Hatebreed

δική μου φωτό από την πρώτη επίσκεψή τους στην Αθήνα, το φθινόπωρο του 2002.
Πιτ και Ξύλο!

Εκει που παιξαν σχεδον ολο το Perseverance ετσι?

:ban:

καλα…πως βγηκατε ζωντανοι απο κει μεσα??

Kαι στη δευτερη δεν εγιναν και λιγα.

Nαι απ’αυτή.
Περιοδεία Perseverance. Όλο σχεδόν το Perseverance και 4-5 απ’το πρώτο. Είχανε χώσει και διασκευές Slayer και Sheer Terror! Τέτοιο ξύλο ειλικρινά δεν έχω ξαναδεί!

Σπόιλερ 1.

Σπόιλερ 2.

Αυτή τη συναυλία την έχω σε bootleg βιντεοκασέτα. (Αλλά δεν έχω πια βίντεο…:?)

1)H αφισα gamay(εγω ομως εχω μια αλλη που εχει ολη τη περιοδεια του Perseverance).

2)Αμα τη μεταφερεις σε DVD τη θελω οπωσδηποτε γιατι πλεον δε μπορω να τη βρω.

Δεν εχω γράψει για αυτή τη μπάντα τίποτα ρε γαμώτο! Ντροπή! Από το Perseverance τους έμαθα και πραγματικά έφαγα μεγάλο κόλλημα. Όλοι τους οι δίσκοι είναι τρομεροί αλλά όπως είναι λογικό αγαπημένο μου είναι το Perseverance. Άντε να βγάλουν το For the lions μπας και κάνουν καμιά περιοδεία και περάσουν και από εδώ!

Επιτελους ανεβηκαν3 διασκευες απο το επερχομενο For the Lions

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=117868

Kαι τα μυαλά στα κάγκελα! Βγήκε το βίντεο του Ghost of Waaaaaaaar!!!

Η διασκευη και το βιντεο ΓΑΜΑΝΕ!!!

Αντε να βγει και το cd επιτελους.

Τα σπάει άσχημα η διασκευή! Άντε να βγει και να τους δούμε και το καλοκαίρι να μας αποτελειώσουν!

πω πω αντε να ερθουν κ απο δω να γινει της πουτανας!!!

To χα υποσχεθεί στον αουτλω. Κι άλλες φωτό από το 1ο λάιβ τους στην Αθήνα το 2002. ΞΥΛΟ!!!
(Σε σπόιλερ γιατί ειναι τεράστιες. Αφήστε πρώτα να φορτώσει η σελίδα και μετά ανοίξτε το.)

Γεια σου ρε Μπληντιν,μου φτιαξες τη μερα.:D:D

Αν εχει κανεις κι απο το 2004 ας κανει τη καλη.

που λετε ενω χαζευα στο site του schooligans τα καιινουρια συγκροτηματα του schoolwave,ενα απο αυτα στην ερωτηση ποιους (καλλιτεχνες) δεν αντεχετε απαντησαν τους hatebreed γιατι ειναι φασιστακια.Εψαξα στο google και βρηκα οτι εχουν γραψει ενα τραγουδι kill the niggers.Δεν το βρηκα βεβαια γιατι μαλλον δεν υπαρχει και προκειται για φημες και συκοφαντιες αλλα αν ξερετε εσεις τιποτα παρομοιο σφυριχτε.Παντως θα ειναι κριμα ενα τοσο καλο συγκροτημα να λανσαρει τετοια ιδεολογια.

το τελευταίο άλμπουμ γάμησε. το φχαριστήθηκα

Mπορεί να το λένε ειρωνικά… (βλ. dead kennedys - kill the poor)

Δεν πιστεύω οτι είναι…Αν ήταν: 1) δεν θα’ ταν τόσο γνωστοί, 2)θα’ χαν φάει πολύ ξύλο…

Κι εμένα όσο πάει μου αρέσει και περισσότερο! Ειδικά αυτό το Every Lasting Scar είναι κόμματος!
Αυτό το Kill The Niggers το έχω ακούσει αλλά μάλλον είναι μούφα, υπάρχουν πολλές ακροδεξιές hardcore μπάντες.

Every Lasting Scar!
τι κομματάρα!

Ναι,ειναι ενας αν μη τι αλλο ξιοπρεπης δισκος.Λογικο μου φαινεται παντως να σ’αρεσει λογω των πολλων metal στοιχειων.Αραγε το Every Lasting Scar μονο σ’εμενα θυμιζει Shadows Fall?:-k

Οσο για το Kill The Niggers ειναι ουσιαστικα το Smash Your Enemies απλα καποιος βλαμμενος εκει εξω το εβγαλε στο internet μ’αυτο το τιτλο.Και στο φιναλε δειτε το κι αλλιως,αν οι Hatebreed ηταν ρατσιστες θα ειχαν τοσο καλες σχεσεις με μπαντες σαν τους God Forbid(που τα 3 απ’τα 5 μελη τους ειναι μαυροι)?