HammerFall!

Το In Memoriam πρ’επει να λέω…

Αυτο που διαπιστωσα στη Γερμανια ειναι, οτι σε ολοκληρη την Ευρωπη οι HammerFall ειναι TEΡΑΣΤΙΟΙ.

Στο Wacken ηταν μαλλον η μπαντα που εβλεπες στα μπλουζακια των περισσοτερων (αυτοι και οι Amon Amarth). Απο εφηβους μεχρι μεσηλικες.

Ειδικα την δευτερη μερα του φεστιβαλ, που επαιζαν αυτοι, οπου και να κοιτουσες εβλεπες HammerFall !!

(ευτυχως, σε αντιθεση με την χωρα μας, οι Ευρωπαιοι δεν εχουν μεινει μονο στο glory to the brave, αλλα αναγνωριζουν και το ποσο δισκαρες ειναι και οι υπολοιποι δισκοι του συγκροτηματος!)

ωραιοι οι hammerfall ,αντιγραφουν λιγο τους εαυτους τους σε καθε αλμπουμ αλλα γουσταρω την μουσικη τους.Ειναι πιασαρικη band για αυτο εχει τοσους οπαδους,εχουν και πολλα σουξε κομματια για να τραγουδας μεχρι να σου βγει το λαρρυγγι :stuck_out_tongue:

Αρκετά αξιόλογη μπάντα αν και οι δίσκοι τους μετά το Legacy Of Kings δεν μου κάνουν κάποια ιδιαίτερη εντύπωση (χωρίς αυτό να σημαίνει οτι είναι κακοί δισκοι,απλά όχι τόσο καλοί όσο οι δύο πρώτοι)

ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

OI HAMMERFALL ΓΑΜ@NΕ!!! ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥS!

Σορυ απλα ειναι η τεταρτη αγαπημενη μου μπαντα 8)

τις εχεις ταξινομησει δηλαδη?

Ωραιο οι Hammerfall αλλα εχουν “χαλασει” λιγο σε σχεση με τα παλια τους γαμωτο. To τελευταιο τους το περιμενα πως και πως και με απογοητευσε λιγο. :frowning:
Tα αγαπημενα μου παραμενουν τα δυο πρωτα τους. Ειδικα το Glory to the Brave

Και παλι στο στουντιο.

http://www.hammerfall.net/