Hardcore/Deathcore/-core κυκλοφορίες

μεσα φθινοπωρου ξεκινανε ηχογραφησεις για lp λενε…αναμενουμε με αγωνια… 8)8)

Aν ενδιαφέρεσαι το εχει φέρει σε βυνίλιο ο σταύρος στο rythm. Eπίσης ακριβώς κάτω του υπήρχε το ομώνυμο today is the day που με προκαλούσε κολασμένα:(, αλλά τα 20 ευρώ του σε τέτοια δύσκολη περίοδο με απέτρεψαν απ’ την αγορά του…

της προαλες ακουσα τουτο

δεν τους ήξερα ένταξή δεν τρελάθηκα αλλα ακούγετε χαλαρά!!
First Bite

Αδιάφορο metalcore

Συμφωνώ :frowning:

Μόλις άκουσα αυτή την υπέρτατη δισκάρα και έχω μείνει κανονικά. Από τα καλύτερα φετινά άλμπουμ σίγουρα (τι καλύτερα δηλαδή καρφί νούμερο ένα πάει). Μερικές παρατηρήσεις ωστόσο.

  1. Τι δουλεία έχει εδώ μέσα; Το άλμπουμ δεν έχει και τόση σχέση με hadrcore, deathcore, μάλλον καμία θα έλεγα βασικα. :-k

  2. Γιατί δεν έχει γίνει ακόμα ξεχωριστό θρεντ για την απόλυτη αποθέωση του;

Τέλειος και απόλυτα γαμηστερός συνδυασμός black metal σε κλασικές ροκ φόρμες, εδώ μέσα έχει από blast μέχρι και κάτι σολίδια που θα ζήλευαν όλοι οι ροκ κιθαρίστες σήμερα. Το άλμπουμ είναι η χαρά της μπύρας αλλά όχι με τον χαβαλεδιάρικο τρόπο που το κάνουν μπάντες όπως οι korpiklaani για παράδειγμα αλλά με ροκ δυναμίτες που είναι αδύνατον να μην σε παρασύρουν.

Οι kvelertak ξέρουν να γράφουν τραγούδια,Απίστευτες κοματάρες όπως το Liktorn που αρχίζει με ένα black metal ριφ και blast για να σκάσει λίγο πιο μετά ένα ακόμα πιο γαμάτο hard rock και μια γαμάτη μελωδία και όλο αυτό όχι απλά να μην ακούγεται παράταιρο αλλά απλά θεικό.Είναι πραγματικά απίστευτη η συνθετική τους ικανότητα, όλα τα κομμάτια είναι ένα και ένα, όλα μπορούν να γίνουν εύκολα single. Οι αθεόφοβοι έχουν πάρει μέχρι και το επικο viking black metal και κάναν ροκ χιτ (Mjød anyone? ). Γενικά δεν βρίσκω στιγμή που να υστερεί το γαμημένο.

Η μουσική τους θα μπορούσε να παρομοιαστεί ίσως με αυτή των entombed μετα τα 2 πρωτα άλμπουμ σε ότι αφορά το συνδυασμό ροκ και death στους μεν και στον συνδυασμό black και ροκ εδώ. Αν και οι kvelertak είναι πολύ πιο παλιοροκάδες νομίζω.

Αναμένεται να πέσει τρελό λιώσιμο και να πάει για αγορά :drunk: :metal:

Όπου και να το έβαζα πάλι “λάθος” θα ήταν, το ποιο σωστό βέβαια όπως είπες είναι ένα δικό του topic.

καλα Kvelertak εβαλα να ακουσω στο youtube το Mjød και το Blodtørst απο περιέργειά και μου έπεσε το σαγόνι… το αλμπουμ κατεβαίνει και αν ειναι ετσι και τα αλλα θα παρει φωτιά!!! :smiley:

The Secret - Solve Et Coagula (2010)

οι the secret είναι ιταλοί, και αυτός είναι ο δεύτερος δίσκος τους, αλλά ο πρώτος τους με την southern lord.θα μπορούσα να το ποστάρω και στις hardcore κυκλοφορίες ή ακόμα και στις black.η βάση της μουσικής τους όμως είναι το crust.λυσσασμένες blackened crust συνθέσεις, και υπερπωρωτικά heavy mid tempo σημεία.ο δίσκος κλείνει εξαιρετικά με το επικών διαστάσεων 1968.έχω πάψει πλέον να θεωρώ αστεία την ιταλική σκηνή.
αξίζει.

