Heaven And Hell-The Devil You Know [2009]

Παιδιά στο βίντεο νόμιζα ότι πρωταγωνιστούσα εγώ!!! :lol::lol::lol
Καταπληκτικό!!!

EDIT Πάρτε και το σετ λιστ που παίζουνε αυτή την περίοδο

1. E5150 (intro) 
     2. Mob Rules 
     3. Children Of The Sea 
     4. I 
     5. Bible Black 
     6. Time Machine
     7. Vinny Appice Solo 
     8. Fear
     9. Falling Off The Edge Of The World
    10. Follow The Tears
    11. Tony Iommi Solo
    12. Die Young
    13. Heaven And Hell
           Encore:
    14. Country Girl / Neon Knights

Ακουγα γκρινια και κραξιμο απο δω μεσα και τωρα που εχω το cd στα χερια μου ειχα παγωσει λιγο στην αρχη γιατι φοβομουν μην ηταν αληθεια.Ακουω τωρα τα πρωτα κομματια και μου φαινονται κλασικοι Ssbbath(δε μπορω τους διαχωρισμους sabbath-heaven and hell).Ο κοντος απλα γαμαει.Κοντευει τα 70 και η φωνη του ειναι σα ν’ακους το heaven and hell! :smiley: Iδια μου φαινεται η φωνη.Φωναρα!!!Το βρισκω κι εγω αρκετα doom και μου αρεσει.Δε με απογοητευσαν καθολου τελικα.Πιστευω θα γινει κλασικο με τα χρονια και οχι αποτυχια :wink:
το atom and evil μου αρεσει πολυ ως τωρα :slight_smile:
ωωω!!!ωωωω!!! και το eating the cannibals!!!

No Lady Evil…ooh shit#-o:!:

Nαι αλλά έχει Country girl :wink:

Eτσι.Κι οποιος αμφιβαλλει… http://www.youtube.com/watch?v=up1jCiPORHs&feature=channel

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ω, αφού το λες εσύ…

Μάλλον το Turn Of The Screw.

αν και δεν ακουγεται πολυ καλα μπορουμε να καταλαβουμε οτι η φωνη ειναι αψογη!Και ειναι και live και ειναι και προσφατο.Θεος!Θεουλης ο μικρουλης μας! :bow2:

Δεν σε πιάνω ρε μάστορα.
Ε, ναι φυσικά απλά την γνώμη μου λέω για τον δίσκο και δεν με κέρδισε, κακό είναι?? Ρε τι πίνετε???

Ρε γίδια σταματήστε να σπαμάρετε στο θρέντ των Θεών! :x

Άντε μην τα πάρω κι αρχίσω να γράφω διθυράμβους για το δίσκο και κάνω ακόμα και το Γράκχο να κρυφτεί! :stuck_out_tongue:

Ο δίσκος πάντως είναι μέτριος. Αλλά Gamay!
:φανμπόις που δεν μπορεί να κρυφτεί:

Σάν πόρωση το “eating the cannibals”,σάν κόλλημα στο μυαλό μετά απο 15 ακροάσεις το fear!!!Έχει ένα riff…:metal::metal::metal::metal::metal::metal::metal::metal::metal:

Eπεσαν μερικες ακροασεις και βγηκαν μερικα συμπερασματα.
Φοβερες οι ατομικες επιδοσεις ολων τους αλλα και το δεσιμο τους.
Φοβερος ο ηχος/παραγωγη.
Ωραιο artwork.
Aλλααα…μετριες συνθεσεις!
Δυστυχως εχουμε να κανουμε με ενα μετριο αλμπουμ αποκλειστικα και μονο λογο των συνθεσεων του. :frowning:

Τι χεβεν εντ χελλ μωρέ, άντε βρείτε τον τρελό και δώστε κανα λαηβ να ακούσουμε πάλι μουσική σαν άνθρωποι.

…ναι…το 2040…το να βγαλουν δισκο με τον τρελο θα παρει περισσοτερα χρονια απ’οτι εκανε ο κοκκινοτριχης να βγαλει τον δικο του.

Ήταν μια ιδιαίτερα αξιοπρεπής κυκλοφορία. Συνθετικά κινήθηκε κατά τη γνώμη μου άνω του μετρίου.

Πιστεύω όταν θα ακούσουμε τα τραγούδια live θα μας ενθουσιάσουν:!:
Ο oZZy πάντως τους δίσκους του τους ηχογραφεί σε λογικά χρονικά πλαίσια:!:

Δεν ξερω γιατι δημιουργηθηκαν μεγαλες προσδοκιες για αυτο το δισκο πριν βγει,παντως σαν συνολο χαρακτηριζεται αδιαφορος,ναι μεν ενας αξιοπρεπης δισκος που στεκεται καλα,αλλα εχει αδυναμιες.

Το περιμενα οτι το αποτελεσμα θα ειναι καπως ετσι,δεν νομιζω ομως οτι μετα απο λιγο καιρο θα θυμαται κανεις πανω απο 1-2 κομματια.

Πλακα κανεις ετσι?

Εεε…οχι.:stuck_out_tongue: Ενταξει ξεραμε οτι μαζι Dio και iommi θα μπορουσαν να φτιαξουν κατι καλο αλλα το αποτελεσμα δεν τους δικαιωνει.

Αλλο το ενα και αλλο το αλλο. Το οτι εν τελη ο δισκος δεν ηταν και πολυ καλος δεν σημαινει οτι οι προσδοκιες γιατι κατι παρα πολυ καλο ηταν αδικαιολογητες. Για τους Sabbath μιλαμε και για μια συνθεση τους που εβγαλε 3 δισκαρες στο παρελθον. Αδικαιολογητο θα ηταν να ειχαμε θεσει χαμηλα τον πηχη.

Aπολυτα δικαιλογημενες οι προσδοκιες,απλα εγω τονισα οτι για παραδειγμα καποιοι ηταν σιγουροι για μεγαλο δισκο στηριζομενοι στο γεγονος οτι ειναι οι H&H,οτι ειναι ο Dio,o iommi και σιγουρα εχεις προσδοκιες για κατι πανω του μετριου.