To βιντεάκι είναι γαμώ ρε γκρινιάρηδες. Σε αντίθεση με το τραγούδι…
+1
Κάτι λέει το ριφφ, αλλά είναι ρηχό το κομμάτι.
συμφωνω,το βιντεο ειναι γαμω!!το κομματι ακουγεται απλα!!
Μου κάνει μεγάλη εντύπωση που στην Αμερική αλλά και γενικά στο εξωτερικό έχει πάρει τόσο καλές κριτικές από τον Τύπο αλλά και από τον κόσμο…
Eδω ο τυπος εβγαλε μουσικο αριστουργημα το Death Magnetic.
νταξει το κομματι ακουγεται αλλα οι στιχοι πολυ ανυπαρκτοι
Για να μην παρεξηγηθει αυτο που εγραψα και να μην αρχισουν παλι τις σταυροφοριες τους οι φανς των μεταλλικατς εννοουσα οτι ειναι σε μεγαλο βαθμο και θεμα προμοσιον. Παρολαυτα δεν τον εχω ακουσει ακομα τον δισκο αλλα γενικα πολλες φορες ενας μετριος δισκος μπορει να παρει καλυτερες απ’οτι του αξιζουν κριτικες λογω προμοσιον.
Είμαι ο πρώτος που του αρέσει και το βιντεάκι και το τραγούδι (και το Death Magnetic);
Τα υπόλοιπα κομμάτια που άκουσα δε μου φάνηκαν και κάτι σπουδαίο, αλλά διατηρώ το δικαίωμα αναθεώρησης της γνώμης μου, όταν τους δώσω περισσότερη προσοχή.
Άντε πάλι…γραφικός πια!
αξσ΄λγνασδο΄γ
+1000
Είσαι τόσο γραφικός αλλά και κωλοτούμπας…και όπως και να έχει άκου πρώτα τον δίσκο και μετά γράψε ότι π@π@ρι@ σου κατέβει(μιλάω για τον δίακο των Heaven and Hell)
@Crabsody: το ίδιο ισχύει και γιατον δίσκο των AC/DC ή μήπως όχι?
Γραφικος ισως. Κωλοτουμπας ποτε γιατι δεν λεω αλλα την μια μερα και αλλα την αλλη, εχω σταθερες αποψεις.
Τον δισκο (Η&Η) θα τον ακουσω λιαν συντομως. Αυτο θα αλλαξει: α) την γνωμη μου για το DM?, β) την γνωμη μου για το The Devil you know?? ( που δεν εξεφρασα ΚΑΜΜΙΑ αποψη για την ποιοτητα του καθοτι δεν εχω ακουσει ΝΟΤΑ) ή γ) την αποψη μου οτι το βαρβατο προμοσιον “φουσκωνει” τις δισκοκριτικες?
Βρες την σωστη απαντηση και ενα ταξιδι στο Ισλαμαμπαντ με χελωνα, ειναι δικο σου.
Παρεπιπτοντως, ναι, πιστευω οτι και το Black Ice πηρε λιγο πιο γενναιοδωρες κριτικες απ’οτι του αξιζαν. Γιατι αν παιρνει το ΒΙ 8,5/10 τοτε τι θα βαλουμε στο Back in Black? 12/10??
Όπως και να έχει όλα τα μεγάλα συγκροτήματα παίρνουν καλούς βαθμούς για πολλούς και διάφορους λόγους…αυτή η συζήτηση πάει πολύ μακριά. Σορυ αν ήμουν λίγο απότομος(που ήμουν δηλαδή)
??? που κολλάει αυτό;;;
Εκεί που κολλάει και το ακριβώς προηγούμενο σου σχόλιο…
Ποιό το +1000; Το ότι συμφώνησα με την άποψη κάποιου άλλου; #-o#-o
Ναι αυτό μπράβο το βρήκες!
ε ψιτ εσείς! μαζευτείτε!
Λεπόν, πρώτες ακροάσεις:
Εκτός από τα ΕΠΗ Fear, Bible Black και Breaking into Heaven ο δίσκος είναι μάλλον φλόμπα.
Χού Κέαρς? Εγώ είμαι σαμπαθοπρεζάκι και τη δόση μου την πήρα. Αν είχαμε το νέο Mob Rules θα έπεφτα σε κώμα.
Στο Rockin Athens θα γίνει της καριόλας. Φιλούρες!
μ αρεσε το ποστ σου!!!τα ειπες καλα!!ραντεβου 27 ιουλη!!!