Αυτά είναι. Μέσα:D. Ευκαιρία να ακούσω και ατα άλλα τρια άλμπουμ. Το Tales Of Ithiria σπέρνει8)
πςςςς τελεια!!! 10 Απριλιου katatonia και 20 Απριλιου haggard!!! :D:D Αγαπαω τον μηνα Απριλιο!!
Λοιπον με ψησατε αν και δεν εχω ακουσει καθολου.
Αντε ωρα να αρχισω και γω να μαθαινω Haggard μπαλιτσα
Η περασμένη συναυλία στάνταρ απ’τις καλύτερες:):!:
Εγώ δεν είχα πάει στο προηγούμενο live τους, αλλά ξέρω αρκετό κόσμο που είχε πάει και όλοι λένε ότι ήταν απίστευτη συναυλία. Δεν θέλω να το χάσω αυτή τη φορά και ελπίζω σε μια καλή τιμή εισιτηρίου
Ένα θα σου πω φίλε μου…τους Haggard τους γούσταρα αλλά δεν ήμουν και ο die hard fan…μετά από εκείνο το live…τους λάτρεψα…
Από τις πιο ωραιές συναυλίες που έχω δει γενικά…
Αξίζει να θυσιάσεις κάτι άλλο για να πας εκεί,αν δεν μπορείς να τα συνδυάσεις όλα…
χεχε και συμφωνώ μαζί σου. Αξίζει και κάποιος που να μην τους γνωρίζει, πρέπει να τους δει, κάνουν φανταστικό show, οι εκτελέσεις των τραγουδιών, τουλάχιστον την τελευταία φορά ήταν το κάτι άλλο.
έντιτ:φίξντ
Now playing: Corvus Corax - Ahi! Amours (altfrnz.)
via FoxyTunes
Από το newsletter της μπάντας:
20.04.2010 GREECE - Thessaloniki, Eightball Club
21.04.2010 GREECE - Athens, Fuzz Live Music Club
Για τιμές δεν ξέρω, μόλις το είδα. Όποιος βρει ας ποστάρει.
Αν είναι τόσο καλό το fuzz σε σχέση με το gagarin, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα περάσουμε καταπληκτικά.
Αυτά είναι νέα!!
Κάθε μέρα έμπαινα στο site τους (και αυτό του MySpace) και μέχρι στιγμής, τίποτα… Μέχρι που σήμερα είπα να ξαναδω τι γίνεται στο forum εδώ… Και πολύ τη χάρηκα την είδηση για το Fuzz! (ο εξώστης θα είναι θαύμα για μια μπάντα σαν τους Haggard… οπτικοακουστική πανδαισία… στους δε Epica, και για ένα λόγο παραπάνω! :p)
Αυτά είναι!!
Βαλτε Haggard στη κεντρικη σελιδα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
[SIZE=“6”]
HAGGARD PE MOYNIAAAA
AAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAA!!![/SIZE]
:offtopic:
(sorry, ή τυφλός είμαι ή δεν υπάρχουν Off Topic tags)
Τπτ νεότερο για το ERA DIVINA box?! Το παρέλαβε κανείς ρε παιδιά;;; :-k
Ε;;; μπαρδον;; 8ball;;; πως θα χωρεσουν ολοι αυτοι στη σκηνουλα του 8ball;;; πλακα μας κανουν; εγω τους ηθελα στο πρινσιπαλ ρε…
Μια χαρά είχαν χωρέσει στο 8μπολ την προηγούμενη φορά! Η ατμόσφαιρα ήταν απίστευτη, το ίδιο και ο ήχος! Φέτος βέβαια θα έρθουμε όλοι πιο κοντά γιατί τα 200 άτομα που μάζεψαν τότε βλέπω να 2πλασιάζονται…:lol:
3erei kanenas poso paei to malli???
δεν γνωρίζουμε ακόμα…
=P~=P~=P~
:lol: :lol: Αγαπαμε…
BTW… Που ειναι το Φαζ?
Οκ, το βρηκα! 8)
Πωω Τετάρτη δύσκολή μέρα αλλά θα το παλέψουμε για haggard :).
Το fuzz πάντως εγώ είχα πάρει τηλέφωνο κάποιον που ήδη ήταν εκεί για να καταφέρω να πάω από το σταθμό του τρένου την πρώτη φορά, πας όλο μέσα από κάτι στενάκια και αν δεν ξέρεις ή δεν έχεις χάρτη χάνεσαι άνετα :Ρ