Heaven And Hell-The Devil You Know [2009]

Μεχρι να παω Αγγλια και να το εχω στα χερια μου! :smiley:

Ελα ρε και με τρομαξες!! Ποτε θα κυκλοφορησει στο Ελλαντα ξερουμε??

Δεν εχω ιδεα ποτε θα κυκλοφορησει Ελλαδα. Λογικα την επομενη εβδομαδα θα ειναι στα δισκοπωλεια.
Εγω παντως πηρα με 10 ευρω την limited edition με το bonus DVD. 8)

Εχει (κυριως) και τα καλα του να εισαι τιτανοτεραστιος :lol: :lol:

προσωπικα οσες φορες τελικα και να το ακουσα δεν με συγκινησε. Πολυ μετριοτητα και αν δεν υπηρχαν και 2-3 τραγουδια θα το χαρακτηριζα και κακο album

Λογικά αύριο μεθάυριο κυκλοφορεί:):!:

Στο Metal Era βρίσκεται από Σάββατο:!:

Σημερα το ειδα μετροπολις παντως…παντως με τα περισσοτερα που διαβαζω εδω,αν και ψηνομουν να το παρω για τιμης ενεκεν,μαλλον θα φαει χωμα και θα χτυπησω κατι αλλο…

εγω το παρηγγειλα κ περιμενω,δεν βλεπω κ τα καλυτερα εδω μεσα,αλλα θελω να το ακουσω πρωτα κ βλεπουμε

Το dvd τι περιέχει;:!:

Bible Black Music Video
http://www.heavenandhelllive.com/index.cfm/pk/view/cd/NAA/cdid/403722/pid/400079

ps: κ γω θα ηθελα να μαθω τι καλούδια περιέχει το dvdακι :slight_smile:

Θα πρεπει να 'χει…:

Band Interview
Rehearsal Footage

Πολύ ξενέρωτο βίντεο.Περίμενα κάτι καλύτερο.

Μετριο κομματι(για να μην πω βαρετο) και ειλικρινα περιμενα κανα Κενυ ή κανα Καρτμαν να σκασει στο βιντεακι ξαφνικα…

Τον ακούω τώρα τον δίσκο, και στάνταρ ακούγεται καλύτερα από το mp3:!:
Plus το καλό artwork, ιδίως στο βιβλιαράκι:!:
Για τραγούδια Fear, Bible Black, Rock And Roll Angel, Eating The Cannibals, και βλέπουμε…:!:

+++στίχοι καταπληκτικοί, δεν ξέρω αν τους έγραψε όλους ο Dio, αλλά έχουν το στυλ του:!:

Ωραιο τραγουδι το bible black

Αλλα τι ακυροτητα video ειναι αυτο? #-o

Offtopic: ξερει κανεις ποιο ειναι το site του metal era για να παραγειλω απο κει το cd?

E-mail metalera@otenet.gr
2103304133

…μπορείς δίνοντας το e-mail σου να σου στέλνουν τις νέες κυκλοφορίες:!:

Όταν διάβαζα τους στίχους του Bible Black αυτό ακριβώς που δείχνει το βίντεο σκεφτόμουν με την διαφορά ότι δε περίμενα να είναι καρτούν. Έξυπνη ιδέα αλλα λίγο παράτολμη για βίντεο, άκους εκεί καρτούν!
Βέβαια πιάσανε το νόημα και ο σκοπός αγιάζει (?) τα μέσα.