[B]Enabler[/B], λοιπόν.
Με αφορμή το καινούριο τους EP Flies που στρημάρει [I]εδώ[/I], να πούμε δυο λόγια.
Συγκρότημα από το Μιλγουόκι, ξέρετε, Μπακς, Αντετοκούνμπο κλπ. Οι ίδιοι λένε ότι παίζουν κροσόβερ, μεταλικό χαρντκόρ και αυτό φτάνει ως περιγραφή πιστεύω. Προέρχονται από τα χαρντκορ συγκροτήματα Harlots και Abaddon, δεν έχω ιδέα τι και πώς, ο τραγουδιστής τους πάντως έχει ταττού με το όνομα των πρώτων.
Η μουσική τους είναι κατά βάση γρήγορη, έχουν φοβερό όγκο στις κιθάρες, ο ντράμερ κοπανάει τα πάντα και η μικροσκοπική μπασίστρια με τις μπλούζες Om και Sleep είναι για πολλές αγάπες.
Δεν έχω βρει πότε σχηματίστηκαν, αλλά το πρώτο LP (τρόπος του λέγειν) το βγάλανε το 2010 και είναι μια ηχητική επίθεση 21 λεπτών που μπορώ να την συγκρίνω άνετα με τους καλούς Entombed για παράδειγμα. Και εξωφυλλάρα.
Μετά βγάλανε διάφορα αξιόλογα σπλιτάκια και EP κι ένα LP το 2012 με τίτλο[B] All Hail The Void[/B], το οποίο δεν με συντάραξε τόσο όσο το πρώτο.
Το πρόσφατο EP είναι λίγο πιο συγκρατημένο και μελωδικό σε σχέση με τα προηγούμενα νομίζω, προσωπικά τους προτιμώ πιο σπηντάτους, βέβαια έχει και μια ζόρικη διασκευή στο Arise των Sepultura, δεν είναι άσχημο καθόλου.
Το συγκρότημα είναι βαρβάτο, μπαμπάτσικο, μοστράρει και ανάποδους σταυρούς, κάνει περιοδεία με τους Martyrdod και τους Rotten Sound, γενικά το έχουν πολύ.
Σε ετχαριστω για τις προτασεις φιλε, αν και καλα με καταλαβες, αυτα τα νεα ακουσματα που παρεθεσες μου φαινονται λιγο wannabe (ειδικα μολις ειδα σε ενα βιντεο τον drummer να ποζεριαζει με το να σηκωνει την μπαγκετα στον αερα λες και διαγωνιζεται στη γιουροβιζιον), μαλλον θα το γυρισω ξανα στις ριζες (earth crisis, sick of it all, integrity, chain of strength Κλπ). Αλλα σε ευχαριστω παντως, ολο και κατι θα βρω απο νεο ηχο
θετικό χαρντκοτ χμμμ…γιατί να πας στην άλλη άκρη του Ατλαντικού αφού έχουμε εγχώριο και ωραίο :[B]my Turn[/B] -ριξε αυτιές μπας και σ αρέσουν και να τους δεις και λαιβ. Αλλά βέβαια δεν είμαι της “θετικής φάσης” (παρότι κατανοώ τη φάση σου)για να σου αραδιάσω σχετικές μπάντες κι απ τις δυο πλευρές του Ατλαντικού, είμαι ακόμη κολλημένος με αρρωστιες, ιούς και ασυμμάζευτα με μπάντες σαν τους… kickback
NikosMalik, thanks για την προταση. Βασικα αν θυμαμαι σωστα, εσυ δεν ησουν που εγραφες reviews σε ενα ελληνικο (ισως το πρωτο πρεπει να ηταν) hxc site; Μιλαμε για πριν δεκα χρονια περιπου, αλλα δεν θυμαμαι το ονομα. Μεσα απο κει ειχα γνωρισει τους Kickback, stampin ground, arkangel και knuckledust.
Avopolis κατι τωρα που προσπαθω να θυμηθω πρεπει να λεγοταν το site.
Edit: ακομη υπαρχει βλεπω: http://www.avopolis.gr/core/
[B]Insect Radio[/B], καινούργια αθηναϊκή hardcore/punk μπάντα με τον κιθαρίστα των Planet σε ρόλο μπασίστα. Ο δίσκος θα βγει μέσα στο 14 κι ακολουθεί ένα πρώτο δείγμα:
To λοιπον.Εχτες φιλος μαζι προτεινε κατι δισκακια.Περαν των υπολοιπων χαρντκοριλικιων που μου ειπε και αυτον εδω και κολλησα,τον εχω ακουσει καμια 10αρια φορες απο χτες,ειναι ο εξης.
Kaddish - Thick Letters To Friends
Mεσα στο σποιλερ βρισκεται το υπεροχο εξωφυλλο του.