Αγαπημένος χαρακτήρας Harry Potter

μετά από τον αγαπημένο χαρακτήρα του star wars, μετά τον αγαπημένο χαρακτήρα του lord of the rings, ε, σειρά έχει ο αγαπημένος χαρακτήρας από το harry potter.
υπάρχει σχετικό thread για τη σειρά, οπότε εδώ ας περιοριστούμε στην ανάλυση των χαρακτήρων, στο ποιους και γιατί συμπαθούμε περισσότερο, και στο ποιους λατρεύουμε να μισούμε. έχουν φάση αυτά τα thread, δε μπορείς να πεις… ;p
το βάζω στο section ‘κινηματογράφος & τηλεόραση’, γιατί όπως και στο lord of the rings έχεις πλέον ταυτίσει τον εκάστοτε ήρωα με τον ηθοποιό που τον υποδύεται.

πάμε.!

edit: κοίταξα να βάλω αυτούς που έχουν περισσότερο χρόνο εμφάνισης και που διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη. γιατί κατά τα άλλα, θα μπορούσα να έβαζα και 20 επιλογές, αλλά δε μου φτάνουν. μη διαμαρτυρηθείς λοιπόν γιατί λείπουν οι malfoy ή ο pettigrew. ή είσαι evil και ψηφίζεις voldemort, ή εισαι bitch και ψηφίζεις bellatrix (ναι, δε μπορούσα να μην τη χωρέσω). τα υπόλοιπα είναι ημίμετρα…

Την έδωσα στον Σείριο αλλά και ο Σνέιπ είναι μεγάλος λατρείας, μετά ακολουθούν τα διδυμάκια και ο Ρον. Από δευτερεύοντες χαρακτήρες πάντα συμπαθούσα τον πιτσιρικά απ’ το Γκρίφιντορ που έκανε τις περιγραφές των αγώνων, το όνομα του οποίου μου διαφεύγει και βαριέμαι να ψάχνω.

Δεν αντιπαθώ κάποιον ιδιαίτερα, η Τζίνι με εκνευρίζει κάπως, αλλά κυρίως στις ταινίες, το ίδιο συμβαίνει και με την Τονκς.

sirius μεγαλος αληταρας! :stuck_out_tongue:

:lol::lol: Έλα ρε!! Δεν υπήρχε?!! Δεν θα μπορούσα να μην τιμήσω, οπότε…

… ψήφο στον Ρον γιατί ΑΓΑΠΑΜΕ!:smiley: Είναι χιουμοράκι, είναι ο αντίποδας του συχνά πρήξα, εγωκεντρικού και βυθισμένου στην αυτολύπηση Χάρι (ναι πώς τον αγαπώ δε λέγεται), είναι κοκκινομάλλης :!: και, ας είμαστε ειλικρινείς, δε νομίζω να τον ψηφίσει και κανένας άλλος οπότε θα τον στηρίξω εγώ!
Αλλιώς κι εγώ Σείριο Μπλακ και τίποτ’ άλλο.:-s Είχα δεθεί τόσο πολύ με τον εν λόγω χαρακτήρα (μέγαιρα Ρόουλινγκ διέλυσες τις ευαίσθητες παιδικές ψυχές μας…) που μέχρι και το παιδί μου θα 'βγαζα Σείριο.
Στο “Άλλος” σαφώς μπαίνουν οι Φρεντ & Τζωρτζ Ουέσλι, γιατί είναι θεοί (και κοκκινομάλληδες, μην τα ξαναλέμε αυτά).

Την Μπέλλατριξ την έχεις βάλει Μπέλλαστριξ.

narcoleptic, Λι Τζόρνταν, καλή σκέψη.

Μιλωντας για [B]βιβλια[/B] η πενταδα μου κατα σειρα ειναι:

Remus Lupin,Sirius Black,Severus Snape,Nymphadora Tonks,Dobby.

εδιτ: απο πιο ‘‘κομπαρσους’’,Peeves και Nearly Headless Nick.

Χειροτερη ΜΑΚΡΑΝ η Τζινι,ακομα κι απο Ντολορεζ Αμπριτζ.

