HammerFall!

Πολυ θα γουσταρα να τους δω ζωντανα!!! Τρελο headbanging

Ειδικα και με Sabaton support, οπως αναφερεται…

ΠΟΛΕΜΟΣ λεμε !!! :smiley:

Δε μ’αρέσουν… αρκετά μονότονοι και επαναλαμβανόμενοι για τα γούστα μου…

Απαπαπαπαπαπαπαπα.Εδω κολλαει και το ασμα της Βανδη.
Περα απ’τη πλακα δε τους παω μια,αλλα για το ειδος λενε.

ρε κάθησα και διάβασα από την αρχή το τοπικ και πραγματικά εδώ και 5 ποστ έχετε βγει off topic:lol::lol::lol:

περί hammerfall τώρα…η μπάντα μου αρέσει πάρα πολύ και αγαπημένος δίσκος το Legacy of Kings καθαρά γιατί ήταν το πρώτο που άκουσα…τώρα για καλύτερος τι να σας πω,δεν μπορώ να διαλέξω εύκολα…
ελπίιζω τα καινούργιο να τα σπάει και να τους δούμε live…
καλά και αν γίνει αυτό που είπε ο Night*Sky με Sabaton θα αρχίσω να πιστεύω στον Θεό(όχι πλάκα κάνω)…
βασικά θα είναι λίγο δύσκολο μιας και θα έθουν το Ιανουάριο οι Sabaton…

Now playing: Edguy - Out of Control
via FoxyTunes

Δεν είμαι καθόλου φαν της μπάντας αλλά οι 2 πρώτοι τους δίσκοι μου αρέσουν…

http://www.youtube.com/watch?v=vkmlujV-TvU
εντάξει το κομμάτι τα σπάει στεγνά,άμα είναι έτσι και ο υπόλοιπος δίσκος!!!:D:D

Kαλο ειναι. :wink:

Oλους τους HammerFall δισκους, τους βρισκω εξαιρετικους !!:bow:

Σιγουρα και αυτος θα μας ικανοποιησει !! 8)

πωπω τι τρελό κόλλημα έχω φάει λέμε τώρα!
απίστευτο τραγούδι!!!8O8O

Ρε παιδια, το απιστευτο τραγουδι Last Man Standing που υπηρχε στην Best-Of συλλογη και το γυρισαν μαλιστα και video-clip δεν θα περιεχεται σε αυτον τον δισκο ?? :-k
Τετοια τραγουδαρα θα πρεπει να ειναι μεσα σε κανονικο δισκο και οχι απλα ως ενα ‘‘new song/bonus track’’ σε μια συλλογη… :-s

:!: http://www.youtube.com/watch?v=IOmMZBZGBps&feature=related :!:

Θα τους δω ζωντανα 29 μαρτιου…με support sabaton…και στις 20 φλεβαρη εχουν signing session σε ενα δισκαδικο στη στοκχολμη…

Πωωω ρε φιλε, αυτα ειναι !!
Πολεμος θα γινει !!
Καλα να περασεις !!
Κοπανησου και για μενα !!

:smiley:

O Xάκος είπε ότι ο καινούριος είναι ο καλύτερος από εποχής Glory To The Brave. Για να δούμε… Όχι ότι οι προηγούμενοι μας χάλαγαν καθόλου, μια χαρά μας πώρωναν :smiley:

“βγήκε” το καινουργίο τελικά,τώρα το “αγοράζω”.σε 12 λεπτά θα μου το “φέρουν”.8)

Now playing: Amon Amarth - The Fate of Norns
via FoxyTunes

Πες μου αληθεια ποσες φορες εχει διαβασει αναλογη φραση στο Χαμερ.Και νομιζω παντου γινεται αυτο.Βγαινει κατι που σιγουρα δεν φτανει κατι παλιοτερο αλλα για να μην το απαξιωσουν εντελως το βγαζουν καλυτερο απο τα προσφατα.Αλλο που μετα απο 1-2 χρονια το αναφερουν στη καλυτερη ως χρυση μετριοτητα.

Ακουσα το glory to the brave μετα απο πολλα χρονια ολοκληρο(πρεπει να πηγαινε 1η λυκειου)…Ειναι ωραιος δισκος.Και η διασκευη στο chlid of the damned πολυ καλη.

οι hammerfall ειναι gay η μουσικη που παιζουν ειναι gay ακου κανενα πραγματικο συγροτιμα βλ. lamb of god

AAXAXAXAXAXAXAXXXXXXXAAAAAAAAAAAAAAXAXA
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA
xAAAAAAAAAAXAXAXAXAXAXAXA
Τι λες ρε καρμοιρη…

Πολυ Hammer διαβαζει ο Rafael… :lol::lol:#-o

Στο ιδιο ‘‘κλιμα’’, οι Lamb Of God ειναι FALSE metal και φλωρικες αμερικανιες, τραβα ακου λιγο αληθινο και γνησιο metal, βλ. Jag Panzer. :wink:

το καινούργιο hammerfall ακούγεται πολύ συμπαθητικό.
σε σημείο που με ανάγκασε να πάω στο h της δισκοθήκης και να βγάλω να ακούσω το Glory To The Brave. Και το ευχαριστήθηκα.Τι ωραίο δισκίο πραγματικά. Αν συγκινηθώ περισσότερο θα βγάλω και το t-shirt που είχα πάρει όταν είχε βγει ο δίσκος με το απίστευτο logo πισω “A metal heart is hard to tear apart”. χαχαχα

οκ, όχι ότι έχω και τίποτα τρελές απαιτήσεις από τους hammerfall.

Απίστευτος!!! :lol::lol:#-o#-o

πλακα πλακα οι φωτογραφησεις τους ειναι απο τις πιο gay/χαζες του χωρου…
παρολαυτα
:lol: