HammerFall!

Διότι:

To πρώτο άλμπουμ περιέχει περισσότερο in your face & up tempo κομμάτια, ενω τo δεύτερο είναι κάπως πιο “φορτωμένο” με μεγάλα σε διάρκεια κομμάτια και πιο αργό ρυθμό. Με βάση τα γούστα των 2 σας προτείνω στον καθένα το ανάλογο άλμπουμ. :slight_smile:

:smiley: Μας γνωρίζει ο μπαγάσας. Θενκ γιου.

Κάτι όσον αφορά τους Hammerfall. Γενικά δεν είχα πολυασχοληθεί μαζί τους, μόνο διάσπαρτα κομμάτια. Έκατσα και άκουσα το Glory To The Brave και πουθενά δε βρήκα τι κατάφερε να τρελάνει τον Maiden1979 τόσο…:-s

Ωραίες συνθέσεις μεν, αλλά και αρκετά μέτρια κομμάτια από την άλλη…

Akoy tote to ‘’ Crimson Thunder ‘’. :wink:

Για κάποιους από τους τελευταίους δισκους τους να το καταλάβω αυτό που λες, αλλά για υλικό εποχής '92-'97 τότε άστο καλύτερα… Κλασσικά albums που έγραψαν ιστορία στο power metal των 90s… at the end of the day, είναι θέμα γουστου.

Αυτοί στους οποίους αναφέρεσαι (δηλαδη οσοι σιχαινονται το power) δεν νομιζω να εχουν καλυτερη γνωμη για μπαντες οπως οι Helloween (περα απο το να παραδεχονται τα Keepers γιατι αλλιως θα τους περνουσαν για τρελους…) Μου θυμιζουν αυτους που, ενω, ποτε τους για παραδειγμα δεν γουσταραν τους Maiden κραζουν μονο τα τελευταια albums τους επειδη απλα δεν μπορουν να κραξουν τα κλασσικα τους…
Σε τελικη ποιος power metal fan νοιάζεται για την γνωμη ενος που “σιχαινεται το power”; ειναι σαν να ρωτας τους σκυλαδες την γνωμη τους για το έργο του Paganini (και αντιστρόφως)…

Και για να μην βγαινουμε εκτος τοπικ παλι, απο Hammerfall σε οποιον δεν πολυαρεσει το Glory to the brave ας ακουσει το Crimson Thunder ή το τελευταιο τους.

ωπα!
νταξ
stratovarius ασχετα αν αρεσουν ή οχι, επηρεασαν τεραστιο κομματι της power σκηνης!μη λεμε οτι να ναι
και δισκοι σαν το dreamspace ειναι μοναδικοι!

καλα μαλλον ζεις σε αλλη χωρα!!
εδω βγηκε συντακτης του hammer στην εκπομπη του χακου και ελεγε :
Εσεις που κατηγορατε το power οτι ειναι τραλαλα τραλαλο χαρουμενο στρουμφακια κλπ κλπ
ετσι μας αρεσει,να μας φτιαχνει τη διαθεση κλπ κλπ

και βασικα ολη η διαμαχη ειναι με το ευρωπαικο power καθως απο ενα σημειο και επειτα ξεφυγε
και εγινε ολο το θεμα δικαση και υπερμελωδικα ρεφραιν

καλα οι lost horizon ειναι οτι καλυτερο εχω ακουσει τα τελευταια χρονια στον συγκεκριμενο χωρο

πραγματικα αυτη η μπαντα αξιζει να ακουστει

ΦΩΝΑΡΑ!!!οχι παπαριες
ΕΜΠΝΕΥΣΗ!!αυτη η γαμημενη εμπνευση που απουσιαζει κατα κορον,την εχουν στο μεγιστο
ΠΑΙΞΙΜΟ!!ειναι παιχταραδες και μπορουν να παιξουν οτι μουσικο θεμα φανταστουνε!
ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΕΣ!!!με τα ολα τους, ΡΙΦΣ!! LEADS\SOLO!! ΡΕΦΡΑΙΝ!!! ΑΛΛΑΓΕΣ!!! ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!
κομματια σαν το CRY OF A RESTLESS SOUL πραγματικα ισοπεδωνουν δισκογραφιες!!!

κριμα που την εκανε ο τραγουδιστης!