ισχύει… βέβαια δεν είναι εντελώς λάθος, γιατί στα γαλλικά γράφεται και έτσι… ;p

αυτά για τους κοκκινομάλληδες που λες δεν τα κατέχω (:p), οπότε είμαι ανάμεσα σε σείριο, σε voldemort και σε bella(s)trix. δε θα ψηφίσω σείριο, γιατί είναι ο aragorn του harry potter και θα μαζέψει ψήφους. δε θα ψηφίσω επίσης bellatrix, γιατί είμαι επηρεασμένος από την ερμηνεία της bonham carter.
ναι, θα ψηφίσω voldemort. δεν ξέρω γιατί, αλλά αν και στις πρώτες ταινίες (βιβλία, whatever) τον αντιπαθούσα ή ακόμη και φοβόμουν τι ακριβώς μπορεί να είναι, καθότι ακόμη άγνωστη φιγούρα, στη συνέχεια ήταν τόσο evil που καταντά cool. καταρρίπτει κάθε επίπεδο coolness, βασικά.
δεν ξέρω πως να το εξηγήσω, αλλά σε κάποιες φάσεις ίσως και να γούσταρα να εξόντωνε τον harry potter. ουυυυ τριγαμωσταυρίδ! κλπ. κλπ.

α ναι, έχει και ένα από τα πιο γαμάτα twitter:

[U]http://twitter.com/#!/Lord_Voldemort7[/U] :stuck_out_tongue_winking_eye:

δεν εχει ψηφο ο σνειπ?
τεραστιο ρισπεκτ στον καργα αντιηρωικο κακο οπως αποδειχτηκε ηρωα.

[SPOILER]στο τελος του εβδομου βιβλιου οταν ο χ.π εχει βγαλει το γιο του σεβερους λεγοντας του οτι εχει το ονομα ενος απο τους γενναιωτερους ανθρωπους που εχει γνωρισει,ως αντισταθμισμα που τον ειχε πει δειλο στο εκτο.συγκλονιστικη σκηνη[/SPOILER]
και αυτος ο αλαν ρικμαν.τι μορφαρα που ειναι ρε

δε ξερω ποιος τον προτεινε αλλα ειλικρινα οταν διαβαζα τα βιβλια πολυ πριν βγει η ταινια,ετσι τον ειχα στο μυαλο μου.

αλλα θελω και δευτερη ψηφο για το αλανι τον σειριο.λατρειας.

Εύκολα και χωρίς καμία σκέψη Snape αν και ίσως καταλυτικό ρόλο έπαιξε ο Rickman!!!

Severus Snape φυσικα. Με πολυ κοντινο δευτερο τον Sirius Black, αν υπαρχει ντερμπυ πρεπει να ειναι μεταξυ των δυο.

ρε πουστη μου σε κατι τετοια εργα δεν μπορω να ψηφισω… δεν μου βγαινει… θα πω ωστοσο ποιοι ειναι οι αγαπημενοι μου:

χαρι: πουλο
ρον: τον παω πολυ αλλα η γελοιοτητα του χαρακτηρα του με αποθει απο το να του δωσω το Νο1
ερμιονη: την παω τρελα αλλα ειναι και ξενερουα. παντα ομως γουσταρα αυτους που ειχαν τις γνωσεις και τις εφαρμοζαν οπως τουτη εδω.
σνειπ: ανετα στο τοπ3. εξαιρετικος ηθοποιος, κοντα στο να παρει την ψηφο.
“ξερεις ποιος”: αυτον εδω σκεφτομουν αρχικα να ψηφισω αλλα γκειζε λιγο στο τελευταιο ενω θα τον ηθελα λιγο πιο “αρχιδατο” :lol:. φοβερος παντως και πολυ “evil” η μαπα του.
νταμπλντορ: αν ο παλιος δεν… πεθαινε (rip) μπορει και να επαιρνε την ψηφο. ηταν απιστευτος. εξαιρετικος ηθοποιος, κριμα για το σινεμα. και του πηγαινε και γαντι ο ρολος.
σειριος: ποτε δεν τον πολυπηγα, πολυ κλισε ρολος…
οι αλλοι 2 οχι.

συμπερασματικα δεν ψηφιζω αφενος γιατι δεν μπορω να αποφασισω και αφετερου γιατι ισως δεν θυμαμαι ολα τα προσωπα οποτε οταν το φρεσκαρω ισως βρω και καναν αλλο που τον παω πολυ…

αλλος ----> Lupin.

