Haggard 22/11 Νοεμβριου Ελλάδα

Ποιοι θα είναι από δω στο live της Αθήνας τελικά;

A ωραία που έχει διάφορα ύψη γιατι αυτό είναι παντα το κύριο αγχος μου, αν θα βλέπω. Οπότε δεν χρειάζεται να παω κ απο πολύ πριν, κανενα μισαωρο φτάνει. Δυστυχως θα πάω ολομοναχη πρωτη φορα σε συναυλια αλλα τι να κανω, δεν ηθελα να τους χασω κ εχω χασει καμποσες συναυλιες επειδη δεν ειχα παρεα. Αληθεια που ακριβώς ειναι το gagarin; Θα εχει ταξι μετα εκει για να φυγω;

To Γκαγκαριν ειναι κανα 5λεπτο περπατημα απο το σταθμο Αττικη του Μετρο. Δε νομιζω να δυσκολευτεις να βρεις μεταφορικο μεσο, ειτε ειναι ταξι, ειτε μετρο μιας και Παρασκευη και Σαββατο ειναι μεχρι τις 2.

ακόμα δεν ξέρω, το ταμείον είναι μείον…είναι και οι Anathema που εκεί και στη συγγρού αν χρειαστεί να βγω…
ελπίζω να μπορέσω να ψήσω το μάμα να δώσει στο πτωχό πλην τίμιο παιδί της…

Now playing: Anathema - A Natural Disaster
via FoxyTunes

Νο 545

ως τίμιο παιδί που είμαι,βρήκα money και τελικά αύριο το πρωί θα πάω να πάρω το ticket και θα δώσω και εγώ την παρουσία μου…:D:D

Now playing: Anathema - Inner Silence
via FoxyTunes

θα μαι και γω
θα παω μονος ομως :frowning:

Πηγε κανεις Σαλονικη να μας πει εντυπωσεις?

Οχι, σκατα.:frowning: Περα απο το οτι δεν ψηνοταν τελικα κανεις να ερθει παρεα, δεν με αφησαν και απο τη δουλεια να λειψω… Ελπιζω τουλαχιστον αποψε να αποζημειωθουμε!!:slight_smile: Αν και ειμαι σχεδον σιγουρος αλλα με μια φορα μονο αποκλειεται να τους χορτασουμε.:frowning:

Κανεις απο Θεσσαλονικη?:-s

Παίδες εγώ δν πήγα αλλά έχω πληροφορίες ότι παίξαν δυόμιση ώρες και μάμησαν…Με κάθε επιφύλαξη πάντως…Αν είναι κάποιος που πήγε ας επιβεβαιώσει

Τι έγινε ρε παιδίά,ο καθένας μόνος του θα πάει απ’ότι βλέπω.Κι εγώ μόνος μου!Για να δούμε τι θα δούμε.Ξεκινάω σε κανα μισάωρο.

Πήγα Χθες στο 8ball αλλά επειδή άρχισαν στις εντεκαμιση τους είδα μόνο μισή ωρα επείδη έπρεπε να πάω για δουλειά.Στενοχωρήθηκα πολύ που δεν είδα ολόκληρο το live αλλά το τελευταίο κομμάτι που πρόλαβα με αποζημίωσε.

Περιμένω να μάθω το setlist και να αρχίσω να τραβάω τα μούσια μου από τα νεύρα.Αλλά μέχρι τότε είμαι καλά!

Απιστευτα τέλειοι!
Θελω και αλλωωωωωωωωωωωωω

2ωρες και κανα τεταρτο παιξαν
επισης στο τελος βγηκαν ολα τα μελη στον κοσμο και χαιρετηθηκαν,βγηκαμε φωτογραφιες κτλ

Αααααααααργκ

Awaking the centuries γαμώτο!

δεν ξανά ακούω haggard…σε cd…τους θέλω συνέχεια live!!!

από τα πιό γαμάτα live που έχω δει…ίσως η καλύτερη συναυλία της χρονιάς που φεύγει…
φοβερά δεμένη μπάντα…άψογες εκτελέσεις…επικοινωνιακοί με τον κόσμο…τραγουδιστρία εντελώς psycho…όλα τα μυστικά της επιτυχίας τα είχαν…:smiley:
2 μαγικά ταξιδιάρικες ώρες…

ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ με τα όλα τους!!!:respect:

κόσμος πολύ περισσότερος απ’ ότι πίστευα!!!ήμασταν περίπου στο χιλιάρικο…και γουστάρανε όλοι πάρα πολύ…ήμασταν μια ωραία ατμόσφαιρα… :stuck_out_tongue:

θέλω να τηρήσουν την υπόσχεσή τους και να μας ξανάρθουν σύντομα!!!