http://www.myspace.com/thesecret

http://rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=963677&postcount=1874

Ε στα χάρκορ πάει καλύτερα. Τουλάχιστον από τα λίγα κομμάτια που έχω ακούσει και είναι φουλ κονβέρτζ και το γεγονός ότι έχουν έρθει 2 φορές εδώ (μία σαπόρτ στους κονβέρτζ :p) ε κι από DIY φιλόσοφι μου φαίνεται ότι πάσχουν κιόλας οπότε…

δεν τα κατέχω και πολύ αυτά τα είδη (hardcore και crust), και ακούγοντάς το μου έκατσε κάπου ανάμεσα.έκανα “α μπε μπα μπλομ”, και τελικά το πόσταρα εδώ.:stuck_out_tongue:
αν θέλει κάποιος moderator ας το μεταφέρει τότε στις hardcore κυκλοφορίες.

από μπλουζάκια πάντως, κλικ μου κάνει αυτό εδώ:

bump

μιας και μου’ σκασε σήμερα παραγγελία deathwish και μαζί της μου’ ρθε και το νέο εφταράκι των αυστραλών Carpathian σε χρώμα πορτοκαλί.

Carpathian - Wanderlust (2010)

Το άκουσα κάποιες φορές. Γενικά δεν ήταν άσχημο το δισκάκι, ωστόσο δεν ήταν και κάτι το εντυπωσιακό. Δηλαδή δε μου άφησε τον ενθουσιασμό που μου άφησαν κάποιες προηγούμενες δουλειές τους.

Ωστόσο είναι ωραίο κλασσικό deathwish hardcore (αν μου επιτρέπεται ο όρος). Πολύ καλή παραγωγή και ωραίοι στίχοι. Στα πολύ + του δίσκου είναι η διασκευή του shadowplay από Joy Division. Ίσως και η καλύτερη στιγμή του Ep.

http://www.youtube.com/watch?v=S5e9zXok7I4
(το εν λόγω κομμάτι σε live εκτέλεση)

Πάντως το wanderlust σε καμία περίπτωση δεν αγγίζει τη προηγούμενη ΔΙΣΚΑΡΑ τους Isolation, την οποία είχα αποθεώσει εδώ ( http://rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=825721&postcount=1799 )

αααα καλη φαση το προηγουμενο LP ηταν απο τα καλυτερα στο ειδος του. πιασαρικο οσο δεν παει…

Καινούριο [SIZE=“4”]Terror[/SIZE] !!! Keepers of the Faith

ότι καλύτερο έχω ακούσει στο χώρο τον τελευταίο καιρό.

All Pigs Must Die

Άλλο ένα side project που συμμετέχουν μέλη των converge (Ben Koller) και των Hope Conspiracy (Kevin Baker) με τέλειο artwork.
Το πακέτο του [u]preorder[/u] ήταν τέλειο αλλά δυστυχώς δεν έπαιζε φράγκο :confused:

[B]Madball - Empire[/B].Εσκασε μυτη και αυτο !
Το αλμπουμ του 2007 ηταν πολυ καλο !

το άκουσα.
δεν εντυπωσιάστηκα,δεν έκανε κανένα μπαμ!
σταθερή αξία όμως οι MADBALL,καλό δισκάκι.

Σταθερή αξία οι Madball.
Το Infiltrate The System ήταν δισκάρα, το Empire είναι ένα -άντε το πολύ δύο- σκαλιά πιο κάτω. Ποιοί απ’τους μεγάλους όμως συνεχίζουν; Οι Agnostic Front τήνουν να γίνουν αστείοι, το τελευταίο Sick Of It All έχει κάτι που με χαλάει, ίσως μοντερνίζει πολύ.
Μένουν οι Madball που κρατάνε ψηλά τη σημαία μέσα στο μπέρδεμα Hardcore/post-emo/noise/καιδενξερωεγωτιαλλο. Τίμιο άλμπουμ από ένα τίμιο συγκρότημα.

Υ.Γ.: Οι Madball και το Set It Off με βάλανε στην Hardcore/punk φάση, οπότε τους έχω πολύ ψηλά… :slight_smile:

[B]Τhe Carrier - One Year Later[/B]

μεγάλο σκάλωμα τελευταία όμως.