Εγώ για ακόμη μια φορά θα περιμένω την κυκλοφορία του. Έχω ήδη κάνει χώρο στο ράφι δίπλα στα υπόλοιπα.
Δεν το έχω ακούσει αλλά ΓΑΜΑΕΙ! ναι!
SABBATH PE M**NIA!!!
Εγώ για ακόμη μια φορά θα περιμένω την κυκλοφορία του. Έχω ήδη κάνει χώρο στο ράφι δίπλα στα υπόλοιπα.
Δεν το έχω ακούσει αλλά ΓΑΜΑΕΙ! ναι!
SABBATH PE M**NIA!!!
ε γερασαν ποια τι περιμενετε να βγαλουν κανα πιο πρωτοτυπο album.Ακολουθουν τον ηχο που ξερουν.Ποσα ποια νεα riff να βγαλει ο iommi
μια χαρά νέα riff βγάζει.
ναι αλλα οκ δεν υπαρχει περιπτωση το νεο τους album να ειναι καλυτερο απο τα προηγουμενα.Παντος παρολα αυτα που λενε εδω εμενα μ αρεσε το album απο αυτα που ακουσα
Πάντως τα προσωπικά του Iommi μου άρεσαν περισσότερο.
παντως τωρα τελευταια πολλα studio albums απο συγκροτηματα ‘τιτανες του μεταλ’ βγηκαν.Τωρα με το καινουργιο album των black sabbath…εμ heaven and hell πιστευω οτι ερχετε μια καλη εποχη για την μεταλ απο την ξενερα του 90
Πάντως μου έκανε εντύπωση στο δημοψήφισμα του προηγούμενου μήνα που τόσος κόσμος περίμενε αυτόν τον δίσκο…μην με παρεξηγήσετε αλλά εγώ τουλάχιστον δεν περιμένω να είναι δισκάρα όπως και να το κάνουμε. Και τα τελευταία του Dio αλλά και τα προσωπικά του Iommi δεν είναι και τόσο δυνατά. Σαφώς πρόκειται για μεγάλο comeback αλλά μουσικά δεν μπορεί να δώσει και πολλά…εκτός βέβαια αν είσαι μεγάλος φανμποις(βλ. Bleedin :p)
Κι εγώ θα το περιμένω αυτή τη φορά. Η γλυκιά ηδονή του να παίρνεις το δίσκο Σάμπαθ ζεστό ζεστό και να το ακούς δε συγκρίνεται με τίποτα!
Ειδικά το “Fused” περιέχει μερικά από τα κορυφαία riffs του Iommi εδώ και πολύ καιρό. Φοβερός δίσκος.
Το HH ντάξει, είναι απλά ο δίσκος που έπρεπε να βγεί για να δικαιολογήσουν την επερχόμενη περιοδεία.
Δεν είναι κακό άλμπουμ, αλλά σαφώς και αναμενόταν καλύτερο. Τώρα για το αν είναι προβλέψιμο ή όχι, είναι Iommi και όπως και να’χει ο άνθρωπος είναι 200 σχολές από μόνος του, οπότε έχει το δικαίωμα να κυκλοφορεί ό,τι θέλει.:!:
σωστος…
επειδη μπηκαν στο rock n roll fame νομιζω με τον Ozzy o iommy επελεξε να μεινουν ως heaven and hell.δεν ειμαι και πολυ σιγουρος βεβαια…
Kαλά δεν το συζητάμε ότι ο Iommy μπορεί να κυκλοφορήσει ότι θέλει, απλά δεν θέλω να ακούω γκρίνιες γιατί πάνω κάτω όλοι μας ξέραμε πως θα ηχεί ο δίσκος…
Το Reunion, το σόλο του Ιομμι και η συλλογή Η&Η δεν πιάνονται, οπότε από το forbidden περιμένουμε 14 χρόνια για νέο δισκο Sabbath. NAI λοιπόν, η μέρα της αγοράς του θα είναι Ιεροτελεστία λάικ δε ολντ ντέιζ!