υγ. η βραδιά φάνηκε πάντως οτι θα είναι καλή,αφού ακόμα και το support ήταν άψογο!!!ρε παιδιά έπιασε κανέις πως τους λέγαν???προσωπικά δεν ήξερα καν οτι θα είχε support…ευχάριστη έκπληξη τα γερμανάκια!!! :thumbup:

Μα τι γαματη μπαντα…Και τι λαλακας εγω που δεν την εχω ψαξει ακομα οσο θα θελα…
Απιστευες συνθεσεις,γαματες οι εκτελεσεις τους και πανω απο ολα…ΤΙ ΦΩΝΑΡΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΣΙΣ ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ!Με ανατρχιαζε λεμε(ειδικα στο αγαπημενο μου σημειο “Take my hand
forgotten in the promised land Death in all the centuries is what I left behind” ειχα πορωθει ασχημα…)

Καλη κι η σοπρανο,φοβερη για την ακριβεια αλλα ο Ασις σε μετεφερε σε αλλο κοσμο,αλλο πραμα…και απιστευτα συμπαθητικος…

Τελειως μη βεντετες,καναν συνεχεια ο ενας πλακα στον αλλον(σκομα κα κατα τη διαρκεια των κομματιων!),γενικα δωσαν ρεστα οι τυποι,μας ταξιδεψαν για τα καλα…Τους ευχαριστουμε και ελπιζω να ξαναρθουν…

Το support εγω παιδια το βαρεθηκα.Αυτο που ακουσα μου φανηκε βαρετο και δε μου καθοταν καλα και ο τυπος με το…ρασο.Λιγο κωμκοτραγικη φιγουρα…ειχαν ορεξη τα παιδια αλλα για μενα τουλαχιστον δεεε

Τhe final victory has crushed the autumn silence.

Λιωνω ε. Παιξαν διασκευη του ‘‘You Suffer’’ των Napalm Death. Ποσο πιο καμμενοι; :lol:

Το σαππορτ ωραιο. Δε θα τους ακουγα σπιτιμ, αλλα ως opening act μου φανηκαν απολαυστικοι.

Χαγκαρντ εμπειρια ψιλο. Δε το λες συναυλια. Πολυ καλος ηχος, φοβερες εκτελεσεις, αψογη σκηνικη παρουσια, επισης αψογο σετ λιστ (με 4 κομματια απ το πρωτο λεμε!!!), μπολικο χιουμορ & ριφφακια απο Μεταλλικα και Εισι-Ντισι (:wink: να χωνονται στις φασεις που ο κοσμος φωναζε το ονομα τους. Μιλαμε ομως για εκδηλωτικο κοινο, σπανιο πραμα πλεον. Οι περισσοτεροι φαινεται πως τους περιμεναν εδω και χρονια κι οντως, αξιζε η αναμονη. Και σημερα να παιζαν δηλαδη, θα τους ξαναβλεπα.

Σετ λιστ με σειρα στο περιπου:
The Origin
Tales Of Ithiria
In A Fullmoon Procession
Per Aspera Ad Astra
The Observer
The Day As Heaven Wept
Origin Of A Crystal Soul
The Sleeping Child
Herr Mannelig
De La Morte Noire
Heavenly Damnation
Final Victory
Upon Fallen Autumn Leaves
Eppur Si Muove
In A Pale Moon’s Shadow
Awaking The Centuries

Πρεπει να ναι ενα, ή δυο ακομα.

Edit: Heaven Wept κι Origin στα καπακια λεμε. Συγκινηση.

