Heavy By The Sea 2014

TARDIVE DYSKINESIA

Kρίμα, πέρσι ήταν πολύ καλό το line up, φέτος δεν θα τιμήσω. Περίμενα κάτι πιο κοντά στα γούστα μου.

Γάμησε τα!!! 23 heavy,24 Clutch,26 Unida!!! Δάνειο θέλω (φαντάζομαι πολλοί εδώ μέσα)
Επίσης,να λέμε και του στραβού το δίκιο,καλό το φεστιβαλάκι μέχρι στιγμής (‘όλοι’ γουστάραμε χτες με το Deftones,Planet,Nightstalker) αλλά απ την άλλη αν μείνει έτσι (ή αν μπουν κάνα 2 Ελληνικά ακόμα) θα ναι μια ακόμα τρανή απόδειξη του πόσο χαμηλό budget διαθέτουν πλέον για φεστιβάλ οι διοργανωτές! Δεν λέω τίποτα για μεσαίωνα και μαλακίες,γιατί δεν ισχύει,έχοντας δει τόσες μπαντάρες μεσαίου βεληνεκούς τα τελευταία χρόνια κυρίως αλλά δεν παύει να είναι μια Λώρικη κίνηση από μεριά Detox

Πολύ δυνατά ονόματα, 27 ευρώ εισιτήριο και θα το έψηνα να ξαναπάω γιατί πέρυσι η διοργάνωση ήταν γαμάτη :smiley: Όσοι γκρινιάζετε στο ντους και γρήγορα. Νωρίς είναι ακόμα αλλά περιμένουμε τι άλλο ωραίο θα μπεί από δίπλα :slight_smile:

Δυστυχώς κι εγώ περίμενα κάτι ανάλογο με Slayer όπως πέρσι. Ξενέρωμα :frowning:

για το συγκεκριμενο ειδος ειναι πολυ καλο line up.αλλα οταν βαζεις εξωφυλα με ζομπι και πενταλφες,ενταξη σου λεει ο αλλος,ποοοο τι εχει να γινει.και μετα βλεπει μπαντες ποστ ροκ και τετοια.και ξενερωνει.και βλεπωντας γενικα στα social media τι κοσμος κανει attend,δεν αποκλειω μετα να πανε και μια βολτα απο παολα.

Θα έρθουν και μπάντες ποστ ροκ;

Metal είναι και η παολα.

Γτπ η ντιτοξ,αφηνει σαφη υπονοουμενα οτι θα φερει μειντεν και καποιους αλλους σατανιστες (μπιχεμοθ;:wink: και μετα ανακοινωνει σκατηφλωρες που θα πανε γκομενακια να τους δουν…
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΛΑΙΒ ΜΑΣ ΡΕ, ΜΟΝΟ ΤΙΜΟΥΣ ΜΑΛΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΝΕ ΜΠΥΡΑ ΚΑΙ ΙΔΡΩΤΑ!

περιμένω έκθεση με θέμα: "η σχέση του pot rock με τους deftones και την Πάολα"
250 λέξεις τουλάχιστον ορ γτφο

ΕΊΧΕ ΠΕΝΤΑΛΦΕΣ ΚΑΙ ΖΌΜΠΙ Η ΑΦΊΣΑ
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

:""")

αυτό

κι αυτό!!

αντι για το χεβυ μπαη δε ση και το ποστ ροκ των ντεφτοουνς και των στοκερ και των πλανετ, μπορειτε να πατε εδω
http://www.rocking.gr/forum/showthread.php?t=29685&p=1600047
και να κανετε μοσπιτ μεσα στις πενταλφες σας.

Deftones
Nightstalker
Planet Of Zeus
Tardive Dyskinesia

μπαντες ποστ ροκ και τετοια

ρε παιδια, ως γνωστον ξερει ολες τις ΦΗΜΕΣ.

Ειναι εμφανες πως κανει χιντ πως θα ανακοινωθουν Mogwai, GYBE, GIAA κλπ

ή απλά ψήνεται νέο αφιέρωμα για 10 μπάντες που δεν παίζουν ποστ ροκ και μας το φέρνει λάου λάου

Θα διασκεδάσουμε αρκετά σε αυτό το thread μέχρι τη συναυλία :roll:

Οι Deftones είναι γαμάτοι live, δεν έχουν έρθει ποτέ στην Ελλάδα και είναι πολύ καλή επιλογή από την detox. Πραγματικά respect και χαίρομαι που θα τους δω το καλοκαίρι. Με τα τελευταία 2 άλμπουμ έχουν πάρει τα πάνω τους και ζούν πάλι τις εποχές του White Pony.

Σήμερα ξύπνησα με κακή διάθεση κι αφού ήπια το γαλατάκι μου με κακάο,σκέφτηκα πως μόνο ένας τρόπος υπάρχει να χαμογελάσει σήμερα το δόλιο χειλάκι μου: να μπω σε αυτό το thread.
Η απύθμενη πίκρα των “αληθινών” μέταλων ανά την επικράτεια για την σπίλωση ιερών συμβόλων, όπως μια νεκροκεφαλή και άλλων "σατανιστικών συμβόλων (lol) και τη σύνδεση τους με μια post rock μπάντα όπως οι Deftones, θα μας βγάλει όλη την άνοιξη και ίσως κι από την κρίση.
Σοβαρά όμως, νομίζω πως ήταν πολύ καλή επιλογή οι Deftones, χιλιάδες 30άρηδες έχουμε κάτι καλό μουσικά να περιμένουμε το καλοκαίρι καθώς είναι μια μπάντα με συνεχή ποιότητα στις κυκλοφορίες της και τρομερό τραγουδιστή.
Παιδάκια,ανοίξτε τα αυτάκια σας,ακούστε μερικά τους τραγούδια,κι ελάτε να περάσουμε ωραία

Πάντως, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, η αναμονή για γραφικές αντιδράσεις είναι μεγαλύτερη από τις ίδιες τις γραφικές αντιδράσεις.

Σε άλλα νέα, αγαπητή detox, αν μας ακούς, φέρε πίσω τις κερκίδες που είχες στους τζούντας πρηστ και δεν είχες στους ζλέηερ, γιατί στον χώρο δεν υπάρχει πεζούλι άνω των 10 εκατοστών να κάτσουμε οι ταλαίπωροι γέροντες…