Heaven And Hell-The Devil You Know [2009]

κατά την άποψή μου ο δίσκος είναι πολύ καλός!
δεν το περίμενα γιά να είμαι ειλικρινής αλλά με ικανοποίησε απόλυτα και από πλευράς συνθέσεων αλλά και από ατμόσφαιρα.

Kαλός δίσκος, προσεγμένη παραγωγή και σαφώς τίποτα το ολοκαίνουριο. Αυτή η δουλειά λογικό είναι να μην ξετρέλανε κανέναν, αφού οι τρεις προηγούμενες ήταν έξοχες. Αλλά επί του θέματος, μην τρελαθούμε τώρα, το άλμπουμ δεν είναι για πέταμα.

Εντάξει, για τον Θεό έχω βαρεθεί να μιλάω. Η doom χροιά του στο cd είναι απαραίτητη. Θα μας λιώσει στις 27.
Ο Iommi φυσικά δεν μπορεί, απλά δεν δύναται να γράψει riff κάτω του άριστου, ενώ οι Butler-Appice συνδυάζονται καλά όπως πάντα το έκαναν.

Εν τέλει, δεν είναι η ουσιαστική παραγωγή, αλλά οι diehards το απολαύσαμε νομίζω… Και σε τελική ανάλυση, πρόκειται για τους masters της heavy metal, οπότε δεν έχουμε δικαίωμα να το παίζουμε έξυπνοι και ανώτεροι. Καλύτερα σημεία: Atom & Evil, Follow the Tears και Bible Black.

Για μενα παιδια ηταν απογοητευση ο δισκος.

Ξεχωρισα μονο Atom and evil και Bible Black.

Περιμενα κατι πιο πρωτοτυπο και πιο μελωδικο,γιατι οπως και να το κανουμε ο Dio εχει τεραστια εκφραστικοτητα που δεν εξαντλειται στο doom style.

Το eating the cannibals θεωρω οτι ειναι μεσα στα καλυτερα του δισκου και σπερνουν και οι δυο θεοι στο κομματι αυτο.