Heavy By The Sea 2014

Μη πεις ότι δε θα είχε γέλιο :D!

ελπιζω μονο να φτιαχνουν φραπε στο εκει στο μπαρ του χωρου.αλλιως θα παρω κανα σπαστο μαζι,να κανουμε κατασταση.

Συμφωνω το Holy Wars σε αθλια εκτελεση ειναι κλασεις ανωτερο απο οτιδηποτε εχουν σκεφτει , γραψει και παιξει συγκροτηματα τυπου Deftones.
ευχαριστω που βαζεις τα πραγματα σε μια σειρα. βοηθας.

Ποιος χέστηκε για τους deftones όταν “μεταλλάδες” σαν και σένα ντροπιάζουν αυτή τη μουσική.

τιμη μου. αλλα μαλλον πρεπει να ξεκαθαρισεις στο μυαλο σου τι θες να δεις το καλοκαιρι και τι οχι. νομιζω εχεις τρικυμια.

Μουνάρες στις παραλίες θέλω να δω, εσύ βολέψου με τον μαστέην μεταλλά της φακής.

Έχεις ποτέ ακούσει συγκροτήματα “τύπου deftones”;

τοτε μαλλον πρεπει να μπεις σε αλλο site.

νομιζεις οτι μιλαμε στον αερα?

Εδώ και πόσες σελίδες μόνο στον αέρα, χωρίς παραδείγματα και με πλήρη άγνοια κάθε συγκροτήματος πλην των heavy…metal.

έχεις μπερδέψει τον φραπέ με τη μέταλ, την καρύστη με τους deftones.

True άσχετος εισαι.

Φιλικά

λινκ;

η ολη κουβεντα φιλε ξεκινησε επειδη καποιοι, μαλλον και εσυ, αρχισαν τις εξυπναδες γιατι καποιοι μεταλλαδες εξεφρασαν το παραπονο τους για την μη υπαρξη μεχρι τωρα καποιου μεγαλου ονοματος σε καποιο ελληνικο φεστιβαλ.

δεν εχω μπερδεψει τιποτα. χεστηκα για τους deftones και για εσας που μαλλον την βρισκεται κοροιδευοντας.
επειδη αρχιζει να γινεται προσωπικο το ζητημα και αν συνεχισουμε ετσι καποιος θα διαγραφει απο το forum και αυτος μαλλον θα ειμαι εγω καλη διασκεδαση στις συναυλιες σας καθως και καλο ματι στις παραλιες.

φιλικα
True ασχετος

λινκ.

Rocking λέγεται το site, όχι metaling.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει αυτή η κόντρα ρε παιδιά. Και εγώ ξενέρωσα στο άκουσμα των Deftones λόγω του ότι δεν είναι του γούστου μου, αλλά δεν νομίζω ότι θα πρέπει να ασχολούνται όσοι δεν γουστάρουν Deftones. Είναι σαν να εισβάλουν οι Indierockaδες στο thread Warlord Live και να κράζουν. Δεν ακούγεται λογικό.

Καταλαβαίνω ότι βλέποντας την αφίσα και τη γραμματοσειρά περιμένεις από Accept, Megadeth μέχρι Mercyful Fate. Πρέπει όμως να παραδεχτούμε ότι οι Deftones είναι τεράστιο όνομα και έρχονται πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Εντάξει, πέρσι ήρθαν οι Slayer. Φέτος οι Deftones. Του χρόνου οι Manowar ξέρω γω.

Και να σας πω την αλήθεια πιο πολύ ξενέρωσα με Planet και Stalker (τεράστιοι και οι δύο) οι οποίοι όμως έχουν τις δικές τους livάρες και μέχρι τότε θα τους ξαναδουμε στο Gagarin.

Αυτό ισχύει που λες και μάλιστα το έχω γράψει κι εγώ σε προηγούμενα posts. Όταν το μπάτζετ από πλευράς διοργανωτών είναι πολύ περιορισμένο, το αποτέλεσμα είναι να μην έρχονται μεγάλα ονόματα. Επίσης ότι κάποιοι εδώ μέσα είναι είρωνες και αυτό ισχύει. Το θέμα με σένα είναι ότι ως μεγάλα ονόματα θεωρείς [U]μόνο[/U] τα metal και από αυτά [U]μόνο[/U] τα 4-5 μεγάλα ονόματα των 70’s και 80’s. Πολύ μεγάλη μπάντα είναι οι Kings of Leon για παράδειγμα. Αλλά αν έρχονταν Ελλάδα θα γκρίνιαζες επειδή δεν είναι metal.

Από κει και πέρα λογικό είναι να προκύπτουν καυγάδες όταν γράφονται σχόλια για τον “τελειωμένο πενηντάρη Mustaine” και “μπάντες τύπου Deftones”. Θεωρώ τους Deftones μια πολύ καλή μπάντα μεγαλομεσαίου βεληνεκούς. Από κει και πέρα, το να μιλάς υποτιμητικά για τον Mustaine και την ίδια στιγμή να αποθεώνεις τον Mantas από τους Venom είναι λίγο “κάπως”. Καταρχήν μιλάμε για συνομήλικους πενηντάρηδες καλλιτέχνες και επιπλέον θεωρώ ότι η προσφορά του Mantas στο metal είναι μικρή μπροστά σε αυτά που έχει προσφέρει ο Mustaine.

Και μετα κλαιγεστε που δεν εχουμε μεταλ φεστιβαλ σαν του εξωτερικου

Γελάω με τσουγμένους !!!

XAXAXAXAXAAXA…!!! Epic post ο αποπάνως… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: