Haggard - @Eightball Club[20/4/2010],@Fuzz Club[21/4/2010]

για οσους θελουν να πανε στο fuzz, εκτος απο ηλεκτρικο, πηγαινει και το 049 απο ομονοια για πειραια και αλλο ενα λεωφορειο που δεν θυμαμαι αριθμο αλλα ξεκιναει μαζι με το 049 απο ομονοια. θα κατεβειτε στην επομενη σταση απο το praktiker της πειραιως.:smiley:

Ναι. Oι αλλοι δεν μπορεσαν να ερθουν λογω του ηφαιστειου, ειπε.

Επισης, oι πορτες ανοιγαν στις 8.30 και το συγκροτημα βγηκε στις 10.45.

Κατα τ’αλλα μια χαρα γουσταραμε.
Μοναδικη μουσικη - Μοναδικη ατμοσφαιρα.

???:?:?:???

Tην προηγουμενη φορα νομιζω ηταν 13 αν θυμαμαι καλα…

Ελπιζω να μην γινει καμια πουστια.

λες που έχουν ανοίξει τα αεροδρόμια τώρα να προλάβουν να έρθουν???
την προηγούμενη φορά ήταν 13 όντως. και βγήκαν και αρκετά αργά. πόσο κράτησε γενικά?

Λοιπόν ξεκινάω με τα αρνητικά της βραδιάς: περιμέναμε πολύ μέχρι να βγουν (πήγε 11 παρά!!!) και ήταν μόνο 8 άτομα και όχι 9 όπως αναφέρανε!!! Το 2008 ήταν 13!!! Ο Asis είπε ότι ότι δεν μπόρεσαν λόγω ηφαιστείου… αλλά έχω τις αμφιβολίες μου μιας και όλοι κυκλοφορούν με το πούλμαν. Επίσης ο ήχος ήταν ΣΚ…ΤΑ σε σχέση με την προηγούμενη φορά που ήταν ΑΨΟΓΟΣ. Μικροφώνιζε συνεχώς και τα φωνητικά του Asis ακούγονταν μπουκωμένα. Τέλος, δεν έιχε ούτε καν medium μλπούζες, πάλι δεν πήρα τίποτα:( εμάς τα κοριτσόπουλα δεν μας σκέφτονται καθόλου!!!

Κατά τα άλλα η βραδιά ήταν καταπληκτική (αν και δεν τη συγκρίνω με την προηγούμενη φορά για πολλούς λόγους)! Πολύ συναίσθημα και ένιωθες πως ανήκεις σε ένα παρεάκι. Σύνολο έπαιξαν ένα 2ωρο. Γράφω το setlist παρακάτω κατά άλμπουμ για να μην ξεχάσω κανένα κομμάτι:

The Day As Heaven Wept, Origin of A Crystal Soul, In A Pale Moon’s Shadow, De La Morte Noire, Heavenly Damnation, The Final Victory, Awaking the Centuries, In a Fullmoon Procession, Statement zur Lage der Musica, All’inizio è La Morte, Per Aspera Ad Astra, Herr Mannelig, The Observer, Eppur Si Muove, The Origin, Tales of Ithiria, Upon Fallen Autumn Leaves, The Sleeping Child, επίσης έπαιξαν και τραγούδισαν μέρη από το south of heaven και dr stein αλλά μπρουτάλε:lol:

Στο τέλος έμειναν κλασικά για φωτογραφίες κλπ, όλοι τους πολύ φιλικοί και πρόθυμοι. Ο Asis βέβαια εξαφανίστηκε, τον περιμέναμε 45 λεπτά μπας και κατέβει αλλά μας έκλασε, καθημερινή ήταν ο κόσμος έχει και δουλειλες, δεν πειράζει όμως γιατί τον έιχα πετύχει την άλλη φορά μουαχαχα.

Ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς ήταν η μουσική που έπαιζε το 8μπολ πριν και μετά την εμφάνιση των haggard!!! Τίγκα στο φολκ και το μελωδικό ντεθ!!! ΕΥΓΕ!!! Από skyclad, cruachan μέχρι και mago de oz, ήταν ότι έπρεπε για ζέσταμα πριν την έναρξη!!!:lol:

support ειχε?

Όχι δεν είχε τελικά.