Οι Haggard στη Θεσσαλονίκη ήταν απίστευτοι!!! Η καλύτερη συναυλία που έχω πάει (μετά τους Blind Guardian χεχεχεχεχε). Η αναμονή ήταν άκρως σπαστική καθώς ήμουν εκεί από τις 7 η ώρα και εκείνοι βγήκαν 11 και κάτι (μέχρι να παρκάρουν το λεωφορείο είδαμε και πάθαμε!!!). Παίξανε περίπου 2,5 ώρες (γαμάτο setlist, σχεδόν όλες τις τραγουδάρες). Η σκηνική παρουσία ήταν άψογη!!! Μαγική ατμόσφαιρα καθώς είχαν τοποθετήσει παντού μες τα σκοτάδια κεριά και προς το τέλος άναψαν δάδες και κάνανε κάτι κόλπα με τις φωτιές μας μαστουρώσανε για τα καλά!!! Το γεγονός ότι ήταν φιλικοί και είχαν επικοινωνία με το κοινό έκανε αυτή τη συναυλία ακόμη καλύτερη!!! Οι κιθαρίστες κατέβηκαν και έπαιξαν ανάμεσά μας στο Herr Mannelig αν δεν κάνω λάθος… ενώ είχαμε σχηματίσει ένα κύκλο γύρω τους. Η προσέλευση του κόσμου ήταν απογοητευτική (ήμασταν δεν ήμασταν 200 άτομα) και χωρίς ιδιαίτερη συμμετοχή στα τραγούδια (μόνο εγώ και άλλο 1 παιδί στριγγλίζαμε). Αναμφίβολα μοναδική εμπειρία, βγήκαμε φωτογραφίες, μιλήσαμε μαζί τους κλπ. Πραγματικά λυπάμε όσους δεν κατάφεραν να τους δουν live. Ελπίζω να μας ξανάρθουν Θεσσαλονίκη όπως υποσχέθηκαν αλλά χλωμό το βλέπω…

H support μπαντα ηταν ακετα μετρια καθως ειχαν πολυ βαρετες συνθεσεις χωρις καμια αλλαγη στην τονικοτητα,χωρις σολο αλλα οφειλουμε να παραδεχτουμε οτι ηταν ακρετα δεμενοι και ο ντραμερ τα εσπαγε.
Επισης ποιος δε προσεξε τη δεξια βιολιστρια που ηταν πολυ ασχημη :roll:

Δεν ηταν ρασο αλλα φουστα.Μια γραφικη φιγουρα ενος ψηλολιγνου γκεη που προσπαθουσε να μας πεισει οτι χτυπιοταν αλλα το παλικαρι δε το ειχε…Ασε που η φωνη του ηταν σα του Mr Bean.

Παμε τωρα στους ΘΕΟΥΣ.

Οτι και να πουμε θα ειναι λιγο.
Αψογος ηχος,σκηνικη παρουσια,σετλιστ,παιξιμο…Τα παντα.Δεν υστερησαν σε τιποτα.
Απο τις καλυτερες συναυλιες που εχω δει.Οτι και να πουμε θα ειναι λιγο.
Πολλες μπαντες στο τελος λενε στο κοινο “Μη φυγετε κατεβαινουμε να γνωριστουμε”?
Πολλοι πενηνταρηδες τενοροι,γραφικοι βλαχογερμανοι κανουν crowdsurfing?

Eγω με αυτη τη μπαντα εχω μια απορια…

Εχουν αποφασισει να ακολουθησουν εναν μη εμπορικο δρομο (και καλα κανουν).Η μουσικοη τους ειναι καλως ή κακως για λιγους.
Εχουν ενα περιορισμενο κοινο.
Ειναι 16 ατομα (χτες ειδαμε τους 13)

Πως πληρωνονται οταν το εισητηριο κανει 25 ευρω με σαπορτ μπαντα?:-k

Ποπο αυτο το θεματακι του heaven wept το σφυριζα για καμια ωρα στην επιστροφη:lol:

Γαμωτο,θα βγαζα φωτογραφια με το ψωνακι τη σοπρανο αλλα φωναζε ο τυπος να βγουμε εξω να το κλεισουν και δε προλαβαινα…

Εβγαλα με αυτον τουλαχιστον:D

Πέρασα κ εγώ πολύ όμορφα, βαρέθηκα στο σαπορτ, στους χαγκαρντ ομως αποζημιώθηκα. Εδωσαν ένα σοου μεγάλο σε διάρκεια κ φάνηκαν πολύ δεμένοι μεταξύ τους. Γούσταρα πάρα πολύ τον χαβαλέ που κάναν κ φάνηκαν να απολαμβάνουν κ αυτοί πάρα πολύ την χθεσινή βραδιά. Μακάρι να τους ξαναδούμε, τέτοια λάηβ κ τέτοιο κοινό πρέπει να τα επικροτούμε :slight_smile: