Heaven And Hell-The Devil You Know [2009]

Άντε να περάσουν οι μέρες, να ακούσουμε ξανά τον κοντό και την παρέα του…

Anupomonw kai egw gia to album alla…

psaxnwntas sto youtube brhka kati allo, den anteksa kai thelw na deite kai eseis :

zhtw suggnwmh prokatabolika… den mporw na grapsw allo.

Διέρευσε στα γνωστά στέκια, 3 τραγούδια πρόλαβα να ακούσω - πολύ καλά πάει μέχρι τώρα :slight_smile:

“Ύπνε που παίρνεις τα παιδιά…”

Απογοήτευση το δισκάκι.

σε πρώτες ακροάσεις τα σπάει.
κοντός και ιόμης ρε, τι να λέμε τωρα…

Που το ακουσατε ρε παιδια;;;

Αν υπαρχει δωστε εστω και με πμ.

Γειά χαρά
Δείγμα από και τα 10 τραγούδια της δισκάρας…

http://www.jpc.de/jpcng/poprock/detail/-/art/Heaven-Hell-The-Devil-You-Know/hnum/6527349

πάντως Neverwhere ~ RockNroll Angel ~ Follow the Tears ~ Bible Black απλά :respect:

Και σε μένα πμ.

Καλο πραμα:!:

Νeverwhere αγαπημενο μεχρι τωρα.

και εμενα πρωτες ακροασεις μου φανηκε παρα πολυ καλο.βεβαια ακομα δεν εχω βρει καποιο τραγουδι που να ξεχωριζει

με αυτη την συνθεση πολυ αναμενομενο album.Γιατι ομως να μην βαλουν το ονομα Black sabbath γιατι στην ουσια αυτοι ειναι…ελεος

go ask Sharon. :wink:

Θα πηγαινα εγω,

…αλλα,

ρε συ ξερεις,

τα 'κανα πανω μου.

:oops: :oops:

Με τις πρωτες ακροασεις ακουγεται πολυ καλο! Ειδικα το bible black τα σπαει! Μαλλον σκεφτομαι οτι θα τα δωσω τα 60 ευρα τελικα…

με 2-3 φορες που το ακουσα εως τωρα πιστευω ειναι μετριοτατο…

Χιλιοπαιγμένα Riffs στο ίδιο tempo. Χρόνια έμπνευσης…! Pfff.
Κλασσικο δε λεω, αλλα προτιμώ να ακούσω Black Sabbath.

δισκος πολυ κακος και χωρις εμπνευση…3 τραγουδια ακουγονται μονο καπως…καλυτερα να μην τον βγαζανε…

κατι σαν το τελευταιο των μεταλλικα δηλαδη αλλα ενταξει αυτοι παραγερασανε…

Γαμώτο το κατέβασα αλλά αυτός που το ανέβασε το είχε σαν ένα αρχειο, δηλαδή δεν χωρισε τα τραγούδια και ακόμα να το ακούσω. Από αυτά που διαβάζω όμως δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος…στο Death Magnetic μόνο 3 τραγούδια αξίζανε? Βρε τι μαθαίνουμε…

Aν θες κάτι πρωτότυπο και μη χιλιoπαιγμένο, άκου Earth ή ακόμα καλύτερα Polka Tulk Blues Band. Gamoun.

νταξ, ξενέρα.

περίμενα λίγα τζαζ περάσματα, λίγα screamo φωνητικά, κανά σόλο πιάνο αλλά τίποτα.

ξέρω τι να περιμένω.