion and the Opera, Phantom of the Opera, Walking in the Air, Nemo)
-Πολλές μπαλάντες
-Δεν μου άρεσε η εκτέλεση (κυριολεκτικά και μεταφορικά) του Walking in the Air, καθώς και ο αδερφός της Tarja (!) στα φωνητικά του Phantom of the Opera.Ντάξει δεν ήταν κακός, αλλά τον Marco δεν τον έφτανε ούτε στο 10%.
-Στο Nemo, η Tarja ξέχασε τους στίχους λίγο πριν το 1ο ρεφρέν, αν και αυτά συμβαίνουν…Η δε Tarja το κάνει συχνά… Επίσης, στο ίδιο κομμάτι ο κιθαρίστας χαμήλωσε την ένταση του γιατί ήταν πολύ δυνατά, με αποτέλεσμα να μην ακούγεται το solo του…
Τα θετικά (δεν τα γράφω όλα, κάποια εννοούνται):
-Η ίδια η Tarja, που είχε κέφι, ήταν σε φόρμα και μας έκανε να περάσουμε υπέροχα (ακόμα και στις ύποτονικές μπαλάντες)
-Ο κόσμος.Περισσότερος απ’ότι περίμενα, λιγότερα κορίτσια από τα αναμενόμενα, και όλοι γεμάτοι ενέργεια…
-Ο χώρος.3 επίπεδα, με αποτέλεσμα να βλέπουν (μάλλον) όλοι.Επίσης ο ήχος ήταν πεντακάθαρος.
-Οι Epica!!
-Η ερμηνία της Tarja (στα καινούρια της τραγούδια) που με έκανε να συμπαθήσω αρκετά κομμάτια…Τα μόνα που μου άρεσαν ήταν τα Lost Northern Star,I walk alone και Ciaran’s Well…
Αυτά…
Στο περίπου το σετλιστ:
1.Boy and the ghost
2.Lost Northern Star
3.Passion and the opera
4.My little Phoenix
5.Sing for me
6.Damned and divine
7.Ciaran’s Well
8.Our great Divide
9.Phantom of the Opera
10.Oasis
11.Walking in the Air
12.Poison
13.Nemo
14.I Walk Alone
15.Calling Gace
kai prepei na yparxei k 1 akomh…
Την αποθεώσαμε, μας συγκίνησε, και υποσχέθηκε ότι θα ξαναρθεί σύντομα…Με το καλό!
Ναι ρε συ, πες τα! Αυτός ο χώρος αξίζει χρυσάφι! Η ακουστική του καθώς και τα τρία επίπεδα που ανέφερες σε συνδυασμό με το πόσο κοντά σε φέρνει στον καλλιτέχνη, σε κάνει να νιώθεις ότι μας βλέπει όλους. Πόσο κόσμο λέτε να χωράει; Όχι τπτ άλλο, επειδή έχει επιλεγεί και για τη συναυλία των Kamelot (φτου, φτου, με το καλό!), να μη γίνουμε και πίτσα.
Οντως. Το Fuzz εχει πολυ καλη διαμορφωση απ οτι θυμαμαι. Δε μου κανει τοσο ‘κλικ’ οσον αφορα το συναυλιακο feeling, αλλα το σημαντικοτερο ειναι να βλεπεις τη μπαντα, κατι που ηταν εφικτο και στους Guardian. :yes:
Εν τω μεταξυ και οι δυο μερες τοτε ηταν sold out, κοινως το κλαμπ ηταν φισκα. Αν ειχε διοργανωθει σε αλλο χωρο, θα ειχαμε τρελο προβλημα :!:
Εδιτ: Οι Guardian ειχαν πανω απο 1000 ατομα τη καθε μερα. Αν θυμαμαι καλα, ειχα παρει εισητηριο για το Σαββατο και ειχα το νουμερο 1100 περιπου. Ειχαν μεινει αλλα 50 (κ*λοφαρδος γαρ).
Έχω την εντύπωση ότι μάζεψε πάνω από 1000 άτομα…Αρκέτα πάνω.
Με τα τρία επίπεδα όμως δεν μπορείς να κάνεις πιτ… Όλο σκοντάφτεις…[-X
Συνηθως σε συναυλιες πας να δεις μια μπαντα και οχι να κανεις πιτ.Ποσο μαλον οταν η μπαντα δε προσφερεται για πιτ.
Θυμασαι στους Επικα τι ειχαν παθει τα πιτσιρικια που κανανε πιτ ε?
Ξέχασα να βάλω το τότε #-o
Εκτός από τα πιτσιρίκια θυμάμαι και έναν που έφαγε τη μπύρα που πέταξε ο Mark στο κεφάλι:lol: :lol:
:lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :bow2: :bow2:
Ρε σεις,ο χώρος είναι σκατα μπροστά στο Gagarin…
Όχι οτι το γκαγκάριν είναι κατι το τρομερό,αλλα είναι μεγαλύτερο,έχει καλύτερο ήχο[πολύ καλύτερο],εχει καποιο χώρο για pit και άλλα.
ειμαι και εγω καπου στην φωτο μεσα αχαχαχαχα
ο τυπος με το γκρι πουκαμισο ειναι ο σπηλιος ο λαμπροπουλος που εγραφε παλια στο ποπ+ροκ τωρα ειναι υπευθυνος στο μουσικο τμημα του παμπλικ
πολυ καλο παιδι
ανακρίβειες … [-X [-X [-X [-X μια χαρά πιτ έκανα στους guardian …
(αντίθετα στο gagarin με τα #$%^σκαλιά όλο πάνω κάτω πάω …#-o )
Ηταν φαντασικη η συναυλια της…
Η Tarja θεά απίστευτη ειναι ακόμα μια απόδειξη ότι όταν είσαι καλός δεν χάνεσαι ότι κ αν γίνει…
++ Συμφωνω!Απεδειξε πολλα με την συναυλια της