Haggard - @Eightball Club[20/4/2010],@Fuzz Club[21/4/2010]

Μακάρι να γίνει κάτι τέτοιο… Μπας κ πάει σαβ/κο… Που πήγαν κ μου το’βάλαν τεταρτιάτικα οι άθλιοι… :stuck_out_tongue:

Ηφαίστεια κάντε το καθήκον σας! 8)

Ενα Lost και ενα Prophecy Fullfiled ή/και Origin of a crystal soul και ειμαστε υπερ-κομπλε-jet

Με ωραίο κομμάτι κλείνουν! Ας ελπίσουμε ότι το νέφος θα κάτσει στα αυγά του και όλα θα πάνε καλά (δεν θέλω να σκεύτομαι βέβαια με τι θα μοιάζω την Πέμτη το πρωί στο σχολείο :-s)

Με λεωφορείο έρχονται από όσο γνωρίζω, άρα δε θα υπάρχει πρόβλημα…

Ναι με πούλμαν είχαν έρθει το 2008! Μέχρι να το παρκάρουν στα Λαδάδικα είδαν και έπαθαν!!! Είχε κάτσει ο Asis με σταυρωμένα τα χέρια και ανοιχτά πόδια και έπιανε θέση πάρκινγκ μέχρι να καταφέρει ο οδηγός να το χώσει:lol::lol::lol: Παίζει να τους πήρε και 40-45 λεπτά! Εμείς καθόμασταν στον κατερινιώτη, τρώγαμε σουβλάκια και τους κάναμε χάζι!:stuck_out_tongue:

ρπαιδια πως μπορω να παω στο fuzzz με τα μεσα μαζικης μεταφορας ??
sorry που ρωταω ξανα αλλα δεν μου απαντησε κανεις…

Νομίζω ότι ο ηλεκτρικός του Ταύρου είναι 10 λεπτά από το fuzz. Αλλά επείδη δεν έχω πάει ποτέ με ηλεκτρικό στο fuzz μη σε πάρω και στο λαιμό μου

Νομιζω οτι δεν θα εχει ΜΜΜ την Τεταρτη… 'Η κανω λαθος??

Πότε θα ξέρουμε σίγουρα για τα ΜΜΜ?

Σημερα θα απολαυσουμε σπουδαια μουσικη ! 8)

Θελουμε ριπορτ ε

Σύμφωνα με το 185, όλα καλά με Μ.Μ.Μ. την Τετάρτη:):!:

ευχαριστω !!! αν γνωριζει κανεις αλλος καποιν πιο σιγορο τροπο για το fuzz ας το αναφερει…:D:D

Εγώ πάντα με ηλεκτρικό πάω. Βασικά είναι λιγότερο από 10 λεπτά με τα πόδια αλλά πάς μέσα από στενάκια, και αν δεν ξέρει κάποιος να σε πάει θα δυσκολευτείς λίγο. Τώρα πάντως τον έμαθα το δρόμο! Αν κοιτάξεις πάντως ένα χάρτη στο google και δεις σε ποιους δρόμους πρέπει να στρίψεις, θα σου είναι εύκολο να πας κι όπως είπα το πολύ 10 λεπτά θα κάνεις. Περνανε και κάτι λεοφορεία δίπλα αό το φαζ αλλά δεν έχω ιδέα ποιά είναι.

Αιντε ξεκιναω και γω τωρα, γαμω τα λεωφορεια μου θα κανω κανενα αιωνα, μεχρι τις 10 πιστευω να εχω φτασει

Πως ηταν εκει πανω στον Βορρα? Πειτε μου οτι γαμησαν!!!:smiley:

Αντε, μας περιμενει μαγικη βραδια αυριο!:slight_smile: Οσοι δεν θα ρθετε ειναι μοναχα επειδη δεν εχετε ιδεα τι χασατε την προηγουμενη φορα!!:slight_smile:

Και μετα Καμελοτ οσο αντεξουμε!

Ελπιζω να μην ξεκινησουν πριν τις 9 γιατι πολυ δυσκολα θα σχολασω πριν τις 7:30.:frowning:

Τολκι κανε τα κουμαντα σου!:drunk:

Ποιος Τολκι?? Ολα εγω τα κανω :smiley:

Αστο.Εσυ δεν μπορεις να κουμανταρεις μια γυναικα καλα καλα… :lol::lol::D:p

:? :? :?

MΕΣΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕ? :lightsabre:

Φιλος απο Σαλονικα μου ειπε οτι στη σκηνη ηταν μονο 9 ατομα.