Τα εξωφυλλα ποσο παιζει να τα σπανε?Πανε για αγορα.Αγαπαμε cobbet και slough feg:D…Παντως ψιλοφοβαμαι μιας και εχει μπολικες αλλαγες.Και scalzi εφυγε και οι κοπελιες…ο chewy θα ειναι ακομα?
Είναι πάρα πολύ δύσκολος ο δίσκος, σε αντίθεση με τα παλαιότερα που είχαν αυτήν την απίστευτη μουσική απλότητα που έλεγες “πως γίνεται να μην το έχει σκεφτεί κανείς άλλος πιο πριν”.
Πιο αργοί ρυθμοί, πιο πολλά progressive περάσματα και γενικά αστείρευτη ποιότητα. Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο.
Εγώ βέβαια θα προτιμούσα την απίστευτη φωνή του Scalzi αλλά όχι ότι χαλιέμαι κιόλας.
Anyway, πάω για την πέμπτη ακρόαση γιατί όπως είπα είναι δύσκολος δίσκος και δεν τον έχω καταλάβει ακόμα. Και φυσικά θα χρειαστεί λεπτομερής ανάγνωση των στίχων, οι οποίοι στο παρελθόν ήταν εξαιρετικοί, οπότε υποθέτω ότι ισχύει και τώρα το ίδιο.
Για άλλη μια φορά πάντως θα το πω: Συγκρότημα κόσμημα για το metal
Ενταξει εχω περιοριστει στο august engine(insect τι κομματατζα!!!)…Ελπιζω στην επομενη γυρα για σιντι να χει ερθει…κανα 18αρι κλασικα(ειναι και διπλο)…
Εχω ακούσει προς το παρόν μόνο εκείνο που έχουν ανεβάσει στο myspace, ντάξει μεγάλος τραγούδαρος όπως πάντα… Ασε που μου θύμισε κι όλας (δεν ξέρω αν ήταν ιδέα μου) και λίγο Yes… θα το πάρω με την πρώτη ευκαρία το αλμπουμάκι και θα το λιώσω, δεν έχουμε και πολλούς Hammers σ’αυτή τη μουσική…