Μάλλον δεν μιλάει για τις φωτογραφίες του γκρουπ αλλά για την φωνή του τραγουδιστή, εγώ τουλάχιστον εκεί θα το πήγαινα. Αλλά εντάξει τώρα αυτό που είπε μου φάνηκε εντελώς παιδικό!
Καλα οπως και να το πε ηλιθιο ηταν βασικα:lol:…
Ο cans εχει πολυ καλη φωνη(οχι και αγαπημενη μου) αλλα καλυτερη απο πολλες πολυ πιο παιδικες του power metal χωρου.Εχει τραγουδησεικαι στο αλμπουμ των warlord πολυ καλα
Ο Cans έχει παρα πολύ καλή φωνή. Ντάξει δεν είναι όλοι φωνάρες σαν τον Blythe :lol:
Εκτός από τη φοβερή δουλειά του με τους Warlord και ο σόλο δίσκος του Cans που έβγαλε πριν κάτι χρόνια είχε ωραίες στιγμές
Βασικά εμένα το μεγαλύτερο πρόβλημα με αυτή τη μπάντα είναι η φωνή του. Από την αρχή. Γούστα είναι αυτά. Το καινούριο δεν το έχω ακούσει αν και για να είμαι ειλικρινής δεν περιμένω και τίποτα ιδιαίτερο, έχω χάσει επαφή από το Legacy of Kings και μετά…
και γω δεν την παλευω με τη φωνη του
οταν ειμουν 17 την ακουγα ανετα
τωρα σε αυτο το χωρο θελω αμερικανιλα στη φωνη !!!
και γω μια απ’τα ιδια
Το Raise the hammer μεγάλη instrumental-άρα!Και τούμπανο το Hammerfall.Αλλά δεν τις κόβω κιόλας…
Moλις ακουσα τον καινουριο δισκο ‘‘Νο Sacrifice, No Victory’’ στο youtube.
Πoλυ καλος δισκος.
Αλλωστε οι HammerFall ειναι εγγυηση στο γνησιο heavy metal.
Ομως σε καμια περιπτωση δεν ειναι ‘’ το καλυτερο τους μετα το Glory To The Brave ‘’, που οπως λετε γραφει το metal hammer.
Τις ΔΙΣΚΑΡΕΣ ‘‘Legacy Of Kings’’, ‘‘Crimson Thunder’’, ‘‘Chapter V’’ και ‘‘Renegade’’ δεν νομιζω οτι τις φτανει.
σε καμια περιπτωση ο νεος δισκος δεν ειναι πολυ καλος…κ σε καμια περιπτωση επισης τα chapter v,crimson thunder δεν ειναι δισκαρες…κ τα τρια που αναφεραμε ειναι μετριοτατατατα…
Δισκος που εχει μεσα τα ‘‘Riders Of The Storm’’, ‘‘Hearts On Fire’’, ‘‘Hero’s Return’’, ‘‘On The Edge Of Honour’’, ‘‘Trailblazers’’, ‘‘In Memoriam’’ σαφως και ειναι δισκαρα…
μπορεί το chapter v,να μην είναι δισκάρα αλλά το Crimsom Thunder είναι…και τους λόγους τους είπε ο Night*Sky…
όσο για το καινούργια απλά είναι ένας καλός δίσκος, μου ακούω ευχάριστα χωρίς να βαρεθώ και αυτά αρκεί για μένα…
Now playing: Amon Amarth - A Fury Divine
via FoxyTunes
ειλικρινα οσα τραγουδια ανεφερες ειναι μετριοτατα οσο δεν παει αλλο…δλδ αν λες οτι οι hammerfall ειναι μια απο τις λιγες μπαντες που παιζουν ποιοτικο κ γνησιο heavy metal τοτε αρχιζω να πιστευω οτι το heavy metal εχει πεθανει! δλδ ας σοβαρευτουμε λιγο ολα τα κομματια τους ειναι ιδια,μοιαζουν με χιλια δυο αλλα κ ειναι πολυ προβλεψιμα…ελεος ομως…
Πες μας τι μπάντες που έχεις ξεχωρίσει εσύ στο είδος να κάνουμε κουβέντα
μπορω να επεμβω εγω?
μιλωντας για ευρωπη καθαρα γιατι αμερικη δεν μπορει να συγκριθει
wolf (ακουω το καινουργιο και βαραει πολυ ωραια), lion’s share, astral doors, powerwolf, silent force
επισης δεν αναφερω μπαντες του πιο επικου στυλ γιατι και εκει δεν εχουν ελπιδες
Nαι αλλά κι εσύ βρίσκεις τους Hammerfall μετριότατους?
ναι
σε σχεση με τις μπαντες που κυκλοφορουν αυτη τη στιγμη εκει εξω
ας μην ειχανε απο πισω την nuclear blast με το τρομερο promotion που τους εκανε
να βλεπαμε που θα φτανανε
σας προτρεπω παντως να ακουσετε το νεο wolf
ειναι φοβερο
παραγωγη roy-z και συμμετοχες απο mark boals και hank shermann
ενα δειγμα εδω
Powerwolf συμφωνώ ότι είναι πολύ καλοί. Οι Astral Doors για μένα δεν ειναι τίποτα το ιδιαίτερο σε καμία περίπτωση. Τέσπα, θα ακούσω και τους υπόλοιπους που πρότεινες
καλο συγκφροτημα.αγαπημενο μου τραγουδι το let the hammerfall
Αυτοί δεν έχουν ένα γαμάτο instrumental κομμάτι ;
Το Reign of the hammer (στο Threshold), το In Memoriam (στο Crimson Thunder), ή το Raise the hammer (στο Renegade) λες ??