Καλυτερο βιβλιο Harry Potter

Με αφορμη την εκτη ταινια ειπα να το συζητησουμε… Μιλαω ομως μονο για τα βιβλια! (που κατα την γνωμη μου ειναι ολα πολυ ανωτερα απο τις ταινιες)
Προσωπικα θεωρω πως το αριστουργημα της σειρας ηταν το εκτο βιβλιο. Ομως το καλυτερο κεφαλαιο βρισκεται στο 7ο βιβλιο (η ιστορια του πριγκιπα)…

το χαλγ μπλαντ πρινς θυμαμαι με κρατησε σε αγωνια και με πωρωσε πιο πολυ απο ολα τα αλλα

πέμπτο και έκτο.

Χαχαχ. Μέχρι 4ο έχω διαβάσει, μετά τα παράτησα. Πιο πολύ θυμάμαι να διασκέδασα στο τρίτο, αλλά πολύ όμορφο καθώς ήμουν πιτσιρίκι και είχα πωρωθεί με την πρώτη ταινία μου φάνηκε και το πρώτο. Το 4ο το χα διαβάσει χωρίς να χω δει κάποια ταινία και χωρίς να χω διαβάσει κάποιο απ’ τα προηγούμενα, οπότε με το ζόρι παίζει να καταλάβαινα και τι γινόταν, ήμουν και 9 χρονών ξέρω γω.

Εγω πιστευω οτι το καλυτερο ειναι το τελευταιο,επειδη εχει την πιο πολλη δραση,και μυστηριο,επισης μου αρεσε και το εκτο,και τα 3 πρωτα θπερβολικα πολυ,αλλα το τεταρτο δν μ’αρεσε και τοσο,για αυτο και δεν το τελειωσα,και το 5ο καλο.

Μόνο τα έξι πρώτα έχψ διαβάσει, αλλά πάνε 4- 5 χρόνια από τότε αν θυμάμαι καλά. Το δεύτερο είναι με ευκολία το χειρότερο από όλα, τα άλλα στέκονται στο ίδιο επίπεδο. Ίσως το τέταρτο να γούσταρα πιο πολύ, δεν τα θυμάμαι και καλά, βέβαια.

Τριτο μπαη φαρ.

κυπελο της φωτιας!

Αζκαμπαν
Ταγμα του Φοινικα
Πρωτο

το εβδομο…ΑΝΕΤΑ!..το διαβαζα ασταματητα επι 2-3 μερες και μπορω να πω οτι δεν μου εχει κινησει το ενδιαφερον τοσο πολυ καποιο βιβλιο…ειδικα ο χαμος που γινεται στο τελος με την μαχη…πραγματικα ανυπομονω να δω την ταινια του 7ου βιβλιου…

ο αγώνας δρόμου του νταμπλντορ στο έκτο βιβλίο…

θα περιμενω λιγες μερες ακομα και θα κατεβασω μετα την 6η ταινια…δεν υπαρχει περιπτωση να περιμενω μεχρι τις 25 αυγουστου.

Μεχρι το τριτο ειχα διαβασει οταν πηγαινα δημοτικο.Και απ τα τρια ηταν και το καλυτερο απ οτι θυμαμαι.Εφτα ειναι ολα τα βιβλια?Οποτε εχει ολοκληρωθει το στορυ ε?

Sirius Black :!:

εγω εχω διαβασει μεχρι το πεμπτο.
ολα τα βιβλια ειναι ωραια, και κατα τη γνωμη μου οσο προχωραει η σειρα γινεται ολο και καλυτερη.
ισως καλυτερο απολλα μπορω να πω το 5ο γιατι ειναι το μονο που διαβασα στα αγγλικα.
οι ταινιες…η πρωτες δυο ηταν καλες αν και καπως παιδικες (οπως τα βιβλια).η τριτη ταινια ηταν και αυτη καλη αν και δεν ηταν απολυτα ιδια με το βιβλιο.απο την 4η ταινια και μετα ειναι αστα να πανε

Μονο τις ταινιες εχω δει απο το 3 και μετα.Παπαριτσα μου φανηκε το ολο στορι,και τις ταινιες μονο τα εφε τις σωζουν

Το τρίτο μόνο και μόνο επειδή σκάει μύτη ο Σείριος. (Και το 5ο το χειρότερο επειδή πεθαίνει :frowning: )
Αγαπάμε Gary Oldman ε… Ποιος περιμένει μέχρι τις 25 Αυγούστου γαμώτο

To τελευταιο λεω εδω και 3 χρονια να το διαβασω και ακομα… :Ρ Απο τα υπολοιπα 5ο και 6ο.

Το 3ο δε μαρεσε τοσο :confused:

Ντάξει μην το παραχέσουμε, είναι ομολουγένως εθιστικά τα βιβλία αλλά δεν παύουν να αντιπροσωπεύουν ένα υπερτιμημένο στοιχείο της λεγόμενης pop culture της εποχής μας.

Και δεν είμαι καθόλου άσχετος με τη σειρά, σαν παιδί κι εγώ τα 'χω διαβάσει όλα. Αν μου ‘λεγαν να πω ποιο είναι το καλύτερο απ’ όλα, 6ο μακράν.

Εξαρτάται πού τα κατατάσεις, σαν παιδικά βιβλία αριστουργήματα είναι…
Τώρα άμα κάποιος θεωρούσε τα χαρυ ποττερ ως αριστουργήματα μεταξύ των βιβλίων για πιο μεγάλες ηλικίες, θα ανησυχούσα λίγο γι΄αυτόν :b