Αναμένω!
Έρχεται και Αθήνα σε ένα μήνα.
Πω, ίδια μέρα με Hellripper γτχμκτπμ
Για’μενα που τον βάζω στο τζαζ πλαίσιο τον Κολιν Στέτσον το ερώτημα είναι…
KENNY BARRON Trio στο Παλλάς 2 Δεκεμβρίου;;
Marcin Wasilewski Trio στο Μέγαρο Μουσικής 10 Νοεμβρίου;;
Brad Mehldau Trio 13&14 Οκτωβρίου στο Gazarte;;
…ή Colin Stetson Σάββατο 19 Οκτωβρίου στο Gazarte;;
Μάλλον σε ένα απ’τα δύο (ή και τα δύο) πρώτα με βλέπω. Brad Mehldau έχω δει και οι πειραματισμοί του Colin Stetson ενώ μου αρέσουν τους φοβάμαι live σχετικά με ECM ή Kenny Barron Trio που πιστεύω πως δύσκολο να μην είναι ωραία live. Άσε που σ’αυτούς μπορώ να τραβήξω και την γυναίκα ενώ μετά από Stetson θα ακούω μουρμούρα για μέρες.
Φοβερά θα είναι όλα, ασυζητητί!
Όσοι ξέρετε και αγαπάτε τους Xiu Xiu υποδεχτείτε το φανταστικό νεο τους άλμπουμ. Πρόκειται για το, με διαφορά, πιο ευκολοακουστο άλμπουμ τους αλλά το λεω για καλό!
Νέο 夢遊病者 (Sleepwalker) έσκασε μύτη χθες και δεν γίνεται να μην αναφερθεί αυτόματα εδώ.
Αν και σύντομο, γίνονται πραγματάκια, plus αυτό:
With faith and veneration, 夢遊病者(Sleepwalker) is joined by numerous classical, Americana, gospel and jazz denizens, along with musicians from Spiral Architect, Habbina Habbina, convulsing, P.M.S./Wench, Traveler and Chthe’ilist. We are forever honored and thankful for their time and dedication to this demanding work.
Μόλις πέρσυ είχαν βγάλει το ψαρωτικό “Skopofoboexoskelett”, για το οποίο είχα γράψει μερικά πράγματα, αν θελει κανεις να κατατοπιστει στο χαος τους:
Αυτούς εννοεί “classical”, ή υπάρχει κι άλλη μπάντα Traveler πέρα απ’τους κλασικομεταλλαδες Καναδούς;
Classical εννοεί κλασική μουσική, Traveler εννοεί όντως τους Καναδούς τρουμεταλλερς, συμπατριώτες των υπερτέλειων avant-deathsters Chthe’ilist που μια δεκαετία τώρα δεν έχω μάθει να γράφω το όνομά τους σωστά.
Ναι, το φαντάστηκα ότι ήταν η κλασική μουσική, αλλά έκανα αστείο με το κλασσικομεταλαδες…
Φτου, ποστάρω ambient-core πράγματα.
Εκτιμώ όμως όταν extreme μπάντες αποφασίζουν να παίξουν σοβαρή μπαλίτσα σε άλλα χωράφια επειδή καταλαβαίνουν τους αισθητικούς συσχετισμούς.
Σε παρόμοια, πιο noise μονοπάτια, έχω δει horror flicks που κορυφώνονται έτσι (πολυαναμενόμενη κυκλοφορία θα δηλώσω):