Hardcore/Deathcore/-core κυκλοφορίες

Καλα πολλα entries ειναι ψιλο οτι ναναι αλλα μη ξεχναμε οτι ειναι για 21 αιωνα (αλλα Botch και DEP 11 k 12 ??? ).
Λειπουν δλδ πολλα OG hardcore τυπου Gorilla Biscuits, Cro mags, Black Flag, Minor Threat, Bad Brains …etc
Γενικα καλη λιστα παντως! Το ultra pop νιωθω οτι ειναι πιο πολυ ενα βημα παραπερα για τη μουσικη αυτη και ενα ετσι σημαδι εξελιξης του ηχου - οποτε μπορει για αυτο να μπηκε πιο ψηλα απο Turnstile - που φυσικα βγαλαν αλμπουμαρα και τους ακουσε πολυς κοσμος.

Κάποιες μπάντες στη λίστα δεν αυτοαποκαλούνται καν hardcore αλλά τέλος πάντων (Kvelertak??? παρόλο που το έχω στο top 10 μου προηγούμενης δεκαετίας).

Το νο1 κι αντιρρήσεις να έχεις, δεν μπορείς να πεις πολλά. Για κάποια άλλα, απορώ… πχ νο 29 το The Language of Injury των Ithaca; Ούτε οι ίδιοι δε θα το έβαζαν σε τέτοια λίστα. Ξέρουμε ήδη ότι ο @apostolisza8 θα έβαζε πιο ψηλά το νο 15. Γενικά νομίζω ότι είναι λίγο προχειροφτιαγμένη και “mainstream” η λίστα.

Τι δουλεια εχουν οι λεξεις “@apostolisza8” και “mailstream” στην ιδια προταση;

EDIT: στον @plex27 ηθελα να απαντησω ρε γαμωτοκερατακι

1 Like

Τώρα είδα αυτό το ποστ για τους Acme.

Οι Acme λοιπόν μαζι με τους Systral

Ήταν από της πιο γνωστές μπάντες της λεγόμενης σκηνής Bremen-Core ή North-Core. Πιο γνωστές γιατί κυρίως η Edison Records επανκυκλοφόρησε τις δουλειές τους στην Αμερική.

Άλλες μπάντες από την ίδια σκηνή (μερικές όχι από Βρέμη) και όχι τόσο γνωστές, είναι οι Carol Age, ABC Diablo, Profan, Metöke και Mörser.

H πιο σημαντική κυκλοφορία για την σκηνή της Γερμανίας ήταν όμως από τους Zorn και το παρακάτω σινγκλ…

Αργότερα κυκλοφόρησαν ένα άλμπουμ που ήταν μια μίξη από γκοθ-ποστ-πανκ (με κραυγές :stuck_out_tongue_winking_eye:).

2 Likes

Αα

3 Likes

ίσως ο hardcore δίσκος της χρονιάς. Totalitar + UK82 στην απόλυτη συνένωση τους, το πάλευαν με τα προηγούμενα αλλά εδώ το έπιασαν σε τρομακτικό επίπεδο, βασικά η περιγραφή από κάτω τα λέει όλα. Stay tuned…

1 Like
1 Like

Απαράδεκτο μόνο 34 δεύτερα breakdown… :sweat_smile:

1 Like

Καλησπέρα σας, καλώς ήρθατε σε ένα ακόμα σπαμ μου.

Σήμερα μιλάμε για το σχήμα Filth Is Eternal.

Έχοντας κάνει ψιλοντόρο πριν από 2 χρόνια με το “Love Is A Lie, Filth Is Eternal” (εδώ μια άποψη από μένα :see_no_evil: ) συνδυάζοντας εξαιρετικά σύγχρονο metallic hardcore με αρχοντικό crust (όχι παλιό, φάση APMD, πρώιμοι Oathbreaker κλπ), επανήλθαν με τούτο το κτήνος:

Η Lisa Mungo έβγαλε μπροστά τα καθαρά φωνητικά και τις παθιασμένες ερμηνείες, το grunge συναντά το d-beat σε φοβερά προσεγμένες ενορχηστρώσεις (οι Nirvana εποχής “Bleach” να διασκευάζουν Nausea και οι L7 τους Misery ξερω γω), παίρνει και μια εσάνς “My War” δομικά, και σε κάθε περίπτωση, μιλάμε για ένα άλμπουμ που με έχει τσακίσει, και θα παίξει σίγουρα στα end-of-the-year σεντόνια.

Θα το ονομάσω, Seattle music with patches.

Ακούστε το, κάνει καλό. Μόλις 29 λεπτά, τι άλλο να ζητήσετε.

3 Likes

Σημειώθηκε.

1 Like

F

2 Likes

Εξαιρετικό ep

2 Likes

Κανονικό LP τριάντα λεπτών καλέ (ΑΚΑ σωστής διάρκειας © @apostolisza8)

1 Like

Ελα και εγω εχω μινι σε ενα σφηνακι 12λεπτο… ημαρτον ρε σποτιφαι

5 Likes

Σε ενα ιδανικο μελλον, θα βλεπαμε μπαντες οπως οι Jesus Piece, DRAIN, Spy, Scowl, Entry, Buggin …etc

2 Likes

Η αιτια για την οποια σταματησε το προσφατοlive των Terror για κανα δεκαλεπτο. Τον εβγαλαν με φορειο :stuck_out_tongue:

@evil ο hate5six ήταν εκεί, να ξέρεις :joy:

1 Like

χαχα εννοειται :sweat_smile: μετα απο το αποπανω meme, ετσι τον φανταζομαι σε ολα τα βιντεο.

2 Likes

Ανακαλύπτω αυτές τις μέρες τους Ice Nine Kills και πρέπει να πω ότι έχω πάθει λίγο εμμονή. Μέχρι στιγμής έχω λιώσει το Silver Scream και το Every Trick In The Book, που είναι δισκαρες. Ακουσα και το τελευταίο (το silver scream 2) αλλά είναι αρκετά δύσκολο με μεγάλο όγκο πληροφορίας για να το καταλάβω με μια δυο ακροάσεις. Προσπαθώ να καταλάβω γιατί τόσα χρόνια δε βρέθηκαν ποτέ στο δρόμο μου οι δίσκοι τους, ούτε μου πρότεινε ποτέ κανείς να ακούσω. Πάντως δηλώνω ενθουσιασμένος.

3 Likes