Πλακα πλακα δεν εχω πει ακομα γνωμη για το δισκο, τωρα μου το θυμησατε. =p
Δε μ αρεσε. Το Crucible μου φανηκε καλυτερο, και το Crucible να φανταστειτε δε μ αρεσει και τοσο. Αυτο… μου φανηκε λιγο βαρετο σε σημεια. Τι να πω, θα το ξανακουσω και θα επιστρεψω. To Nostradamus παντως ηταν χαλαρα καλυτερος δισκος, δεν το συζηταμε.
Edit: Επισης, ξεκολλατε με τις ‘‘ξεπερασμενες’’ αντιληψεις ρε παιδες. Μουσικη ειναι. Γιατι θεωρειται η μουσικη ξεπερασμενη, την ακουμε μονο οταν ειναι της μοδας;
Bεβαίως, γιαυτό η προσέλευση του κοινού στο Ελλάντα στις συναυλίες με τέτοιες μπάντες είναι η υποτετραπλάσια απο τις συναυλίες με τραγουδιστές πάνω της μίας οκτάβας.
Άκουσα το κομμάτι και το μόνο που έχω να πω είναι ότι είναι για πολλά κλάματα! Ρίφφς κάτω του μετρίου, τύμπανα και μπάσο καμία έμπνευση, ΤΙΠΟΤΑ! Στοίχους όσους πρόσεξα, ότι να’ναι. Γενικά το κομμάτι δεν μου άρεσε. Δεν έχω ακούσει το άλμπουμ και ούτε πρόκειται να το ακούσω αν αυτό θεωρείται η κομματάρα. Δηλαδή τα άλλα πως θα είναι; Όσον αφορά το άλμπουμ, ΤΙ ΚΑΓΚΟΥΡΟARTWORK ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΓΕΡΟ; Δηλάδη όταν έγραφε το καινούργιο του υλικό, φανταζόταν να περάσει το αυτοκίνητο που με δυσκολία το ξεχωρίζεις από διαστημόπλιο με τόσα λαμπάκια και κουμπάκια ,που θα έχει πάνω του, και θα παίζει στη διαπασόν κομμάτια από το νέο Halford; Eλεος! Όσον αφορά το βίντεο κλιπ. Oκ, είναι βίντεο από live αμφάνηση.Αλλά τι μετριότητα ήταν αυτή μωρέ; Τι άθλιο μοντάζ ήταν αυτό; Ο κιθαρίστας και ο μπασίστας αλλάζανε όργανα κατά την διάρκεια του κομματιού; Είναι ο γαμημένος Halford ρε φίλε, αυτοαποκαλείται metal god και δεν το σέβεται για κανένα λόγο, γιατί να το σεβαστώ εγώ; Σιχτίρ δεν πρίλαβα να ανοίξω το μάτι μου…
Φιλε ειπα ξεπερασμενο ,εννοωντας οτι οτι ακουσα μου φανηκε αναμασημα τοσο του ηχου και του στυλ των Judas Priest,οσο και της ιδιας προσωπικης καρριερας του Halford.
Εγω φιλε μου κι αν δεν ακουω πραγματα της μοδας!!!