Κομματαρα! Όπως και το “World through my fateless eyes”…

Edit: Όποιος δεν έχει ακούσει Lost Horizon, ας τσεκάρει το προαναφερθέν κομμάτι από το album “Awakening the World”…
http://www.youtube.com/watch?v=--s8sPagmeA

Συνεχίζοντας το οφφ-τοπικ:

Πράγματι Eagleheart το Awakening The World μου αρέσει αρκετά μπορώ να πω… Θα ξαναδώσω ευκαιρείες και στο άλλο βέβαια…

welcome back δεν ειναι τρελη κομματαρα?!?!!

Αυτό που μου έμεινε με την πρώτη είναι το World through my fateless eyes…

Γιατι ειναι ΥΜΝΟΣ:)

Δεν ειναι καλυτερο να ανοιχτει τοπικ “Lost Horizon”?
Νομιζω ετσι θα το δει και πολυ περισσοτερος κοσμος…

Μακάρι όλα τα off topic στο φόρουμ να ήταν σαν αυτό των τελευταίων πόστς αυτού του τόπικ! 8)

Αν σου πώ ότι κι εγώ έχοντας πρώτα ακούσα το Awakening… όταν πρωτοάκουσα το Flame… δεν μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση…
Τώρα τα γουστάρω και τα δύο!
Αλλά μάλλον το Awakening λίγο περισσότερο μιάς και το άκουσα την εποχή πού βγήκε κι ενώ είχα αρχίσει να απογοητεύομαι από τη νέα “φουρνιά” του είδους. Επίσης στο άλμπουμ αυτό βρίσκεται ένα εκ των κορυφαίων heavy metal riffs των 00’s. Φυσικά μιλώ για την εισαγωγή του Denial of Fate! :metal: :respect:

Έτσι εξηγούνται ΟΛΑ!!! :yes:

#-o #-o #-o #-o #-o

Από τα πιο επικά posts που έχω διαβάσει στη ζωή μου! :expressionless:

Είπες όμως ότι δεν είσαι καν powerας, οπότε κακώς δίνω σημασία… :roll:

Δεν θα ξαναδώσω! :slight_smile:

να σ πω…!! ορεξη εχεις βραδιατικα για μπινελικωμα…
τι ακριβως δν καταλαβες πυροτουβλο μου?οτι δν μαρεσουν αλλες power μπαντες εκτος απο helloween το χεις?θες βοηθεια στη συλληψη του??:roll:
ειπαμε μονες εξαιρεσεις θεωρω τους symphony x,τους Angra,αντε κ τους Kamelot…TEΛΟΣ!

Πρόσεξε πώς μιλάς, γιατί αν σε αρπάξω θα έχεις άσχημα ξεμπερδέματα! :wink:

χαχα…:lol: αποκαλυφθηκε η βιαιη φυση του maiden1979…:stuck_out_tongue:
Beware!:slight_smile:

Συνεχίζεται η κουβέντα χωρίς προσβλητικά spam post…

NEWS NEWS NEWS!

HAMMERFALL: New Album Details Revealed

Swedish melodic metallers HAMMERFALL have set “No Sacrifice, No Victory” as the title of their eighth full-length album, due on February 20, 2009 via Nuclear Blast Records. The CD was recorded in part at Andy La Rocque’s (KING DIAMOND) Sonic Train Studios in Varberg, Sweden and includes an instrumental written by the group’s latest addition, guitarist Pontus Norgren (THE POODLES, TALISMAN, GREAT KING RAT), as well as a song entitled “One of a Kind”, which was composed as a collaboration between HAMMERFALL guitarist Oscar Dronjak and IN FLAMES axeman Jesper Strömblad (who was a member of HAMMERFALL in the band’s earliest incarnation). The cover artwork was created by Sam Didier, while Thomas Ewerhard was responsible for the CD layout.

“No Sacrifice, No Victory” track listing:

1. Any Means Necessary
  2. Life Is Now
  3. Punish And Enslave
  4. Legion
  5. Between Two Worlds
  6. Hallowed Be My Name
  7. Something For The Ages
  8. No Sacrifice, No Victory
  9. Bring The Hammer Down
  10. One Of A Kind
  11. My Sharona (THE KNACK cover)

A video for the first single, “Any Means Necessary”, will be shot in Belgrade, Serbia next week.

The band will embark on a European headlining tour in early 2009, with support from SABATON and BULLET.

Να και το εξώφυλλο του δίσκου:

EΤΣΙ !!!

HEAVY METAL ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ !!!

Aντε να δουμε και HAMMERFALL live να εχουν εκπληρωθει ολα τα συναυλιακα ονειρα ! 8)