Μετα σου 'φταιγε ο fake7 που ηταν υπερβολικος με τους Maiden.
Εσυ που γυρνας σε ολα τα τοπικ μην τυχον και γραψει κακια κουβεντα για το Ντεθ Μαγκνετικ δεν εισαι παντως.
Κουλαρισε λιγακι.
Μετα σου 'φταιγε ο fake7 που ηταν υπερβολικος με τους Maiden.
Εσυ που γυρνας σε ολα τα τοπικ μην τυχον και γραψει κακια κουβεντα για το Ντεθ Μαγκνετικ δεν εισαι παντως.
Κουλαρισε λιγακι.
Το ακούω τώρα και πάνω-κάτω είναι όπως τα λέει ο Βλεεδιν:p
Αλλά είναι Σάμπαθ οπότε δεν μας νοιάζει.
Κι ελπίζω να καταφέρω να έρθω στο φεστιβάλ τον Ιούλιο…
(Λατρεύω το Atom and evil:oops: )
Listening to: Heaven & Hell - 04 Double The Pain
via FoxyTunes
Ναι ρε φίλε συγγνώμη που μπαίνω στο φορουμ ΣΟΥ και λέω την γνώμη μου που τυχαίνει να μην συμβαδίζει με την δικιά σου ή με κάποιου άλλου! Δεν θα το ξανακάνω! Πάμε τώρα να αγοράσουμε όλα τα DVD και τα στρινγκάκια των Iron Maiden-ΥΕΑΗ!
Dio Θεική φωνή-Iommi θεικά ριφς- 27\7 θεικό live:!:
Καλά δεν ντρέπονται να βγάζουν τόσο μέτριο υλικό; Αρπαχτή του κερατά. Απαράδεκτος ο κοντός και η παρέα του.
θα 'πρεπε. Δεν κατάφεραν να σώσουν το ΜΑΙΤΑΛ γι’αυτό όλοι σπίτια τους. Πάρε κεφάλια Πρόεδρε!
Σίγουρα δεν υπήρχε περίπτωση να το σώσουν αλλά δεν πιστεύω να περιμένεις από τους EYEHATEGOD να καταφέρουν κάτι τέτοιο!!!
#-o:lol::lol::lol:
Άκουσα τον δίσκο πολλές φορές αυτό το τριήμερο και έχω να πω ότι μου αρέσει αρκετά, και ότι περιμένω να περάσουν οι μέρες να τον ακούσω live:!:
Δε μ αρεσε καθολου,βαρεθηκα ελεεινα.Κριμα.Ας βγαλει κανα προσωπικο ο Iommi παλι με καμια 10αρια τραγουδιστες,το χει ο παππους εξαλλου.Χωρις την βαρια ταμπελα-κληρονομια των Sabbath νομιζω πως θα λειτουργουσε καλυτερα…
διαβασα κριτικες που λενε οτι ειναι καλο και ενθουσιαστηκα.αν και ακομα δεν θα τον αγορασω
Παιδια τι λεει αυτην η κυκλοφορια??:
http://hmv.com/hmvweb/displayProductDetails.do?ctx=280;-1;-1;-1;-1&sku=324770
Eιναι λιγο οφφ-τοπικ αλλα το ποσταρα εδω γιατι πιστευω οτι θα το δουν περισσοτερα σχετικα με αυτην την κυκλοφορια ατομα.
Έλα ρε συ εδώ μιλάμε ουσιαστικά για το Eight Star που δε κυκλοφόρησε ποτέ. Το βγάλανε λοιπόν σε καλύτερο ήχο με την ονομασία The 1996 DEP Sessions. Συστήνεται ανεπιφύλακτα στους πιστούς.
Καλούλης δίσκος με κομματάρες μέσα με το Don’t drag the river να το τοποθετώ στις καλύτερες συνθέσεις του Iommi. Το ακούω καθημερινά θα έλεγα. Και το It Falls Through Me τα σπάει για πολύ κλάμαα.
Αυτά τα 2 τραγούδια πάντα τα έχω στο playlist μου τα τελευταία χρόνια.
Οι Sabbath ήχος βέβαια δεν είναι παρών εκτός απο μερικές ΡΙΦΑΡΕΣ του Μεγάλου!
μολις το τσιμπησα,καλη μου ακροαση,κριτικη σε λιγες μερες!!
Eμενα δε με πειραζει κανενος η γνωμη.
Εσενα βλεπω να τη λες σε οποιον τυχει να πει οτι το Ντεθ Μαγκνετικ ειναι μετριο.
Αχ, αυτοι οι αντι-Μεταλλικατς…
:οντοπικ:
παροτι και ο Ντιο και ο Τονι ειναι σε καλη κατασταση παρα τα χρονακια τους το αποτελεσμα δειχνει ψιλομετριο.
επιτελους το ακουω
Είδες να λέω κάτι σε κάποιον γιατί δεν του αρέσει το Death Magnetic? Θα την πω σε κάποιον όταν έχει εμμονή με τον συγκεκριμένο δίσκο όπου σταθεί και όπου βρεθεί, όπως και το έκανα.
Όσο για τον δίσκο παραμένει μετριότατος.
αν και δεν ειμαι καταληλος για να Τους κρινω θεωρω οτι ο δισκος με τα υπαρχον δεδομενα ειναι αρκετα καλος:).οχι βεβαια οτι ξετρελαθηκα κιολας.θεωρω το εναρκτηριο κοματι καπως αδυναμο για πρωτο.καλυτερα τραγουδια νομιζω το bible black και το double the pain.δεν ειναι ιδιαιτερα γρηγορος οπως ειχατε αναφερει και εσεις.θα ηθελα π.χ ενα κοματι σαν το eating the canibals.αυτα προς το παρον
Κατά την γνώμη μου doomίλα είναι στο μεγαλύτερο μέρος του:!:
Είναι όντως πιο doom απότι μας είχε συνηθίσει η συγκεκριμένη σύνθεση.