Αντε και σήμερα εμείς οι Αθηναίοι:D. Να ρωτήσω ρε παιδιά επειδή πρώτη φορά θα πάω, 1)το Fuzz έχει μεγαλύτερη σκηνή από το Gagarin?
2)Έχει καλό ήχο?

Nαι και στα 2
Βασικα εχει τον καλυτερο ηχο σε σχεση με τα υπολοιπα μαγαζια του ειδους

Είδα το de la norte noir ή με γελούν τα μάτια μου; 8O Ας ελπίσουμε ότι δεν θα ναι μόνο 9 Αθήνα… Αλλά και νά ναι θα το χαρούμε όσο γίνεται, αρκεί να μην πάει μετά τις 12 γιατί εμείς οι άφραγκοι ανήλικοι που μένουμε μιάμιση ώρα από κει πως θα γυρίσουμε σπίτι?:frowning:
Άντε ανυπομονώ :smiley:

Μαζί με τον Αsis 9 ήταν.
Κιθάρα,ντραμσ,ασισ,τσελο,φιφι και οι τεσσερις κοπέλες

Ναι ναι σωστά!!! 9 ήταν δεν υπολόγισα τον ντράμερ… 1 παρά τελείωσε παιδιά οπότε μην περιμένετε να βρείτε μέσο μεταφορας.

Φέτος η Σου δεν δέχτηκε πολλές προτάσεις γάμου:lol: ανησυχητικό φαινόμενο. Όταν πήγαμε να βγάλουμε φωτογραφίες ο φίλος μου φορούσε μπλούζα in flames και τον ρωτούσε αν ξέρει τους Έλληνες flames (?) που τους ξετρύπωσε αυτή???

Ουτε καν.

Πάντως, η συναυλία αρχίζει 9 και μισή. πήρα τηλέφωνο στο fuzz και ρώτησα.

Εγω και κανα 2 αλλοι πρεπει να την ζητησαμε…
Ε, παιδες μην κανετε την μαλακια και πατε μπροστα απο τον Asis οπως εγω, ολο το ζουμι ειναι μπροστα απο την Sue… Trust me

Και περάσαμε για ακόμα μια φορά όμορφα. Δυστυχώς ήταν μόνο 9 άτομα, και η σκηνή φάνηκε άδεια:roll:…Γενικά κατώτεροι του προηγούμενου live, τότε ήταν πολύ καλύτερο ήχο(και παίζαν στο gagarin) και υπήρχε και πιο όμορφη ατμόσφαιρα. Σου έβγαζαν τότε τον Μεσαίωνα.

Κακός ο ήχος στο fuzz(και όλοι λένε ότι έχει καλό ήχο) και υποθέτω ότι λόγο των ηχοληπτών, υπήρχε πρόβλημα. Και οι εκτελέσεις γενικά λίγο κατώτερες του προηγούμενου. Βέβαια το ευχαριστηθήκαμε, τόσο εμείς, όσο και εκείνοι. Το κοινό ήταν πολύ θερμό και είδαμε πως άρεσε αυτό.

Hail σε Fiffi(tenor) και Johannes(cello)!

Μέχρι την επόμενη φορά λοιπόν!

Gay alert?

Δεν ανεφερες καν την βιολιστρια ή την Sue…

εε τι να πω, τα λόγια είναι περιττά, τα έχουμε πει όλοι μας, τις αγαπάμε και τις 2.:smiley:

Ξαναγαμησαν κι εφυγαν λοιπον.

Τα lives αυτης της μπαντας ειναι εμπειρια…

Ο ηχος κεντρο και μεση-πισω που ημουν εγω ηταν πολυ καλος και γενικα 2 φορες που ημουν κεντρικα στο νεο Fuzz ηταν γαμω ο ηχος,στους Fates που ημουν κοντα στο μπαρ ηταν αθλιος.Στην αρχη παντως σημερα τον επαιζε λιγο ο ηχοληπτης με την ενταση στα μονιτορς γι’αυτο οι καγκελοι(sic)δεν ακουγατε καλα μαλλον.

Απο μενα τα πινκζ παντως πανε στη πληκτρου!(Οχι για το παρουσιαστικο προφανως:p)

Αντε και του χρονου…

Απλα δεν υπηρχαν ομως ε
πριν λιγο γυρισα.
Τα εσπασαν στο φαζ
τα εσπασαν και στο καμελοτ.

Λεπτομερειες και φωτοζ του μοροου