οντως
γαματος δισκος
και γαμω τις φωνες ο γκλεν χιουτζες
ασχετο
εχει κανεις την εκδοση με τα 3 μπονους κομματια??
Καλά όταν πρωτάκουγα το Fused καταριόμουνα την ώρα που πάμπολλα ριφς δεν ήταν κάτω από το όνομα Black Sabbath.Ειδικά στο “I Go Insane” μιλάμε έχει 2 ριφάρες ούλτρα κλάσικ μα και τόσο φρέσκιες ταυτόχρονα, να πορώνεσαι. Αλλά δε πειράζει, κολλάνε άνετα με την φωνή του Hughes.
on topic: [SIZE=“5”]SABBATH ρεεεεε[/SIZE]
Λοιπόν, με 1 ακρόαση φαίνεται γενικά αρκετά καλό, θα μπορούσε όμως να είναι και καλύτερο. Ο Ιόμμης δίνει ρέστα μιλάμε για ΜΕΓΑΛΑ ριφφς, πολλά από τα κομμάτια λένε χοντρά (Bible Black - Breaking Into Heaven - Follow The Tears - Fear - Eating The Cannibals - Turn Of The Screw), αλλά με χάλασε λίγο η μονοτονία στο τέμπο, οι κάπως προβλέψιμες γραμμές των φωνητικών, ενώ κι ο Δίος για πρώτη φορά είναι λιιιίγο μονοδιάστατος γιατί δεν έχει τις συνηθισμένες εναλλαγές στη χροιά.
Πολύ μέτριο δυστυχώς, η εμπνευση έχει πάει περίπατο. Ο δίσκος είναι mid tempo και μόνο 2 κομμάτια ανεβαίνουν λιγάκι αλλά είναι τελείως αδιάφορα(Eating the cannibals, Neverwhere). Aν ήταν δίσκος άλλης μπάντας θα είχα σταματήσει την ακρόαση κάπου στην μέση. Αν έπρεπε να ξεχωρίσω δυο κομμάτια αυτά θα ήταν το Bible Black και το Βreaking Into Heaven. Kάποια καλά ριφς από εδώ και από εκεί δεν σώζουν την κατάσταση καθώς ούτε τίποτα τρομερά είναι αλλά δεν είναι και τόσα πολλά μέσα στα 55 λεπτά που κρατάει ο δίσκος. Τα φωνητικά του Dio είναι μια χαρά αλλά λείπει το πάθος, ο άνθρωπος βέβαια πατάει τα 70 σε λίγο οπότε δεν μπορώ παρά να του βγάλω το καπέλο-που δεν φοράω
Πάλι καλά που δεν κυκλοφόρησε κάτω από το όνομα των Black Sabbath γιατί θα έπαιζε μπουνιές με το Forbidden για το ποιος είναι ο χειρότερος τους δίσκος. Κρίμα.
Geezer Butler on HEAVEN & HELL’s debut CD, “The Devil You Know”:
“If we’d written this album with Ozzy, we’d still be working on the first track.”
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=118162
+1
From wikipedia :
Because of the projected continuation of the band’s original lineup (Iommi, Butler, Osbourne and Bill Ward) and the 2006 induction of the original lineup into the Rock and Roll Hall of Fame, Iommi (owner of the Black Sabbath name) decided to call the touring group Heaven and Hell.[1][2] The moniker was taken from the first Dio-fronted Black Sabbath recording, Heaven and Hell.
Ο δισκος ειναι αρκετα καλος.
Ποτε δεν με με τρελαιναν οι Black Sabbath με τον Dio αλλα ο δισκος ειναι αξιοπρεπεστατος και εχει 2-3 κομματια που πραγματικα οι riff αρες του Iommi σε κολανε στο τοιχο!!
και στα προσωπικα του εχει φοβερα τραγουδια ( π.χ. ακουστε απο το Fused, το Japan Bonus Track, Let It Down Easy… ).
Τωρα να περιμενει καποιος νεοτερισμους απο τον Iommi και την υπολοιπη παρεα νομιζω οτι απλα ακουει λαθος album…
:respect:
Aυτο σαν μπηχτη ακουστηκε.