Ήταν εξαιρετικοί όλοι τους! (και που να ήταν και …ΟΛΟΙ τους!)
Δυστυχώς ΔΕΝ ήμουν στην προηγούμενή τους, οπότε μόνο να φανταστώ μπορώ πόσο καλύτερος/πιο ‘δεμένος’ θα ήταν ο ήχος τους… Σε αυτό, υποθέτω, έπαιξε ρόλο και το ότι δεν ήταν απαρτία επί σκηνής (λ.χ. ο Johannes έπρεπε να κάνει “γεμίσματα” και σε ρόλο κοντραμπάσου/βιόλας/βιολιού κ.ο.κ.)
Σε κάθε περίπτωση, ήταν εμπειρία! :thumbup:
Ποιος να μου τό’λεγε το '99 που τους πρωτοανακάλυψα ότι κάποτε θα είχα(με) την ευκαιρία να τους απολαύσουμε live και στην Ελλάδα… (και ποιος να μου τό’λεγε ότι θα τους έχανα την 1η φορά -γμ τις ιώσεις γμ!#-o)
Η πληκτρου τα γαμησε τα κομματια παντως, αργουσε το παιξιμο σαν να μην τα ηξερε απεξω… Μηπως ηταν φλογερα μονο regularly και εκανε fill και την θεση των πληκτρων;
Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο βασικός τους στα πλήκτρα (και βοηθός του Asis στη σύνθεση και -κυρίως- την ενορχήστρωση) είναι εδώ και πολλά χρόνια ο Hans Wolf:
Παιδιά δεν ξέρω τι λέτε εγώ το λάτρεψα το live… Απλά ένιωσα εκεί μέσα! Πρώτη φορά τους έβλεπα βέβαια αλλά το καταευχαριστήθηκα… Κι ο Johannes, τι παιδί! Credits στη στιγμή που ο Claudio ανάβει τσιγάρο από τον πυρσό του Fiffi! Εγώ παρόλο που ήταν 9 τους βρήκα καταπληκτικούς, κατάφερα να αρπάξω και την πένα του Asis :roll: (ναι ξέρω όλο κάτι καταφέρνω να πάρω για κάποιο λόγο!:lol:) Και κλείσιμο με awakening the centuries. Ε τι άλλο θέλουμε? Κρίμα μόνο που για να προλάβω το τρένο δεν κατάφερα να τους δω μετά
Να μπηκε καπου λαθος δε νομιζω,ισως σε μερικα τραβουσε τις φρασεις λιγο παραπανω αλλα ηταν το στυλ της ετσι και μου αρεσε πολυ(ηταν και συμπαθεστατη).Εκανε ενα μικροfail καπου προς το τελος,(λαθος νοτα)νταξει:p Δε τα ξερω βεβαια απ’εξω κι ανακατωτα τα κομματια τους,να πει και κανενα φανμποι=P
Αυτός ήταν και να πω την αλήθεια περίμενα να τον δω πάλι, όντως πολύ συμπαθής προς εμένα. Βέβαια και έμενα μου άρεσε η καινούργια. Φαινόταν λίγοοο αρχαία:p.
Ελπίζω την επόμενη φορά να έρθουν όσο περισσότεροι γίνονται και να τους δούμε σε κανά καλύτερο χώρο. Φαντάζεστε σε εξωτερικό χώρο, βράδυ με πολλά άστρα και γεμάτο φεγγάρι, με δάδες αναμένες…και μετά ξύπνησα…
Mπορει να μην ηρθαν ολοι, μπορει η τυπισσα στα πληκτρα να ηταν ασχημη και ψηλοασχετη αλλα…
ΤΟ LIVE TA ΠΗΔΗΚΣΕ ΟΛΑ ΛΕΜΕΕ!! Ακομα τραγουδαω " The final victory… has crushed the autumn silence" ! O ηχος για μενα ηταν τελειος, και ολα τα λεφτα η Su και η Αlly, με την οποια μιλησα πιο πολυ απο ολους μετα στην Καμελοτ. Ευχομαι να μας ξαναρθουν συντομα.
Και απο τον Ασις βασικα ολοκληρη συνεντευξη του πηρα μετα… Και τι δεν τον ρώτησα
[SIZE=“6”]ΕΠΟΣ[/SIZE] το χθεσινο!!!
Μαγικη βραδια, απιστευτο live γεματο συναισθημα και αρωμα Μεσαιωνα και ακομα πιο γαματη η συνεχεια στο Καμελοτ!
Ο ηχος μου φανηκε και μενα παρα πολυ καλος απο κει που ημουνα, καμια σχεση με αυτο που ακουγοταν (?) στους Fates Warning πριν λιγες μερες στο ιδιο μερος…
Αν και ελλειπεις, αλλη μια φορα εδειξαν τι μπορουν να κανουν. Και το κυριοτερο, ΟΛΟΙ τους φοβερα ατομα και απιστευτα φιλικοι.
Xemnas χαρηκα για τη γνωριμια. Οντως, η συνεχεια μετα στο καστρο του Τολκι με τη ζυθοποσια και την κουβεντουλα μαζι τους ολα τα λεφτα!
Ο Fiffi τρελαρας και ΘΕΟΣ οπως παντα! Τον ρωταω σε μια φαση τι γινεται με το καινουριο αλμπουμ και μου λεει “και που θες να ξερω γω? Δεν εχω ιδεα!!! Τραβα ρωτα τ’αφεντικο (Asis)!!!” χαχαχαχαχαχα!
Φχαριστουμε τον Asis., τον Τολκη και τη Γερμανια και τους περιμενουμε ξανα συντομα με καινουρια αλμπουμαρα!!!
Σας αφηνω γιατι ειμαι με 2ωρες υπνο τα τελευταια δυο 24ωρα…
Θα ηθελα να ευχαριστησω με τη σειρα μου τον Θαναση (Thorgal) για την μεγαλη εξυπηρετηση που μου εκανε και τη μελλουσα συζυγο που ειναι διπλα μου και πιστευει σε εμενα (αντε βγαλατε και ειδηση κουφαλες )
Eπισης να ευχαριστησω και τον Κωστα απο την didi music (ποτε δε πιστευα οτι θα γραψω κατι τετοιο )
Ρε Τολκι σε είδα εσένα! Αν θυμάσαι είμαι εκείνος ο τύπος με μπουφάν και μπλούζα Death που δε μπορούσε να σας βγάλει φωτογραφία ακόμη και μετά από 3 προσπάθειες:lol::lol::lol:
αφου εκει στο τει φωτογραφιας που εισαι δεν σας διδασκουν πως να πατατε κουμπακια σε μηχανες…ακομα κανεις τους υπολογισμους με το πως να πεσει το δαχτυλο πανω στο κουμπακι φανταζομαι:lol::lol::lol: