Heavy By The Sea 2014

Νομιζω εχει εκλειψει η φορουμικη μαχη τελευταια και ολοι ξεδινουν σε αυτο το thread…

Που ειναι οι παλιες καλες εποχες, στα μεσα και τελη της προηγουμενης δεκαετιας που καθε thread ηταν και μαχη…

Τις αναπολλω ωρες ωρες αυτες τις στιγμες… :slight_smile:

αααχ ωραιες εποχες.της τρελης γινοταν.:frowning:

το “καλυτερες ατακες που εχουν ειπωθει μεσα στο φλορουμ” επαιρνε φωτια.

Ας έρθει αυτό να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι

Πήραμε τικέτο.

Κι εμείς

Θα πάτε και στα ίδια μπουζούκια μετά;

Μόνο Πάολα.

Είναι καθημερινή και δεν ξέρω αν θα έχει κάποιο μεγάλο όνομα ή αν θα καταλήξουμε κάπου στην Εθνική Οδό :(.

Εχουν, αλλα εχουν μια διαφορετικη προσεγγιση στο θεμα μασχαλη.
Τις ξυριζουν.

OYYYYYYYYYYY!!!

Εμείς που ακούμε Deftones και τέτοια μοντέρνα,έχουμε άλλη προσέγγιση στο θέμα ανδρικός καλλωπισμός.Σίγουρα ξυρίζουμε μασχάλες και πόδια γιατί είναι εξαιρετικά αντιαισθητικό θέαμα η τρίχα στην παραλία,μην ξεχνάμε πως θα έχουμε ξεκινήσει τα μπάνια μας.Επίσης καθόμαστε ήρεμα και ακούμε τη μπάντα που παίζει και δεν αναλωνόμαστε σε mosh pits,τα οποία και βάρβαρα είναι,αλλά και προκαλούν εφίδρωση που κιτρινίζει τα designer μπλουζάκια μας και χαλάει το μαλλί.
Ό,τι άλλο θέλετε,στη διάθεση σας.

Για τους μαυρους κυκλους τι κανεις?

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ; ΓΙΑΤΙ ΠΕΣΑΜΕ ΕΤΣΙ;

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΠΙΣΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ;;;;!!!

Δεν ειμαστε εδω για να διασκεδαζουμε τους φολς,ειμαστε εδω για να λεμε αληθειες που πονανε.

Απλά κάθεσαι και απολαμβάνεις τη μουσική τους.

Ρε μήπως πρέπει να ειμαστε πιο σοβαροί γιατι παίζουν και οι nightstalker? οι άλλοι στα παπαρια μας , αλλα αυτοί μετράνε. Μετράνε … 2-3-4 κομμάτια έχω ακούσει .

Ελα μωρε, θα ασχολουμαστε και με τις πουστρες τωρα;;;

Οι Deftones μου φαίνεται θα μπουν στην προσωπική μου λίστα του “τους ακούω τρεις μήνες πριν το live για 1η φορά, γουστάρω φουλ στο live και δεν ξανακούω ολόκληρο κομμάτι τους ποτέ” :stuck_out_tongue:
Κατα τ’ άλλα ένα-δυο δυνατά ονόματα χρειάζονται ακόμα. Έχει πάρει κανενός το αυτί του καμιά πληροφορία όσον αφορά το πόσο μεγάλα είναι τα ονόματα που περιμένουμε ακόμα να ανακοινωθούν;

να χωσουν και ρεζνορα να χυσομεν,λεμε τωρα…ωραιο πακετο θα ηταν

Συγκινητικο αρθρο με εμπνευση τον αγωνα μας εναντιον του κατεστημενου που θελει να σκοτωσει το μεταλ στην ελλαδα. Φαινεται οτι καποιος θορυβηθηκε με την αντιδραση μας, δε περιμενε το μεταλικο μετωπο να αντιδρασει τοσο μαζικα

Το ποταμι πισω δε γυρνα.