ειναι το φορτε μου η υπερβολη σε μπαντες που αγαπω και φερονται ετσι. το τελευταιο δεν το εχω ακουσει και ισως δεν γινει και ποτε, με τον μικροκοσμο πιθανολοουσα οτι πηγαν με το νεο ρευμα(2ου τουαιλιτ και Nachtmystium), με το Handful of Stars το εδραιωσαν και ειπα οτι αυτο το πραμα δεν μου κανει.
Α, δεκτό τότε. Εν μέρει θα συμφωνήσω με το επιχείρημά σου, άσχετα που εμένα δε με χαλάει αυτή η μουσική “στροφή”.
Ειμαι με Nomisteraki εγω.
Ετυχε και ακουσα Drudkh το 2005-2006 ?
Οποτε τους προλαβα και τους λατρεψα τοτε.
Η τωρινη στροφη δεν μαρεσει καθολου.
Μαλλον το αγαπημενο μου τραγουδι απο Drudkh ειναι αυτο http://www.youtube.com/watch?v=4DzTHCRmyKs"]Furrows of Gods
τη Κυριακη υπηρξε μια διαφωνια συναισθηματικου περιεχομενου με τον Πλαντυ για το πιο ριφφ απ’ το Bergtatt γκρεμιζει δισκογραφιες, εκεινος λεει του καπιτελ Ι στο 6 λεπτο μιας και παιχτηκε χθες στην εκπομπη ενω εγω στηριζω του καπιτελ ΙΙ εκει στο 1 λεπτο. το ενα με επικ φιλιν το αλλο σου σκιζει τη σαρκα, “να γινει πολλ”!!!`!1
Να γίνει, πρέπει να μαθουμε, ποιο απο τα 2 riff γκρεμιζει δισκογραφιες
Εννοειται Capitel I, αφου προκειται και για το καλυτερο του αλμπουμ 8)
Τουτο εδώ είναι φανταστικά υπέροχο, ουσιαστικό bm κομμάτι.
Το’χα ξεχάσει, σκόνταψα πάνω στο INRI σήμερα μετά από καιρό
[I]Sarcofago - Nightmare[/I]
21:01, δεν παει πιο Diadem of 12 Stars απο δαυτο
Σκοτώνει Μαριλένα Από τα αγαπημένα μου Sarcofago μαζί με το Black Vomit
On topic ένα από τα καλύτερα κομμάτια Σουηδικού Black που άκουσα ποτέ μου:
Funeral Mist - The God Supreme
Πολλά μπράβο στον NoMisteraki που τα πε στο θρεντ τους
Nαι μονο που δεν τους λες και Σουηδικο Μπλακ τους συγκεκριμενους
Σουηδοι ειναι.Σουηδικο μπλακ δεν παιζουν
Σαν ηχος δηλαδη.Οταν αρχισα να ακουω Μετσαλ οι Dissection,oι Marduk,οι Dark Funeral (τι ανεκδοτο ο μα γκαντ!) και οι αλλοι πρωτεργατες Σουηδοι ειχαν ‘ορισει’ τον ηχο.Οι Watain πχ ειναι πιο κοντα στον ηχο αυτο σε καποιους δισκους απ’οτι οι FM.Ξερεις.
Τελος παντων.Αλλα λογια να αγαπιομαστε.Σημασια εχει οτι οι FM μας εχουν δωσει αριστουργηματα
να εχουμε να ακουμε.
Η πορεία όμως του Arioch από το “Havoc” demo, στα “Devilry” και “Wings Of The Antichrist” (ως TRIUMPHATOR) είναι ξεκάθαρα μια πορεία με αφετηρία τον ήχο της χώρας τους τον και οποίο φέρνει στα όρια του στο “Salvation”.
Επομένως δεν είναι και τόσο άστοχο να του χαρακτηρίσει κάποιος “σουηδικό bm” αρκεί βεβαίως να έχει ξεκαθαρισμένο μέσα του ότι εδώ και πολλά χρόνια δεν βράζουν στο ίδιο καζάνι με MARDUK και λοιπούς…
Kαλα δεν θιχτηκα κιολας
Απλα οντας μπαρμπας πλεον ποτε δεν μου καναν ως Σουηδοι οι FΜ ηχητικα.
Ακουσα βεβαια το Salvation (τι σοκ ο μα γκαντ!) πρωτο οποτε τα αλλα μου ακουστηκαν
σαν προπομποι του δισκου.
Το Triumphator το ακουσα πολυ αργοτερα και θα μπορουσε να βγει και ως Marduk,αν και
εχω καιρο να το ακουσω.
ξεθαβιν σκιζοντας τα ηχεια.
[I]
Blut Aus Nord - …the Meditant (Dialogue With the Stars)[/I]
kai auto
[I]Clandestine Blaze - Winter of White Death[/I]
Sta kalutera ths prohgoumenhs dekaetias?
Πάρτυ χαρντ.
Με τας ευλογίας του Μητροπολίτη Φορστερ, της παναγιάς του Ροςς Μπέη της Μεγαλόχαρης
…
Πέραν του ανευ όρων πάθους που έχω με τη συγκεκριμένη μπάντα, ένα από τα πιο μυστηριώδη, μεγαλειώδη, αλλόκοτα, δύσ-ανεκτικά πράγματα που έχουν γράψει ποτέ είναι το [I]Illuminate Eliminate[/I]. Για χρόνια είχα την αίσθηση ότι αυτό το κομμάτι ήταν δικό μου κρυμμένο μυστικό, ότι το είχαν γράψει για μένα, ότι έφερε κάποιο μήνυμα κρυφό για το τέλος του κόσμου (ακόμη την έχω).
Αλλά σήμερα δεν μπήκα γι αυτό.
Παραληρώ[I]αλλιώς[/I]αυτές τις μέρες…