Αλλα στηριζουμε Snape/Dobby/L. Malfoy

Εγω γουσταρω με τρελα τον Hagrid:D

ανετα snape και ακολουθουν dumbledore, voldemort
απο τους λιγους χαρακτηρες στη σειρα που εχουν πολυ βαθος…

Εγώ γουστάρω τρελά τον τρελομάτη!! Μετά γουσταρω πααααρα πολύ τον Dumbledoor και επίσης γουστάρω πολύ και τον Snape! (Εξάλου μοιάζει και στον DeMaio αρκετά! :p)

Snape κιαπό μένα:):!:

Ισχύει αυτό που λέει. Οι περισσότεροι χαρακτήρες ήταν επίπεδοι, κι ας τους αγαπώ μερικούς, εκτός από τους παραπάνω.

Ο Ρίκμαν όντωως, απίστευτα ταιριαστή επιλογή!!:smiley:

ψηφίστε και ερμιόνη πάντως.

ο χαρακτήρας με τη μεγαλύτερη εξέλιξη στη σειρά, if you know what i mean… :wink:

[U]http://www.touchpuppet.com/2010/08/18/emma-watson-by-ellen-von-unwerth/[/U]

Ε ναι…τι ΚΟΥΚΛΑΡΑ αυτή η κοπέλα…!!! 8O

Εμένα, πάντως, από τις ταινίες και μόνο ( :oops: )…δε με ‘‘χαλάει’’ κάποιος χαρακτήρας…γιαυτό θα πω ότι τους συμπαθώ ΟΛΟΥΣ:!: Λιγότερο τον Χάρυ Πότερ, βέβαια, γιατί πάντα στο τέλος την γλιτώνει και όλο κάποιον άλλον παίρνει στον λαιμό του…!!! :lol:

Σνέηπ, για πλάκα.

Με διαφορά Snape. Βάζω σε σπόιλερ την αποθέωσή μου γιατί μπορεί κάποιος να μην ξέρει τι θα παίξει στην τελευταία ταινία.

[SPOILER]Μακράν ο πιό αρχιδάτος χαρακτήρας. Κορόιδεψε για πλάκα τον you know who, έμεινε πιστός μέχρι τέλους στην αγάπη του για την Λίλυ, βοήθησε όσο δεν πάει Harry και Dumbledore, ήταν μάγος με αρχίδια, αξιοπρεπέστατος στις τελευταίες του στιγμές, η ατάκα “κοίτα με” στον Πότερ λίγα δευτερόλεπτα πριν ξεψυχίσει τίγκα φορτισμένη συναισθηματικά, ήταν μούρη και σούπερκουλ, ήταν γενικά ΘΕΟΣ. Επίσης, wtf, ήταν ο μόνος έστω και πρώην θανατοφάγος που έκανε προστάτη, και τι προστάτη! Να σημειώσω ότι αγαπημένο μου ίσως κεφάλαιο απ’όλα τα βιβλία είναι εκείνο προς το τέλος που μόλις έχει πεθάνει και ο Πότερ βλέπει τις αναμνήσεις του.
Επίσης δεν μπορώ να μην αναφέρω ότι στην ταινία ο ηθοποιός τον παίζει ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ. Η καλύτερη ερμηνεία της σειράς μακράν κατά την γνώμη μου. Αγαπημένη μου ατάκα κυρίως λόγω του τρόπου που την εκφέρει στο Τάγμα του Φοίνικα:
I will try to penetrate your mind and you will try to resist…Prepare yourself Potter!
Πάτωμα όταν του κάνει ερωτήσεις η Umbridge σχετικά με τον πόθο του να διδάξει σκοτεινές τέχνες και λέει κοιτώντας το κενό “obviously…”. Γενικά ο τύπος έχει ταυτιστεί σε βαθμό αηδίας με τον χαρακτήρα και ακούγεται ακόμα και ότι τον προσδιόρισε από ένα σημείο και μετά.[/SPOILER]
Κατά τ’άλλα πολύ αγαπημένοι Dumbledore, Madeye, Lupin, δίδυμοι, Φιρέντσε και η ΘΕΑ Luna Lovegood.