Heavy By The Sea 2014

Τα έχεις μπερδέψει λίγο φίλε μου. Προφανώς και όποιος δεν θέλει δεν πάει. Καλά κάνει η Detox επίσης και φέρνει τους Deftones και όποιους άλλους θέλει.
Η ένσταση πολλών από εμάς είναι απλά ότι άλλα αφήσαν να εννοηθεί ότι θα περιλαμβάνει το φεστιβάλ και άλλα φαίνεται να περιλαμβάνει τελικά.
Αν ήταν ξεκάθαρη η διοργάνωση απ’την αρχή θα ήταν αλλιώς.
Θα μου κάνει εντύπωση πάντως, εφόσον δεν αλλάξει κάτι το ιδιαίτερο, αν μαζέψει έστω τον κόσμο που είχε πέρυσι.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Το θεμα ειναι δηλαδη οτι σας πληγωσαν. Ουτε ενα τηλεφωνο, τιποτα.

σμφωνω μαζι σας οπως και να χει . δυστυχώς η επικαιρη μοδα ηταν παντα στα ατου του ελληνα. τους ριχνεις μαυρο και ολα καλα. αν και δεν νομιζω να ιδρωσει κανενος το αυτι γιατι κοσμο θα μαζεψουν . διαφορετικο κοσμο. Ειναι μικρη η σκηνη πλεον μαγκες . Αν δεν φερεις δεινοσαυρο (maiden , manowar , metallica , priest ) πας ξεβρακωτος στα αγγουρια . αν ειναι και ικανοι να κοπανησουν κανα saxon και wasp !! axaxaxaxaxaxaxaxa

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΛΛΑΔΕΣ.
ΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΥΤΣΗ ΓΙΑ ΠΟΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΤΡΙΛΙΚΙ ΣΤΟΥς DEFTONES

χαχα γαματος ο greg7!!! καρυτση φιλε παντως να ξερεις. 3-4 ευρω η μπυρα και ταλιρο το ποτο ! σωστο ποτο οχι μαλακιες!

Μεγαλο πραμα η εμπιστοσυνη.

ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΚΟΥΚΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΦΤΗΝΟ

Έχεις 5 ποστ που ξεχνάς να βάλεις το metalheart στο τέλος του ποστ… φανερή η απουσία πνευματικής διαύγειας…

Επίσης εδω πάνω στο βορρά πλεον μπύρα 500άρα 2ευρώ… δεν σας χάλασε χαμουτζήδες… (κουράσατε λίγο με το μεταλ και είπα να αλλάξω ρεπερτόριο…)

το μεταλχαρτ μαγκα μου μπαινει απο το iphone να πουμε! εσυ εισαι μαζι μας η με τους αλλους?:):stuck_out_tongue:

Με τους άλλους… που λεφτά για iphone…

γαματος! και εμενα δωρο μου το καναν. μη νομιζεις…που να τα βρει τα φραγκα ο τιμιος μαλλιας?

τα πετσακια εχουν παρει φωτια. συγκλονιστικη η εξελιξη της κουβεντας.

ελα ρε χαβαλο κανουμε να περναει η ωρα!

να μην έρθετε ρε,τουλάχιστον δε θα βρωμάει μασχαλίλα ο χώρος

Γιατί εσείς δεν έχετε μασχάλες;;; :cold:

εχει ομορφο αερακι εκει,δε μυριζει τιποτα

Αμα δεν ερθουμε μαγκα τρεις κι ο κουκος θα στε. Οι μεταλαδες ειναι δυναμη στην ελλαδα και θα το καταλαβετε.

Ισχύει αυτό που λες. Βέβαια επειδή η συναυλία των Deftones πέφτει Δευτέρα δεν νομίζω να είναι ανοιχτά τα μπουζούκια εκείνη τη μέρα. Οπότε θα έχουν πάει στην Πάολα δύο μέρες νωρίτερα που είναι Σάββατο. Πάντως όπως έγραψε ένας φίλος στη συνέχεια, η Πάολα είναι μέταλ. Πολύ σωστός ο φίλος και ορίστε και η απόδειξη:

http://cosmo.gr/Entertainment/Mousiki/afieromata-music/h-paola-thelei-thn-koryfh-toy-laikou-alla-sto-spiti-akouei-akomh-metallica.2058379.html

• Και Sepultura για όποιον διαβάσει τη συνέχεια του άρθρου.

παει να γινει webwar φαση το rocking ε;

greg 7 αγαπουλης μεγαλος <3