Τι έχουν οι Guardian ρε; η πιο τίμια μπάντα είναι καθε 2 χρονια εδω ειναι… ουτε παράπονα ούτε τίποτα
Καλα,τοσα ξερεις. Οταν guardian βγαζαν δισκαρες που ηταν οι deftones?? Ακου λιγο manowar που ειναι true heavy metal και ασε τους false ones που νομιζουν οτι παιζουν μουσικη.
εγω εκανα τσισα…
Οι volbeat γαμανε πάντως . Το λέω σε περίπτωση που τους φέρουν
Metalheart
παλι μου φυγαν λιγα τσισα
Είναι επιχείρημα σοβαρό αυτο…που ήταν οι Deftones?!
Νομίζω δε χρειάζεται να συζητήσουμε άλλο.
Νομιζω οτι υπαρχει χασμα γενεων.
καποτε υπηρχαν οι μεταλλαδες και οι καρεκλαδεσ.
Τωρα υπαρχουν οι μεταλλαδες και οι νεοροκαδες.
Αμα δε μπορεις να αντιπαρατεθεις στο γραπτο λογο δε φταιω εγω,
ειπα τα επιχειρηματα μου και περιμενω να πεις τα δικα σου. Προφανως δεν εχεις.
Το θεμα ειναι απλο παιδια: μποικοταζ απο ολους τους αληθινους μεταλαδες σε αυτη τη σαπια διοργανωση που υποσχεται νεκροκεφαλες και πενταλφες και φερνει μουσια. Τελος.
πεστα μεγαλε γιατι εχουμε μπλεξει με ειδημονες του χωρου.
Τα λεω και θα τα λεω, δε θα μου κλεισει κανεις που φοραει καρω κοντομανικα πουκαμισα το στομα!
Tουλαχιστον προσπαθουν.
Το γεγονός όμως ότι οι Deftones έξω έχουν πέραση και παίζουν σε μέταλ φεστιβάλ δε σημαίνει ούτε ότι είναι μέταλ ούτε ότι σώνει και καλά πρέπει να τους αποδεχτούν και οι Έλληνες οπαδοί.
Αυτή η καραμέλα με το εξωτερικό πρέπει κάποτε να σταματήσει, έξω κάνουν αυτό έξω κάνουν το άλλο κλπ. Κάθε χώρα έχει το κοινό της με τις δικές του προτιμήσεις, αγάπες και ναι κολλήματα, και τι έγινε δηλαδή;
Όπως οι Έλληνες είναι κολλημένοι με μια χ μπάντα σε άλλη χώρα είναι κολλημένοι με κάποια άλλη κλπ.
Και σχετικά με την αφίσα, είναι μεγάλη απάτη αν το lineup δεν αντιπροσωπεύει σε κάποιο τουλάχιστον βαθμό αυτά που υπονοεί. Οι αφίσες παίζουν διαφημιστικό ρόλο και δεν σχεδιάζονται τυχαία.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
καλα ρε τρολαρετε η τα λετε σοβαρα?
ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΣΥ?
εγω νομιζα οτι κανετε πλακιτσα!! ρε αμα δε γουσταρουμε δεν παμε . απλα τα πραγματα! και εγω μαγκες μαζι σας! ολυμπιακος και manowar ! αλλα πιστευω οτι θα χει δυο σκηνες. μια για μουσια και μια για κλιν κατ!!
Συμφωνώ με Erlic μποικοτάζ ,ρε να δούμε πόσοι θα είστε! Ούτε πούλμαν δεν θα γεμίσετε!
ΦΙΛΑΡΑΚΟ Η ΕΚΦΡΑΣΗ Η ΣΩΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΘΥΡΑ 7 ΚΑΙ EDDIE
ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ
ναι και σταζει πιπερι η μαυρη πουτσα του μπερυ! μεσα οτι γουσταρεις. deftones δεν εχω ακουσει ποτε! λετε να εχω κατι ? οξω ρε τα μουσια και τα φουζαριστα σολιδια!