επισης τι εκανε παλι ο geezer στην αρχη του double the pain?
εγω περιμενω χατζιλικι για να το αγορασω μαζι με το καινουργιο των mastodon χεχε
Πρώτη φορά το ακούω τώρα και είμαι στο 5ο κομμάτι. Δεν έχω βρει ακόμα κάτι που να με ενοχλεί ιδιαίτερα (εκτός από το συγκεκριμμένο κομμάτι που είναι μάλλον και το χειρότερο προς το παρόν). Θα δούμε πιο μετά.
Το cd το αγόρασα χθες και το άκουσα δύο φορές. Πρώτες εντυπώσεις, προσωπικές: Είναι κάργα heavy, είναι πολύ doom (παραπάνω από ότι περίμενα) είναι δυνατό, βαράνε κάργα, ο κοντός είναι σε καλή κατάσταση για τα χρόνια του (πάει για τα 70), αλλά… Υπάρχει ένα αλλά. Δεν είναι καλά τα τραγούδια, λείπει η έμπνευση στις συνθέσεις, τουλάχιστον αυτό μου δείχνει η πρώτη ακρόαση και στα χρόνια που ακούω αυτή τη μουσική, ελάχιστες είναι οι φορές που άλλαξα γνώμη αργότερα, για κάτι που δε μου άρεσε στην αρχή… Κρίμα, γιατί περίμενα κάτι λίγο καλύτερο.
Διάβασα την κριτική του Hammer και σκέφτηκα μπας και είμαι μλκας?:-k
Το ακούω και το ξανακούω και δεν μου λέει κάτι.Δεν ξέρω,αν τα αργά riffs δεν σε κάνουν να θες να κοπανήσεις το κεφάλι σου στον τοίχο δεν μου λένε κάτι.Όπως είχα ξαναπεί παλιότερα,χίλιες φορές τα προσωπικά του Iommi!
Εμενα ρε μαγκες μου φανηκε καλυτερο απο οτι περιμενα.Το θεωρω ηδη κλασσικο μετα απο 10 ακροασεις.Περα απο 2-3 κομματια που δεν με τρελαναν εχει κομματια πολυ επικα λεμε σαν το bible black και atom and evil.
ομωνυμο?
χαχααχ σορυ μπερδευτηκα το bible black ηθελα να πω.#-o σκαλωμα.
Πήρα σήμερα το ΜΗ και από τις λίγες φορές που συμφώνησα με όλες τις κριτικές. Ναι παιδιά και εμένα μου άρεσε αρκετά ο δίσκος, δεν τον έχω βαρεθεί τόσο καιρό και έχει τα προσόντα του κλασσικού.
Ρε παιδιά, κλασική κυκλοφορία δε θεωρείται μετά από 10 ακροάσεις, αλλά μετά από 10 χρόνια…
HEAVEN & HELL will bring its wicked world tour to North America for a select number of shows this August. The band will start its summer headlining music festivals across Europe before bringing its macabre stage show of metal classics to North America starting on August 7 in Vancouver. COHEED AND CAMBRIA will provide support on all shows except the Seattle date on August 8, which will feature NEUROSIS in the supporting slot.
bleeding εφυγες για seattle!!!
8O8O8O8O8O
Δε θα ζούσα μετά από κάτι τέτοιο!!!
θα χα περιεργεια παντως
αν γινοτανε ποτε κατι τετοιο εδω να δω πως θα συμπεριφερωνταν
οχι μονο στους neurosis αλλα και στους coheed and cambria
Θεος ο τυπος.:lol:
τι το περίεργο βρίσκεις? :-s
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ
Μ’ αρέσει που ψάχνουν τι είναι τρου στο πόντιουμ. Ορισμός.
:lol::lol: τρομερος ο τυπος.Παντως ετσι οπως τους βλεπω μαζι νομιζω θα ηταν καλυτερο να μην αφηναν τοσα χρονια να περασουν ετσι και να ειχαν ενωθει πιο γρηγορα.Ποσο θα αντεξει ακομα ο dio?67 ειναι.
ποιο θεωρειτε οτι ειναι το καλυτερο κομματι του δισκου?
Εγώ το Eating The Cannibals:!:
κ εμενα με 2 ακροασεις αυτο μου εμεινε!!doomιζει παντως πολυ ο δισκος!!:D:D