Αλήθεια; Δεν το έχω ακούσει. 8O
Ο.Κ. θα το τσεκάρω [I](κι αν το καραγουστάρω, θα το τσιμπήσω…ίσως από “Ρύθμ Ρεκ.”)[/I]!
Θενξ Άνγκμαρ…
http://www.unityhxc.com/material/fanzines.htm#62
[I](για φανζίν της σκηνής…)[/I]
http://www.unityhxc.com/links/webzines.htm
[I](ονλαιν ιστοσελίδες της σκηνής…)[/I]
η μιση αλήθεια για το hardcore, μαθετε μπαλα
Συμφωνω με hardcore τυπου blood for blood, warzone, agnostic, madball, skarhead, slapshot κ.α.
Οπως και με μπαντες οπως verbal abuse, minor threat, jerry’s kids, bad brains, gang green, F U’s, battallion of saints κλπ κλπ.
Θα προσεθετα και ευρωπαικη σκηνη ομως : backfire, knuckledust, only attitude counts, ryker’s που ειναι φοβερες μπαντες.
Ryker’s είναι όντως και γαμώ τις μπαντάρες!!!
Αρχίζω να τη ψάχνομαι με μια παλιά μπάντα τους [SIZE=“5”]backfire[/SIZE]([I]που μ’ έχουν ενθουσιάσει και θέλω τα άλλα σιντί τους[/I]…)
λοιπόν πάρτε τωρα φουλ εμφανίσεις από madball, terror και h2o από το this is hardcore 2011
…και να μάθαινα πως διοργανώνεται το “[B][COLOR=“DarkRed”]This is Hardcore 2012[/COLOR][/B]” [B]δεεεεν τααα χωωωωωω τα φράγκα [/B]για εισητήρ.ταξιδιού- οτελ- εξοδα μετακίνησης- εισητ.συναυλίας- φαγητό [I]νιανιανιανιανιανιανιαααα[/I]:blow::x
Βαρέθηκα τους εγχώριους “διοργανωτές” που τάχα μου ενδιαφέρονται σφοδρα για την συναυλιακή καλοπερασή μας -πλέον δύσκολα περιμένω κάτι καλό απ’ αυτούς.
[I]
Να στήναμε κάμποσοι κανά χαρντκορ έντυπο, να μαζεύαμε κόσμο, να κάναμε το promo-manag.-tr. και να φέρναμε μπαντάρες εξωτερικού…αυτό μάλιστα!!!Αν θες κάτι να γίνει κάντο μόνος σου μην περιμένεις απ’ άλλους! [/I]:anyone:
[COLOR=“Olive”]πφφ, πάλι οφ τοπικ βγηκα (-με)…[/COLOR]
Οπωσδήποτε τσέκαρε In Harms Way και Still Dedicated
[B][U]How do you like me now?[/U][/B] με συμμετοχή του τρελάρα των kickback στα φωνητικά
[B]θενκς α λοτ, μεγάλε!!![/B]
… [B]CONVERGE[/B] και στον κόσμο μου…!!!
…σένα πολύ όμορφο κόσμο:):!:
Agnostic Front
Προφανώς λάτρεψες το “[I]My Way, My life[/I]” ???
Eννοείται:D
Ψηφισα [B]Madball[/B] ισως η αγαπημενη μου μπαντα.Αν εβαζα αλλη θα ηταν σιγουρα οι [B]Slapshot[/B].
Γενικα γουσταρω πολυ το genre κυριως τα παλια οπου εχω πολλα στη δισκοθηκη μου.Cro-Mags, Negative FX, Minor Threat, Youth of Today, Blood for Blood, Shockwave, The Path of Resistance, One Life Crew, Floorpunch, Ten Yard Fight, In Cold Blood, Αgnostic Front, Gang Green κ.α.
WARZONE ρε!